Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Gratulálok! ;) (Az állatszervezettan mifelénk is húzós volt. :) Még elég jól emlékszem, mekkora megkönnyebbülést jelentett befejezni a vizsgaidőszakot...)

:) Köszi mindenkinek! Bíztat a tudat, hogy ennél csak nehezebb jön. :clap:

Állatszervezettan: Idegrendszer a legnehezebb és a keringés.............

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Gratula Orki!!!!

Más: nincs netem, apci (okkal) lemondta az előző előfizetést és még nem is járt utána újnak. Amíg nem kezdi el zavarni őt is a nettelenség, addig csak a könyvtárból tudok netre jönni. Úgyhogy nyugi, vagyok, és majd leszek újra.

Hozzászólás ideje:
Orki, gratula :)

Krande, remélem, hamar lesz netetek :)

Nem teljesen gratula az utcsón elvéreztem. Most fölment a vérnyomásom, a lázam, fáj a lelkem és sithkozódom. :lol::):o:):?:):)

De megyek talira, remélem

Hozzászólás ideje:

Sebaj, leányom, majd sikerül következőre :)

Ha lehet vonatozni, akkor ugye mi is jövünk, ellenkező esetben, nem tudom, mi lesz :lol:

Jobbulást addig is és utána :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Félve írom akkor be, de nekem akkor meg lett az összes vizsgám szigorlatostúl mindenestül. :lol:

Szégyeld magad! :)

Hozzászólás ideje:
Ody, nálam bejön. Megnéztem.

Félve írom akkor be, de nekem akkor meg lett az összes vizsgám szigorlatostúl mindenestül. :cool:

Gratulálok, Coce.

Én már meséltem, hogy egy tárgyból miként buktatta meg. Ezen kívül lett egy 4-esem, a többi ötös, szóval 4,34 lett az átlagom :)

Hozzászólás ideje:
:cool: Melyik tárgy okozta a zavart az Erőben?

növény szervezettan.......Emiatt nem tudok úgy megenni egy hagymát, hogy ne tudnék a húsos alleveleiről, amiben cukrot raktároz vagy ránézni egy szalmaszálra, amiben bélfaradigma van. Alapvetően nem tudok a növényekre ránézni, hogy ne jutna róluk eszembe valami, de ennyi nem volt elég a kettesh ez, olyan jó volt boldog tudatlanságban élnem.

Hozzászólás ideje:

Ilyen velem is volt, egyszer évekkel ezelőtt anyám mondta, hoyg kaptak mosóport a melóhelyen, és azonnal eszembe jutott, hogy kell elszámolni a cégénél :D

Persze azóta ilyeneket nem tudok, más lett a "szakirányom" a melóban :)

Szakmai ártalomnak vagy valami ilyesminek hívják :cool:

Hozzászólás ideje:

Aki szereti a fizikát, Teller Ede előadása a relativitásról, egyszerűen érthetően. A lassúsága kor rovására írjuk, nézzük el neki.

http://www.lilli.hu/news/news/60/teller-ed...taselmelet.html

Egyébként ma apa azt mondta, hogy olyan, mintha egy jurtában élnénk, nem tudom miért, hiszen csak keresztül esett egy bála szénán és ráborult egy tegez vessző.

Hozzászólás ideje:

Hehe, hozzánk is betört egy nagy multi, Irsán ma nyílt a Tesco :)

Hugival elmentünk megsasolni, legalább van egy üzlet nálunk is, aminek tisztességes kínálata van, bár kicsit sokat kellett várni a sorban, hogy el tudjam vinni a füstölt makrélám, amit nagyon szeretek, és végre itt tudok venni :cool:

Hozzászólás ideje:

Hehe :cool: Na jó, akkor azt mondom, hogy több :) De tényleg, nálunk faluhelyen (bár város vagyunk) három helyre be kell menni, hogy az ember mindent kapjon, amit venni akar (és persze nem a legdrágábban), és csak az alapcuccokról van szó. De tényleg csak kisebb boltok vannak, kis CBA, kis Coop, stb.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Ha jól utánagondolok, akkor végül is öt utcasarkot érintek, mikor melóba megyek nap, mint nap, és csak egynek a sarkán van kocsma :cool: Az is az állomásnál :D

Szóval ezt akár vehetjük átlagnak is :)

Hozzászólás ideje:
Jaj... ha ilyeneket állítasz a Tescoról, akkor jobb, ha nem tudom, milyen kínálata van a többi boltnak? :D

Tavaly mikor kábé éjfél körül érkeztünk haza Horvátországból, beugrottunk kajáért.

Egy: Tök üres volt, semmi ehetőt nem találtunk, végül egy doboz fagyit ettünk négyen.

Kettő: Egér rohangált a lisztes polcon. Igazi faunája van a tesconak. :) A galambokról nem is beszélve és a lábszagú darálthúsról, ami miatt anyu végigszaglászott mindenkit a családban. :cool:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.