Hozzászólás ideje: 2007. Június 28.18 éve Szerintetek ez http://hungarian-88457271890.spampoison.com/ valóban működik? Ezt már az oldalba is szerettem volna beépíteni, eddig sikertelenül...
Hozzászólás ideje: 2007. Június 30.18 éve Ahogy Ody mondja.... Keresztanyáméknál voltam a hajdúság fővárosában, Böszörményben, aztán hétfőn indulok 10 napra Görögországba. Gondoltam rátok, igen Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Június 30.18 éve hétfőn indulok 10 napra Görögországba. Donát Akkor telezabálhatod magad görögdinnyével.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 30.18 éve Nem-nem. Kiokosítottak. Debrecen az Cívisváros. A hajdúság fővárosa Böszörmény Egyébként ma megcseréltem az egyetemi sorrendet, azaz biztos, hogy Debrecenben fogok továbbtanulni Donát Szerkesztve: 2007. Június 30.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Július 1.18 éve Aki kíváncsi mi lesz az ürrepülő segédrakétájával miután az levált, az feltétlen nézze meg ezt a videót! SZENZÁCIÓS!
Hozzászólás ideje: 2007. Július 1.18 éve Ez egy őrületesen ász példa arra hogy ami egyszer felmegy, annak valamikor le is kell jönnie.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 1.18 éve Mindenestre gyorsan visszahullott. Amikor pörög a segédrakéta, totál 2001 feelinget áraszt a sejtelmes hangokkal. Mintha sci-fi-t néznék, pedig ez a valóság.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 1.18 éve Kicsit azért aggasztó, hogy mi van ha nem a tengerbe esik...
Hozzászólás ideje: 2007. Július 1.18 éve Mindenestre gyorsan visszahullott. A Disco emelkedése meg lassúnak tűnik hiába nő gyorsan a távolság. A rakéta mozgásába meg majd beleszédültem. Szerkesztve: 2007. Július 1.18 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Július 1.18 éve Kicsit azért aggasztó, hogy mi van ha nem a tengerbe esik... Direkte afölé vezetik az űrsiklót. Persze az se semmi ha a segédrakéta fogadásra kirendelt hajó egyikére zuhanna.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 1.18 éve Oldie jól mondja. Az óceán felett van a röppálya. Persze jó szolgálatot tesznek az ejtőernyők is. Ezeket a rakétákat ugyanis többször felhasználják. Szerkesztve: 2007. Július 1.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Július 6.18 éve Inkább itt válaszolok Ody, már így is szétoffoltuk a másik topicot. Talán ősszel volt az amikor voltam klubnapon, és oda is mentem hozzátok.Mondtam hogy ki vagyok, ott ültem tőled pár méterre.Hozzámszóltál? Nem emlékszek rá. Szóval lett volna indokom megint odamenni?
Hozzászólás ideje: 2007. Július 6.18 éve Biztos köszöntem neked. Emlékszem ilyenre. Meg ha odajössz, akkor hangosan lépjél föl, hogy tudjuk mi a helyzet. Eléggé halkszavú voltál.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 9.18 éve Nah emberek én is lassan ellépek egy kicsit "nyaralni". Hamarosan indulok egy hétre Rockmaratonra, \,,/ aztán két hétig pihenem majd ki Orfűn. De azért néha néha benézek.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 11.18 éve Visszatértem, emberek... most megint leszek 1 hetet. Ti mikor is indultok az EU celebre? Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Július 11.18 éve Visszatértem, emberek... most megint leszek 1 hetet. Ti mikor is indultok az EU celebre? Üdv, Donát! Ha jól tudom, eme sorok írásától számítva 3 óra múlva indul a gépük
Hozzászólás ideje: 2007. Július 11.18 éve Hűű... akkor jó utat fiúk-lányok! Donát Szerkesztve: 2007. Július 11.18 éve - Donát
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.