Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Gratula orki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Nem hiába no. Jó CSALÁDBA kell születni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Gratulálok. Átérzem a helyzeted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Grat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Gratulálok! (Az állatszervezettan mifelénk is húzós volt. Még elég jól emlékszem, mekkora megkönnyebbülést jelentett befejezni a vizsgaidőszakot...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Gratulálok! (Az állatszervezettan mifelénk is húzós volt. Még elég jól emlékszem, mekkora megkönnyebbülést jelentett befejezni a vizsgaidőszakot...) Köszi mindenkinek! Bíztat a tudat, hogy ennél csak nehezebb jön. Állatszervezettan: Idegrendszer a legnehezebb és a keringés............. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Gratula Orki!!!! Más: nincs netem, apci (okkal) lemondta az előző előfizetést és még nem is járt utána újnak. Amíg nem kezdi el zavarni őt is a nettelenség, addig csak a könyvtárból tudok netre jönni. Úgyhogy nyugi, vagyok, és majd leszek újra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Orki, gratula Krande, remélem, hamar lesz netetek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Orki, gratula Krande, remélem, hamar lesz netetek Nem teljesen gratula az utcsón elvéreztem. Most fölment a vérnyomásom, a lázam, fáj a lelkem és sithkozódom. De megyek talira, remélem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. (szerkesztve) Sebaj, leányom, majd sikerül következőre Ha lehet vonatozni, akkor ugye mi is jövünk, ellenkező esetben, nem tudom, mi lesz Jobbulást addig is és utána Szerkesztve: 2008. Február 5. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Melyik tárgy okozta a zavart az Erőben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. (szerkesztve) Nektek bejön a millenniumfalcon.com? Mert nekem már elég régóta nem. Szerkesztve: 2008. Február 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Ody, nálam bejön. Megnéztem. Félve írom akkor be, de nekem akkor meg lett az összes vizsgám szigorlatostúl mindenestül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Félve írom akkor be, de nekem akkor meg lett az összes vizsgám szigorlatostúl mindenestül. Szégyeld magad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Coce, grat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Köszönöm. Szégyellem is bitangul... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Ody, nálam bejön. Megnéztem. Félve írom akkor be, de nekem akkor meg lett az összes vizsgám szigorlatostúl mindenestül. Gratulálok, Coce. Én már meséltem, hogy egy tárgyból miként buktatta meg. Ezen kívül lett egy 4-esem, a többi ötös, szóval 4,34 lett az átlagom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Melyik tárgy okozta a zavart az Erőben? növény szervezettan.......Emiatt nem tudok úgy megenni egy hagymát, hogy ne tudnék a húsos alleveleiről, amiben cukrot raktároz vagy ránézni egy szalmaszálra, amiben bélfaradigma van. Alapvetően nem tudok a növényekre ránézni, hogy ne jutna róluk eszembe valami, de ennyi nem volt elég a kettesh ez, olyan jó volt boldog tudatlanságban élnem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Ilyen velem is volt, egyszer évekkel ezelőtt anyám mondta, hoyg kaptak mosóport a melóhelyen, és azonnal eszembe jutott, hogy kell elszámolni a cégénél Persze azóta ilyeneket nem tudok, más lett a "szakirányom" a melóban Szakmai ártalomnak vagy valami ilyesminek hívják Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Aki szereti a fizikát, Teller Ede előadása a relativitásról, egyszerűen érthetően. A lassúsága kor rovására írjuk, nézzük el neki. http://www.lilli.hu/news/news/60/teller-ed...taselmelet.html Egyébként ma apa azt mondta, hogy olyan, mintha egy jurtában élnénk, nem tudom miért, hiszen csak keresztül esett egy bála szénán és ráborult egy tegez vessző. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Hehe, hozzánk is betört egy nagy multi, Irsán ma nyílt a Tesco Hugival elmentünk megsasolni, legalább van egy üzlet nálunk is, aminek tisztességes kínálata van, bár kicsit sokat kellett várni a sorban, hogy el tudjam vinni a füstölt makrélám, amit nagyon szeretek, és végre itt tudok venni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. van egy üzlet nálunk is, aminek tisztességes kínálata van Jaj... ha ilyeneket állítasz a Tescoról, akkor jobb, ha nem tudom, milyen kínálata van a többi boltnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. (szerkesztve) Hehe Na jó, akkor azt mondom, hogy több De tényleg, nálunk faluhelyen (bár város vagyunk) három helyre be kell menni, hogy az ember mindent kapjon, amit venni akar (és persze nem a legdrágábban), és csak az alapcuccokról van szó. De tényleg csak kisebb boltok vannak, kis CBA, kis Coop, stb. Szerkesztve: 2008. Február 8. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. De kocsma az van minden utcasarkon, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Ha jól utánagondolok, akkor végül is öt utcasarkot érintek, mikor melóba megyek nap, mint nap, és csak egynek a sarkán van kocsma Az is az állomásnál Szóval ezt akár vehetjük átlagnak is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Akkor Albertirsa nem egy tisztességes város Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Jaj... ha ilyeneket állítasz a Tescoról, akkor jobb, ha nem tudom, milyen kínálata van a többi boltnak? Tavaly mikor kábé éjfél körül érkeztünk haza Horvátországból, beugrottunk kajáért. Egy: Tök üres volt, semmi ehetőt nem találtunk, végül egy doboz fagyit ettünk négyen. Kettő: Egér rohangált a lisztes polcon. Igazi faunája van a tesconak. A galambokról nem is beszélve és a lábszagú darálthúsról, ami miatt anyu végigszaglászott mindenkit a családban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. "Friss" húst ott nem szabad venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Sok boldog születésnapot, lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Füled érjen Yodáig! Szép az a 22. Én már csak tom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.