Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. (szerkesztve) Majd megváltoztatom a nevem. Lehetnél például Darth Mandrell. Szerkesztve: 2007. Június 16. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. Skaccok rajtam kívül még nézte valaki a "Mi Derbünket" a tévében? Azé' minimum elvártam volna tőle, hogy íly széles nyilvánosság előtt melyet lefed ez a műsor...szóval azért annak az ötszáz embernek hírül adhatta volna a DINASZTIA ultimátumát Sorry.. inkább nem szóltam mert 1 nem sw téma 2 nem éppen akartam hisz úgy se nézte volna senki. Azért bocsi hogy nem szóltam. De vasárnap későeste van ismétlés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. (szerkesztve) Sorry.. inkább nem szóltam mert 1 nem sw téma 2 nem éppen akartam hisz úgy se nézte volna senki. Azért bocsi hogy nem szóltam. De vasárnap későeste van ismétlés. Nekem nem kifogások kellenek hanem cselekvések. Vasárnap megnézzem az ismétlést és szeretném ha dicsőítenéd már akkor a DINASZTIÁT! Máskülönben tudod mi van....új ÜGYVÉD ÚR kerül a Maffiához :D Szerkesztve: 2007. Június 16. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. Nekem nem kifogások kellenek hanem cselekvések. Vasárnap megnézzem az ismétlést és szeretném ha dicsőítenéd már akkor a DINASZTIÁT! Máskülönben tudod mi van....új ÜGYVÉD ÚR kerül a Maffiához :D Mit dicsőítsek még a DINASZTIÁN. már semmit nem lehet így is túl dicső már. A Nem sw témával meg még nehezebb. Amúgy a z ismétlés nem tom mej tájt van így ne kérdezzék valamikro vasárnap este van. De nekem meg lesz mert egy bizonyos női egyén felvette nekem kazira. Digizni én nem tok de valahogy megoldom. és feldobom Youtube-ra.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. Ez marha jó! azt elfeljetettétek közölni, hogy HOL is lesz ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. Ez marha jó! azt elfeljetettétek közölni, hogy HOL is lesz ez? már volt. Péntek este 22.15-kor. (heylett 20 kor mert késés volt) a fix.tv-n az Exitben. Ismétlés a szokásos időben vasárnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Egye fene Derb, eme hiányosságod még utoljára elnézem. De legközelebb ne kelljen csalódnom benned Akár SW akár nem.....Légy hű a DINASZTIÁHOZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Ez marha jó! azt elfeljetettétek közölni, hogy HOL is lesz ez? Már jó pár napja téma a fórumon Hol jársz Apa? Cefreközelben mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hol jársz Apa? Cefreközelben mi? Ingyenkenyeret osztogatnak az állatkertben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Shut up! Fater a bányában dolgozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Már jó pár napja téma a fórumon Hol jársz Apa? Cefreközelben mi? Nem, az az én apámbak a szokása... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Fater a bányában dolgozik. És Te melyik törpe vagy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. És Te melyik törpe vagy? Aki megd*gja hófehérkét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Aki megd*gja hófehérkét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Ma megjött az Iq tesztem eredménye: 122 lett az elérhető 132-ből. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Mennyire volt nehéz? Nem csak olyan átlagos volt? Amúgy gratula... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Szép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. A 132 az egy átlag Nade én nem kukacoskodom mint apám, úgyhogy gratula Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Fiam ne ezen kattogj, hanem a kérdésemen a filmes topikba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Gratula! Ez milyen teszt volt egyébként? Újabban ez is felvételi tárgy, vagy csak grátisz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. (szerkesztve) Köszi Ez ilyen szimbólumos volt, nem volt túl nehéz, de a vége azért bekeményített Ez a logikára helyezi a hangsúlyt Az átlag az osztályban olyan 115 körüli. Krande: Nem, ezt csak úgy kitöltették velünk egy ofő órában. Donát Szerkesztve: 2007. Június 18. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Ma megjött az Iq tesztem eredménye: 122 lett az elérhető 132-ből. Gratula Egyszer velem is kitöltöttek egy ilyet, de nem tudtam meg az eredményt. Azt modták megtartják elrettentő példának... ez jelent valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Na én is be akarok már a zsenik sorába állni sereghajtónak. Egy hipermarket parkolójában rendezett aszfaltrajzolóversenyen 4. lettem a 3-7 éves korosztály kategóriában 21 évesen. A gratulációknak már kiürítettem a privát üzenetes postaládámat, szóval jöhet a dömping!!!! Komolyra véve a szót, megvan a szakmai üzleti nyelvvizsgám angolból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. ez jelent valamit? Hát őszintén megmondva nem sokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Komolyra véve a szót, megvan a szakmai üzleti nyelvvizsgám angolból. Sok gratula hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Szép volt coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Gratula Coce! Én meg ötöst kaptam etológiából, és ezzel letudtam ezt a vizsgaidőszakot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Na én is be akarok már a zsenik sorába állni sereghajtónak. Egy hipermarket parkolójában rendezett aszfaltrajzolóversenyen 4. lettem a 3-7 éves korosztály kategóriában 21 évesen. A gratulációknak már kiürítettem a privát üzenetes postaládámat, szóval jöhet a dömping!!!! Komolyra véve a szót, megvan a szakmai üzleti nyelvvizsgám angolból. Tök jó! Egyébként nehéz a szakmai nyelvvizsga? Én esetleg majd a bioszhoz kapcsolódóan szeretnék olyat leteni, már ha van........ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Gratula, Coce! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.