Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Na ba' meg, ez a 2.1 nem jutott eszembe harmadik lehetőségként. Pedig tudtam, hogy van még az 1.1 és az 1.0 mellett... Ezek a csúnya IP-címek nekem sem mindíg ugranak be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Azon a hétvégén nekem suli, szóval csak utólag látom valamikor az új részeket. Neked most már ezt is figyelembe kell venni, bármi program lesz. Tényleg, milyen gyakran kell feljönnöd Pestre? Biztos mondtad már, csak elfelejtettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. A gmail nem hagyja hogy megnyissam a leveleimet Csak rám haragszik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Kisfiamra vigyáznak odafent! Tegnap Ortis hozott új számítógépes széket magának, és míg szerelte össze, kisfiam ott téblábolt körülötte a konyhában. Az egyik konyhafiókkal szórakozott, apja többször rászólt, hogy hagyja abba, hangos. Nolcsi persze nem, és végül kirántotta a fiókot a földre. Apjától kapott két pacsit popsira, mire kisfiam sértődötten kirohant, végig a szobán, fejjel az erkélyajtónak. Pontosabban az üvegének. Be is törte. Én már csak a csörömpölést hallottam, és mikor odanéztem, azt hittem, kicsi szívem megáll! Ott állt a gyerek a törött ablak mellett, egyik keze bent a nagy üvegdarabok között. :) Ekkor mondtam magamnak: semmi pánik, ne kajabálj rá, mert összevagdossa magát. Szépen odasétáltam, és kiemeltem az üvegből. Ortis ekkor mert kinézni a konyhából. Végignéztem a gyereket, és egy karcolás nem volt rajta, sehol!!! Hihetetlen, hogy megúszta minden sérülés nélkül! Persze megijedt, és apja bevitte a hálószobába, rátette az ágyunkra, hogy maradjon ott, míg feltakarítjuk az üveget. Mikor bementem érte, még mindig ott feküdt, és szipogott. Megint áttapogattam, majd jól megszeretgettem. És megbeszéltük Ortissal, hogy az új ablak oda biztonsági üvegből lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Neked most már ezt is figyelembe kell venni, bármi program lesz. Tényleg, milyen gyakran kell feljönnöd Pestre? Biztos mondtad már, csak elfelejtettem. Szept. 17-től kéthetente 6 alkalommal (meg előtte két héttel beiratkozás). Még nem mondtam, szóval aktuális volt a kérdés Kisfiamra vigyáznak odafent! De jó, hogy történt semmi nagyobb baj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Komolyan hihetetlen világban élünk, de ezek a reklámok is egyre durvábbak. Már hallottam párszor, de csak most öntött el az ideg. Rádióban azmiatt sír a kislány az anyjának, hogy nem megy többet strandra, mert viszket a nunija...erre az anyja odaadja az ő krémét, és mondja hogy mostantól ő is használhatja, mint a nagyi is...atyám!!!! Annyira butít már a TV is, ezek a puffadós fingós, hüvelygombás, vizelészavaros reklámok...egyszerűen hihetetlen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Uh, ez elég veszélyes szitunak tűnt Márti. Mondjuk szerintem Noel nem kicsit íjedthetett be. De talán ezzel is szófogadóbb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Komolyan hihetetlen világban élünk, de ezek a reklámok is egyre durvábbak.Ezt én is hallottam már, elég durva. Noellel pedig ott volt az Erő, hogy megóvta a veszélytől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Uh, ez elég veszélyes szitunak tűnt Márti. Mondjuk szerintem Noel nem kicsit íjedthetett be. De talán ezzel is szófogadóbb lesz. Igen, nem kicsit volt az. Nem szerettem volna élőben látni, mire is képes az adrenalin... Nolcsi meg bújt hozzám, mikor meséltem Maminak mi történt, látszott, h szégyenli magát. Egyébként tiszta Ortis a viselkedése. Ő belenyúlt szándékosan az üvegvitrinbe hatévesen, meg egy WC kagylót is széttört mérgében. Mondtam is neki: Akasztják a hóhért, mi? Hjahj, milyen jó illat jön a konyhából! Töltött paprika készül! Nyamm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Nagy mázlija volt a gyerkőcnek. Én tíz nem túl mély vágást gyűjtöttem be az alkaromra amikor pár éve a konyhából kifelé menet mérgemben belevágtam a konyhaajtó üvegjébe az alatta levő fa rész helyett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Kisfiamra vigyáznak odafent! Hát igen, gyerekkorban sokszor múlnak a súlyos balesetek pillanatokon vagy éppen csak mázlin. Örülök, hogy nem lett baja a kicsinek. Nálunk az ikrek borítottak fel egy állólámpát csúszómászó korukban, amikor nagy egyetértésben (és a hátam mögött, mivel főztem) ide-oda rángatták a vezetékénél fogva. Mivel ilyet korábban még nem csináltak, nem is gondoltam rá, hogy ez is veszélyforrás lehet, ugyanis jó stabil talpa van, arrébb rakni is alig lehet... és szóval ezt sikerült mégis feldönteni. Búrája ripityára tört, és nagy mázli volt, hogy nem esett rájuk. Na akkor bennem is megállt az ütő, amikor a csörömpölést hallottam, és már vártam, hogy mikor hallok valami késégbesett sírást, de semmi nem volt. Amikor odamertem nézni, csak két ijedt és közben csodálkozóan tágra nyitott szempár nézett vissza, hogy most mi van... Semmi bajuk nem lett. Szept. 