Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Látszik, hogy ezt a receptet egy nő találta ki. Még hogy forróvizet kell használni, mert nem olvad el máskülönben a kockavaj! Tessék megtanulni gyúrni Szépen el lehet azt egyengetni a darált kekszben. Rá pedig a hideg tej, hogy könnyebb legyen formázni. Semmi tejport meg ilyen vacak Nem tudtam, hogy Te szakács is vagy. Hihetetlen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Lassan elindulok egy olyan bulioba amit lehet hogy magam is meg fogok bánni. Normális nem vagyok de bele kell vágnom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Lassan elindulok egy olyan bulioba amit lehet hogy magam is meg fogok bánni. Normális nem vagyok de bele kell vágnom. Miért? Mi lesz az? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Karrde, köszi szépen a recepteket! Ha hazajöttünk nyaralásból, ki is fogom próbálni. Szívesen Még van egy, amit kipróbálok, aztán beírom, ha jól sikerül. Köszi a recepteket! Akkor már beszállok én is Köszi Ha vaj/margarin kell a receptbe, vagy kiveszem előző este a hűtőből vagy berakom egy percre a mikróba, és máris puha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Miért? Mi lesz az? Swinger buli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Singer buli Nem inkább swinger buli? Na nem mintha tudnám, mi az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Sorry kimaradt egy fontos betű Javítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Nem inkább swinger buli? Na nem mintha tudnám, mi az A megszólalásod alapján elméletileg azért tudod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Micsoda Frenkie swingelni megy? Azért megnézném, hogy táncol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Micsoda Frenkie swingelni megy? Azért megnézném, hogy táncol. Húgi, pörgesd ki inkább a szó végét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. A megszólalásod alapján elméletileg azért tudod Ja, lehet valamit pezdegetek Micsoda Frenkie swingelni megy? Azért megnézném, hogy táncol. Így is lehet nevezni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Swinger buli Neked mindenről a szex jut az eszedbe? Menj el egy kupiba oldie, mást nem tudok mondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Húgi, pörgesd ki inkább a szó végét. Tudom mit jelent, de én konzervatív vagyok és nem szeretek cserélni, osztozkodni stb stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Neked mindenről a szex jut az eszedbe? Menj el egy kupiba oldie, mást nem tudok mondani. Van egy közmondás valami malacokról............ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Borzalom volt ,iszonyat, pokol. Soha többet. Még jó hogy haver jött aztán ittunk pár sört. Igazi aranyifjak helyén voltunk 600 ft volt egy 3 decis Heineken. De lagalább megérte volna. Annyira elegem van most a női nemből, hogy az kész katasztrófa. Panaszkodnak hogy nincs férfi, de olyan barom módra viselkednek, hogy azt tanítani kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. De hol voltál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. De hol voltál? A kénköves pokolban. Holnap megírom. De még mindig beleborzongok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Na drágáim! Pár napra eltűnök! Ma van a nagy nap. Húzunk Csepelre. Pár nap, és ott is csatlakoztatnak minket a Digisek:) Ha szerencsém van, anyós netjéről néha beköszönök! Amint rendeződünk, jövök! Addig is, jók legyetek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. A kénköves pokolban. Holnap megírom. De még mindig beleborzongok.No erre kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Jók leszünk Szerencsés költözködést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Neked mindenről a szex jut az eszedbe? Menj el egy kupiba oldie, mást nem tudok mondani. Nekem? Ugyan Én már letettem a "lantot". De nézd meg Frenkiet. Hát nem beletrafáltam. Nők közt volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Na drágáim! Pár napra eltűnök! Ma van a nagy nap. Húzunk Csepelre. Pár nap, és ott is csatlakoztatnak minket a Digisek:) Ha szerencsém van, anyós netjéről néha beköszönök! Amint rendeződünk, jövök! Addig is, jók legyetek! No akkor ott a világvégén csak ügyesen. A palacsintasütőt ne felejtsd "Kubában". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. No akkor ott a világvégén csak ügyesen. A palacsintasütőt ne felejtsd "Kubában". Kubából ma jön haza Blackside! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Kubából ma jön haza Blackside! Fene azt a jó dó'gát. Mit keresett ő ott? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Nekem? Ugyan Én már letettem a "lantot". Pedig ott olyan szerelmesek beléd fél óráig, hogy az ihaj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. (szerkesztve) Fene azt a jó dó'gát. Mit keresett ő ott? Nyaralt Szerkesztve: 2010. Július 31. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Pedig ott olyan szerelmesek beléd fél óráig, hogy az ihaj! Hű, olyan sokáig? NyaraltNem mondod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Jó költözést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Az előzmények itt találhatók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Ennyi egyéb fontos dolgunk van hogy már az 5.et kellett megnyitni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.