Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Ájjatok le! Fater is megy akkor! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Én már voltam. És tanácsolnám, hogy részegen NE menjetek be a Zsolnai porcelán múzeumba. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Öcsisajt, nem vinnél magaddal? Pécsen még amúgysem voltam Ha beférsz a táskámba és nem vagy több 3 kilónál akkor szívesen elviszlek, bátyám. Ody, izé apa.. te ne gyere.Nem akarlak a hátamon hazacipelni, miközbe te katonadalokat énekelsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Tanárnéni is megy? Gondolom olyan öreg, hogy nekem is csókolomot köszön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Tanárnéni is megy? Gondolom olyan öreg, hogy nekem is csókolomot köszön. Persze, meg az óvónéni is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Ha beférsz a táskámba és nem vagy több 3 kilónál akkor szívesen elviszlek, bátyám. Ody, izé apa.. te ne gyere.Nem akarlak a hátamon hazacipelni, miközbe te katonadalokat énekelsz. Hát inkább 83. De nyugi, tudok lábon is járni, márha nem a faterral dorbézolunk valami Talponálló környékén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. (szerkesztve) Ody, izé apa.. te ne gyere.Nem akarlak a hátamon hazacipelni, miközbe te katonadalokat énekelsz. "Őrmester úr nyissa ki!... ha nem nyissa sarkig rúgom ki....had lássam a babámat ne epessze a nád szélin a bánat" Szerkesztve: 2007. Május 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Ámbörök, ma egy fontos tanúlsággal gazdagodtam. Ne menjetek faterral kollégégához xar PC-t javítani, mert a kocsmában köttök ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Jah, pl minek kocsmázáshoz PC-t javítani? A franc a PC-be! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Én már jártam úgy, hogy egy haverom megkért, hogy szereljem be neki karácsonyra kapott dvd-írót, odamenve azonban megkinált sörrel megittam 3-at aztán a csavarok állandóan beestek a gépbe, nem működött először stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Standard párbeszéd két telefonon éppen csüngő cimbora között: -Átjössz? -Nem. -Van sör a hűtőben. -Indulok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. (szerkesztve) Ezt már hallottam, de mindig tudok rajta rötyögni Én már jártam úgy, hogy egy haverom megkért, hogy szereljem be neki karácsonyra kapott dvd-írót, odamenve azonban megkinált sörrel megittam 3-at aztán a csavarok állandóan beestek a gépbe, nem működött először stb. Hát én most a kattintással meg a gépeléssel vagyok bajban. Ez a jelent meg válasz olyan egyforma, hogy a a vissza nyíl meg a "Hivatkozás testreszabása" szöveg közötti hasonlóságot már ne is említsem. Szerencse a szerencsétlenségben, már aludtam annyit, hogy legalább észreveszem, ha valamit elgépeltem/elkattintottam. Gyalázaos vpoét ez a PC... a jó öreg shulinet program keretében készült. Mire végeztem vele (6 óra), szükségem volt valami töményre Szerkesztve: 2007. Május 5. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Standard párbeszéd két telefonon éppen csüngő cimbora között: -Átjössz? -Nem. -Van sör a hűtőben. -Indulok. Ez hatalmas! Jól van fiam, látom apádra ütöttél mégis (ha anyádra ütsz, akkor nme szeretnélek ennyire ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Ez hatalmas! Jól van fiam, látom apádra ütöttél mégis (ha anyádra ütsz, akkor nme szeretnélek ennyire ). Szerintem anyám se szeretné ha ütögetném Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Szerintem anyám se szeretné ha ütögetném Hát nem....ő mást szeretne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Hát nem....ő mást szeretne. És ha mégis? :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Az már a Ti dolgotok, ahhoz semmi közöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. És ha mégis? Egy jó kis masszír keretében mondjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Sajnos még 18-as karikát nem sikerült szereznem, ezért inenntől mindenki képzelje oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Sajnos még 18-as karikát nem sikerült szereznem, ezért inenntől mindenki képzelje oda. Na hallod lassan gondoskodhatnál róla mert így lemaradsz a részletekről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Akármilyen meglepő, a részletek marhára nem érdekelnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Akármilyen meglepő, a részletek marhára nem érdekelnek. Nem is kapnál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Nem is kapnál Jártok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Jártok? Mondom nuku részlet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Mondom nuku részlet "Fene" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. A következő három napban kérlek szorítsatok nekem, megkezdődnek az érettségik. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Egy kalappal Donát!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Sok sikert és szerencsét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.