Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 28. Szerintetek ez http://hungarian-88457271890.spampoison.com/ valóban működik? Ezt már az oldalba is szerettem volna beépíteni, eddig sikertelenül... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 28. Na végre leszigorlatoztam matekból! -es lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 28. Köszönöm mindenkinek! Ez a spames dolog érdekes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 29. Sziasztok... visszatértem 3 napra. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 29. Welcom back. Olyan sokra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 29. Szeva! Mennyire gondoltál ránk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Sűrű nyarad van akkor eddig Honnan és hová? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Honnan és hová? Egyik lyukból a másikba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Vagy cseberből vederbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Ahogy Ody mondja.... Keresztanyáméknál voltam a hajdúság fővárosában, Böszörményben, aztán hétfőn indulok 10 napra Görögországba. Gondoltam rátok, igen Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. hétfőn indulok 10 napra Görögországba. Donát Akkor telezabálhatod magad görögdinnyével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. A Hajdúság fővárosa nem Debrecen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. (szerkesztve) Nem-nem. Kiokosítottak. Debrecen az Cívisváros. A hajdúság fővárosa Böszörmény Egyébként ma megcseréltem az egyetemi sorrendet, azaz biztos, hogy Debrecenben fogok továbbtanulni Donát Szerkesztve: 2007. Június 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Ájjájj, akkor rettegj Debrecen! Közgázon? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Aha Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Egyik lyukból a másikba. Lökött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Aki kíváncsi mi lesz az ürrepülő segédrakétájával miután az levált, az feltétlen nézze meg ezt a videót! SZENZÁCIÓS! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Ez egy őrületesen ász példa arra hogy ami egyszer felmegy, annak valamikor le is kell jönnie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Mindenestre gyorsan visszahullott. Amikor pörög a segédrakéta, totál 2001 feelinget áraszt a sejtelmes hangokkal. Mintha sci-fi-t néznék, pedig ez a valóság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Kicsit azért aggasztó, hogy mi van ha nem a tengerbe esik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. (szerkesztve) Mindenestre gyorsan visszahullott. A Disco emelkedése meg lassúnak tűnik hiába nő gyorsan a távolság. A rakéta mozgásába meg majd beleszédültem. Szerkesztve: 2007. Július 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Kicsit azért aggasztó, hogy mi van ha nem a tengerbe esik... Direkte afölé vezetik az űrsiklót. Persze az se semmi ha a segédrakéta fogadásra kirendelt hajó egyikére zuhanna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. (szerkesztve) Oldie jól mondja. Az óceán felett van a röppálya. Persze jó szolgálatot tesznek az ejtőernyők is. Ezeket a rakétákat ugyanis többször felhasználják. Szerkesztve: 2007. Július 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 6. Inkább itt válaszolok Ody, már így is szétoffoltuk a másik topicot. Talán ősszel volt az amikor voltam klubnapon, és oda is mentem hozzátok.Mondtam hogy ki vagyok, ott ültem tőled pár méterre.Hozzámszóltál? Nem emlékszek rá. Szóval lett volna indokom megint odamenni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 6. Biztos köszöntem neked. Emlékszem ilyenre. Meg ha odajössz, akkor hangosan lépjél föl, hogy tudjuk mi a helyzet. Eléggé halkszavú voltál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Nah emberek én is lassan ellépek egy kicsit "nyaralni". Hamarosan indulok egy hétre Rockmaratonra, \,,/ aztán két hétig pihenem majd ki Orfűn. De azért néha néha benézek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Jó utat, de legfőképp jó szórakozást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Visszatértem, emberek... most megint leszek 1 hetet. Ti mikor is indultok az EU celebre? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Visszatértem, emberek... most megint leszek 1 hetet. Ti mikor is indultok az EU celebre? Üdv, Donát! Ha jól tudom, eme sorok írásától számítva 3 óra múlva indul a gépük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. (szerkesztve) Hűű... akkor jó utat fiúk-lányok! Donát Szerkesztve: 2007. Július 11. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.