kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Miért drága? Nem úgy drága. Inkább értékes. Jól meg kell gondolni kinek küldöd el, mert kevés van belőle és megéri bekerülni. De mint hallom a meghívás szünetel... Köszi lokatelli! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Szinte az összes meghívásos torrentoldalon kb 3 hónapja szünetel a meghívás.Én arra gyanakszom, hogy olyat is meghívtak akit nem kellett volna.Engem is már hívnának meg a bithumenre de nem lehet. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Én csak a BitGate-re tudok mindenkinek küldeni meghívót.Ha valakinek kell az szóljon. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Én csak a BitGate-re tudok mindenkinek küldeni meghívót.Ha valakinek kell az szóljon. Van rajta minden?Film,játék, stb? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Van rajta minden?Film,játék, stb? Nem, ez egy sorozatokkal foglalkozó torrent oldal. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Bithumenre kollégám hívna, de nem tud, mint ahogy írtátok. Skyline-ra amúgy sem tudnék még hívni, mert nincs még annyi le és feltöltésem, ami után lehet. Persze ez később majd változik Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Nem, ez egy sorozatokkal foglalkozó torrent oldal. Aha.Köszi. A skyline nem olvadt össze az endless-el? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. A skyline nem olvadt össze az endless-el? De. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. De. Mert oda nem tudok bejutni.Hátha egyszer lehet reggelni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Ha elérem azt a mennyiséget, ami után lehet meghívni és engedni fogja a rendszer, szívesen küldök meghívót. Szólok, ha majd odajutok. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Ha elérem azt a mennyiséget, ami után lehet meghívni és engedni fogja a rendszer, szívesen küldök meghívót. Szólok, ha majd odajutok. Köszönöm szépen előre is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Köszönöm szépen előre is. Szívesen, de csak akkor köszönd, ha már megvan Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Kudarmubat, boldog születésnapot Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Boldog szülinapot Kudar! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Kudarmubat: Boldog születésnapot! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. (szerkesztve) MissKarrde, lokatelli, SimonZ: Köszi! Tök jól esik! Szerkesztve: 2006. Szeptember 5. - kudarmubat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Boldog szülinapot Kudar! Jó az új avatarod. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Boldog szülinapot! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Sok Boldog Szülinapot Kudar! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Köszi Ody, Oldfighter, és Rog! ÉS köszi a dícséretet az avatáromra. Végre rájöttem hogy lehet készíteni és ki is használtam. De felfogható szülinapi gyertyának... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Boldog születésnapot Kudar! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Boldog szülinapot. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Boldog szülinapot! (a Gyertya meg inkább integessen... így kicsit olyan mint aki egy motor formájú szülinapi trta megevéséhez ül le ) Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Köszi Obi1, Dzséjt és Krande!!! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Ody, ismered a kvízpart játékot a neten? A hírlevelük szerint indult Depeche Mode játék. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Ody, ismered a kvízpart játékot a neten? A hírlevelük szerint indult Depeche Mode játék. Nem ismerem. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Ody, ismered a kvízpart játékot a neten? A hírlevelük szerint indult Depeche Mode játék. Én mindig SW és HPezek. Nagybátyám meg mindig vezette az össze történelmi játékot azon a honlapon. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Nem ismerem. Két éve játszogattam vele, egész jó. www.kvizpart.hu. Szimpla kvízes játék (regelés nélkül is lehet játszani), van egy csomó témakör, amiből lehet választani. Játéktól függetlenül 30 vagy 50 kérdés szerepel egy játékban, van négy választási lehetőség, azok közül lehet tippelni (ha nem tudja valaki a választ). Nem végtelenül, mert rossz válasz esetén életeket lehet veszteni. Pontokat kapunk, de nem csak a helyes válaszok számítanak, hanem az eltelt idő is. Amolyan tudásmérő és -bővítő játék, amivel az ember egyedül is el tud szórakozni Azért a játékosok között van verseny, meg lehet nézni táblázatokban, hogy napi szinten, stb. ki kapott a legtöbb pontot. Azt hiszem, az oldalon van ismertető. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Én mindig SW és HPezek. Nagybátyám meg mindig vezette az össze történelmi játékot azon a honlapon. SW-vel meg GYU-val játszottam eddig. Azok jók, de a GYU-ban már találtam hibásat Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. SW-vel meg GYU-val játszottam eddig. Azok jók, de a GYU-ban már találtam hibásat Én meg a SWban. Jelentettem is és ki is javították, de meg ne kérdezd hogy mi volt az mert már nem emléxem... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.