17-től kéthetente 6 alkalommal (meg előtte két héttel beiratkozás). Még nem mondtam, szóval aktuális volt a kérdés Költségben biztos nem lesz kevés, de talán össze tudod kötni majd más programokkal, ha már úgyis feljössz. Komolyan hihetetlen világban élünk, de ezek a reklámok is egyre durvábbak. Gyerekkoromban szinte minden jó reklámot kívülről tudtam, a mostaniak pedig teljesen leperegnek, mert hülyeségek. Esélyük sincs belemászni az ember fülébe, a mondanivalójukról nem is beszélve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Nálunk az ikrek borítottak fel egy állólámpát csúszómászó korukban Költségben biztos nem lesz kevés, de talán össze tudod kötni majd más programokkal, ha már úgyis feljössz. Mi meg a két méteres karácsonyfát döntöttük fel, mikor épp nem figyelt oda senki Szerencsére senkire nem esett rá, de sok dísz összetört, akkoriban még nagyon sok üvegből készült. Utána évekig ki volt kötve a fa Sajnos összekötni nem lesz könnyű, mert kb. péntek déltől este 8-ig, és szombaton is kb. reggel 8-től este 7-8-ig lesznek az előadások, így inkább csak este lesz lehetőség, vagy vasárnap, ha tudok maradni Pesten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. így inkább csak este lesz lehetőség, vagy vasárnap, ha tudok maradni Pesten Tessék ilyenkor nálunk megszállni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Gyerekkoromban szinte minden jó reklámot kívülről tudtam, a mostaniak pedig teljesen leperegnek, mert hülyeségek. Esélyük sincs belemászni az ember fülébe, a mondanivalójukról nem is beszélve. Azért kicsit így is belemásznak...beszéljünk a hüvelygombáról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Meg egy jó kis prosztatagyulladásról, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Meg a "ne bizza a szélre". Nem semmi volt ez az üvegbe rohanó gyermek. Örülök neki hogy megúszta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Tessék ilyenkor nálunk megszállni! Elvileg megyek barátnőmhöz, de gondolok rátok is, lehet, hogy egyszer betoppanok oda is Már úgyis rég jártam nálatok Neked meddig van még suli? Hogy megy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Az Erő volt Noellel. Gratula neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Azért kicsit így is belemásznak...beszéljünk a hüvelygombáról. Arról inkább ne. Ehhez túl rövid az élet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Felraktam a K-Lite codec packot, de továbbra sem működik semmi rendesen. Most már pár videót le tud játszani normálisan, de a szitu még mindig ugyanez. Villódzik a kép, továbbra is, és a feliratot sem hajlandó beolvasni. Kudar, kettőt találhatsz, hogy honnan a kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Kudar, kettőt találhatsz, hogy honnan a kép. Santoryuu! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Tudjátok mit, már nem kell válaszolni, megoldottam a dolgot. Letöltöttem egy másik videólejátszót, és működik. Amúgy telitalálat, Kudar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. (szerkesztve) Hú, egy órával ezelőtt egy öreg néni rosszul lett a boltban. Ki kellett hívnom a mentőket, meg vigyázni a nénire addig. Nagyon durva volt Remélem meggyógyul. Szerkesztve: 2010. Augusztus 13. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Hú, egy órával ezelőtt egy öreg néni rosszul lett a boltban. Ki kellett hívnom a mentőket, meg vigyázni a nénire addig. Nagyon durva volt Remélem meggyógyul. Ma nagyon fülledt volt az idő, nem csoda, ha az idősök nehezen bírják. Nálam meg elkezdődött a parlagfű-allergia szezon. Délután dinnyéztünk, és utána nem győztem vizet inni, hogy valahogy abbamaradjon a tüsszögés. Pár napja még nem volt semmi bajom ettől. Beindult a keresztallergia... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Nálam is. Reggel azzal ébredtem, hogy kicsit szúrja a szemem. Délutánra már folyt az orrom és vörös volt a szemem, nagyon fájt. Recept persze otthon, így haza majd gyógyszertár. Ott meg hatalmas csodálkozás. Az új fajta szemcseppem 1700 Ft-ba került, a régi 1000 Ft-ossal szemben. Jó nem nagy a különbség, meg jobb is, de azért majdnem a kétszerese. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Isten éltessen Platschu testvér! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Erre ugye minden vén róka emlékszik? De szép is volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Nem jó a link. Egyébként annak az audioton hangfalnak nagyon jó hangja volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Nálam meg elkezdődött a parlagfű-allergia szezon. Én is kivagyok. Ráadásul a tegnapi fülledt levegő még rá is tett egy lapáttal. Ma meg akkora az orrom a tegnapi egész napos orrfolyástól, mint a törpéknek a Hófehérkéből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hú, egy órával ezelőtt egy öreg néni rosszul lett a boltban. Ki kellett hívnom a mentőket, meg vigyázni a nénire addig. Nagyon durva volt Remélem meggyógyul. Húgom meg a barátnőm pár hete az utcán kaptak el egy nénit hasonlóan, végül a rendőrök segítettek nekik. Sajnálom, hogy az allergia miatt többen is rosszul vagytok Tudom, hogy eltart egy darabig, de hátha valamelyik nap kicsit jobb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.