Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Karrde! Gyere már fel MSN-re légyszi, fontos! Egyébként én is drukkolok neked Dzséjt. Mi lesz a megnevezésed, ha elvégzed a sulit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Egyébként én is drukkolok neked Dzséjt. Mi lesz a megnevezésed, ha elvégzed a sulit? Munkanélküli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. (szerkesztve) Egyébként én is drukkolok neked Dzséjt. Mi lesz a megnevezésed, ha elvégzed a sulit? Köszi. Köznéven rendszergazda, van valami hivatalos megnevezése is, de azt nem tudom. Rendszerinformatikus akármi. Munkanélküli icon4.gif Muhahahahaaaa... remélem nem sokáig Szerkesztve: 2007. Június 4. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Köznéven rendszergazda, van valami hivatalos megnevezése is, de azt nem tudom. Rendszerinformatikus akármi. Akkor az hasonló mint amit én tanultam. Nekem számtechnikai szoftverüzemeltetői képzettségem van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Szoftverüzemeltetői nekem is van -sőt tudtommal Dzséjtnek is van- de az szerintem más. Egyébként nagy drukk Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. de az szerintem más. Akkor mellément. A leírás alapján hasonlónak tűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Bomarr: neked is köszi. Ennyi drukkal már csak sikerül Rog: a szoftverüzemeltetői eggyel lejebbi szint, mint az, amit most végzek (Bomarr jól tudja, nekem is van). Ott még office programokat és alapszintű számítástechnikai ismereteket tanítanak (programozás elmélet, számítógép működési elve, hálózatokról alapokat). A rendszerinfó meg a köv. szint, itt már részletesen vesszük a hálózatokat, különböző szervereket állítunk be, op-rendszereket ismertünk meg, konfigurációs menedzsmentet, programozás is van, webszerkesztés (html és php), szóval voltaképpen arra építkezik, amit a szoftverüzemeltetők tanulnak. E felett meg már szakosodás van programozásra vagy mérnökre (ezek már diplomával járnak, na én idáig nem megyek, elég nekem a szakmai vizsga). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. (szerkesztve) programozás is van Ez az amit sehogy se tudnék megérteni. Szerkesztve: 2007. Június 4. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. (szerkesztve) Ez az amit sehogy se tudnék megérteni. A baj az, hogy én se :S A szóbeli tételekben meg van, nem is egy. Amúgy három féle ember van programozás tekintetében. 1. Aki úgy látja a világot, mint Neo. Bármit mondasz neki, kis agyalás után lazán megírja a programot. Ezek az igazi programozók. 2. Aki bemagolta az elvet, a parancsokat, majd ezeket bizonyos minták alapján képes megcsinálni. Ezzel az a baj, hogy amint valamit nem a minta alapján kell megcsinálni, összeomlik. 3. Aki úgy pislog bármilyen algoritmusra, mint borjú az új kapura. Én is ebbe tartozom, sajnos. Szerkesztve: 2007. Június 4. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. (amúgy a lányod is aktívan szurkol, szurkolt, stb!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. én is köszönöm a sok szurkolást holnap is még jól jöhet a magyarnál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. (szerkesztve) (amúgy a lányod is aktívan szurkol, szurkolt, stb!) Köszi szloeb jedves lányom. MEGVAN! vÉGgre papíros rendszerinfós vagyok. Meg részeg, de att mindjár kialszom. Függe, remélem neked is sikerült! Szerkesztve: 2007. Június 5. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. MEGVAN! vÉGgre papíros rendszerinfós vagyok. Meg részeg, de att mindjár kialszom. Gratula mindkettőhöz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Bravo Dzséjt! És egy újabb adag a kódfejtőknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Szerintem ha így "fejlődik" a dédpapi el is viheti magával a CIA. Azt hiszik valami terrorista, hogy ilyen nyelvezeten tud írni programnyelv használata nélkül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Pedig szerkesztette is a fater. Így is maradt benne kód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Függe, remélem neked is sikerült! Köszi, én is remélem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. MEGVAN! vÉGgre papíros rendszerinfós vagyok. Meg részeg, de att mindjár kialszom. Szép volt Papi! (Erre kiabálhatod hogy "Hol vagy Charlie?!" ) Szerintem az amik többet értek volna veled a második vilháb idején mint a navajókkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. én is köszönöm a sok szurkolást holnap is még jól jöhet a magyarnál Sok sikert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. MEGVAN! vÉGgre papíros rendszerinfós vagyok. Meg részeg, de att mindjár kialszom. Nagy-nagy gratula Látszik, hogy az vagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. (szerkesztve) Köszi, mindenkinek. Füge, neked további sok sikert. Banyeg... pedig már józanodtam( józanodok). (És most szépen lassan, megfobntoltan írok.) Ráadásul, én még jó állapotban hagytam el a Sörpatikát. Egyik osztálytársamról már azt hittük, a bsuzra úgy kell felrakni... Edit: az MSN kiirásom mindent visz...: "Kész vagijm resrujeg, lelkilegh, mindenütt... de megvan az vizsga!" Szerkesztve: 2007. Június 5. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Holnap tudom meg a törim és a matekom eredményét Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. (szerkesztve) Holnap tudom meg a törim és a matekom eredményét Hajrá, biztos nem kell izgulnod. Szerkesztve: 2007. Június 5. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Szerintem sem kell izgulnod, Donát De azért még egy kalappal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Azt majd csütörtökön és pénteken... emelt szóbeli töriből és matekból... már most úgy kivagyok, hogy... ráadásul szakítottunk a barátnőmmel, anyukám beteg, szóval... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Anyukádnak jobbulást, a többi megpróbáltatáshoz pedig kitartást. Mindenkivel most szakít a barátnője? Többen panaszkodnak erre most, mint az elmúlt öt évben bármikor. Ilyenkor mondom, hogy de jó, hogy nincs barátnőm (ilyenkor, máskor nem mondok ilyen hülyeséget, ellenkezőleg). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Tudod Dzséjt azt mondják ez a rekordok éve lesz. Sajnos több magyar színész halt meg ebben az évben is mint régebben. És minden rosszabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Gratula Dzséjt! Azért remélem programozni némileg tisztább fejjel fogsz Donát mamának jobbulást! aki szakít, az meg gondoljon arra, hogy legalább előtte szép volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Köszi, átadom. Sok egyszerre, az a baj... összejöttek a dolgok. De nem baj, hétvégére már túl leszek a nehezén. Vagy így, vagy úgy. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Gratula Dzséjt! Azért remélem programozni némileg tisztább fejjel fogsz Kizárt, az józanul nem megy (tapasztalat, ültem be programozásra ittasan, és jobban folyt a kód ) Donát: ez a helyes hozzáállás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.