Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Max csak fejvesztés terhe mellett. Kevesebb után is tűnt már el ember Ne ijesztgesd már ennyire. Még nem tűnt el senki a csatornában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Akkor, hova tüntetted, az embereket... És hova fogsz engem??? Egyébként nagyon félek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 19. No para Jinx! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Én se szólítom öcsinek a DONt, pedig megtehetném... Ody meg a bátyád, születési sorrend balról jobbra... Hát azért megnéznék egy ilyent! Egyébként születési sorrend megegyezés szerint! Nem volt elég hely, hogy még ilyenekkel is foglalkozzak... (Mellesleg a korábbi családfához képest Te is átkerültél MissKarrde bal oldalára. Márpedig ő előtted született kedves fiam... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Ne ijesztgesd már ennyire. Még nem tűnt el senki a csatornában. Nono, ne legyünk ilyen hamariak ilyen kijelentésekkel. Első asszonyom például egyik nap elment Sziget-elni testvérével és nem tért vissza semelyikük sem. És ehhez nekem nem volt semmi közöm. És persze ott van Salla is aki messze-messze kódorog Szicília napfényes vidékeitől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Akkor, hova tüntetted, az embereket... És hova fogsz engem???Egyébként nagyon félek... Ody valszeg csak Anyám többi pasiját tüntette el, mert se hírük, se hamvuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Ne ijesztgesd már ennyire. Még nem tűnt el senki a csatornában. Hát, egyesek azt beszélik hogy Buba Fett is ily módon lett elhallgattatva. Csúnyán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Milyen vírustalanító programmal nézessek át egy pendrive-ot? avira AntiVir van a gépen, néhanap frissíti is önmagát, más momentán nincs. A kérdéses pendrive megjárt három különböző számítógépet mostanában, mégpedig olyanokat, amikben egyenként 4-5 másik pendrive fordul meg naponta, stb. Szóval a toll-drive jóeséllyel összeszedhetettte az egész SzIE-ÁOTK teljes víruspopulációját, a meghívott előadók anyagairól nem is szólva. Szívesen "fertőtleníteném". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Én az Avast-ot használom (otthoni felhasználásra ingyenes), de egy jól beállított NOD-32 is tökéletes (ez viszont tudomásom szerint fizetős progi). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Én az Avast-ot használom (otthoni felhasználásra ingyenes), de egy jól beállított NOD-32 is tökéletes (ez viszont tudomásom szerint fizetős progi). Jó ez az avast? Érdemes felrakni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Nálam is avast fut legalább másfél éve, eddig oké volt. Öcsém rakta fel, szerinte jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 19. (szerkesztve) Jó ez az avast? Érdemes felrakni? Az okosok szerint szinte egyenértékű a NOD-32-vel... és otthonra ingyenesen regisztrálhatod. Ezután naponta legalább egyszer frissíti a víruslistát. Ja, és eddig semmi problémám nem volt vele. Szerkesztve: 2008. November 19. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Köszönöm az infókat! Kipróbálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Nekem 3,5 éve van avast. Egyből nyakon csípi a vírusokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Mindjárt sírok! Még másfél hétig nem látom a családomat, szeretet hiányom van. NIncs itt senki, tök egyedül vagyok. Büdös sör szag van, amitől simán belehet rúgni. Miért most kell főzni, és nagyon hideg. Kabátban és három zokniban kuksolok a takaróm alatt. Akkora a huzat, hogy az Atlaniti óceánt is át tudnám szelni az erejével. Lassan felszedem a padlót és begyújtok vele. Most ment el mellettem egy pingvin........... Rájöttem, hogy a XXI században élek, noha a körülmények a barlang óta nem sokat változtak........ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 21. (szerkesztve) Rossz lehet neked. A barátnőm is ebben a cipőben lenne, ha maradna a koleszban jövőhéten, de helyette inkább eljön hozzám. Mennyivel jobb dolga lesz itt. Meleg van, nyugodtan alhat nem zavarja senki és semmi, és el lesz kényeztetve. Egyébként ő is pont ezekre a dolgokra szokott panaszkodni mint Te. Szerkesztve: 2008. November 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Már a lányok is söröznek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Mindjárt sírok! Még másfél hétig nem látom a családomat, szeretet hiányom van. NIncs itt senki, tök egyedül vagyok. Büdös sör szag van, amitől simán belehet rúgni. Miért most kell főzni, és nagyon hideg. Kabátban és három zokniban kuksolok a takaróm alatt. Akkora a huzat, hogy az Atlaniti óceánt is át tudnám szelni az erejével. Lassan felszedem a padlót és begyújtok vele. Most ment el mellettem egy pingvin........... Rájöttem, hogy a XXI században élek, noha a körülmények a barlang óta nem sokat változtak........ Hugi, megy egy jelképes ölelés. Azért az elég cinkes, hogy ilyen állapotok uralkodnak a koleszokban. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Mennyivel jobb dolga lesz itt. Meleg van, nyugodtan alhat nem zavarja senki és semmi, és el lesz kényeztetve. Ody, ezt azért fordítsuk le ezt emberibb nyelvre. Leginkább magaddal takargatod, számítógép kikapcsolva, lágy zene a rádióból és a vacsorát ízlésesen elfogyasztod a köldöke tájáról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Már a lányok is söröznek? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Feladom, a sörgyár itt van az utca végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Hugi, megy egy jelképes ölelés. Azért az elég cinkes, hogy ilyen állapotok uralkodnak a koleszokban. :S Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Ody, ezt azért fordítsuk le ezt emberibb nyelvre. Leginkább magaddal takargatod, számítógép kikapcsolva, lágy zene a rádióból és a vacsorát ízlésesen elfogyasztod a köldöke tájáról. :? Hát....van benne ilyen is, de nem csak erre gondoltam. Meghitten együtt lenni nem csak 'úgy' lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Már a lányok is söröznek? Mikor nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Hugi, megy egy jelképes ölelés. Azért az elég cinkes, hogy ilyen állapotok uralkodnak a koleszokban. :S Megy innen is Orki. Remélem, gyorsan eltelik ez a másfél hét, és mehetsz haza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Hát nem tudom a sörivás az inkább fiús dolog.A lányok likőröket szoktak inni vagy Baileyst. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Ezt a figyelmeztetést kaptam egy ismerősömtől: "Informatikai szakértők szerint 2008.11,24.-én hétfőn az interneten nagy mennyiségű vírus megjelenése várható. Ezért un "vörös riasztást" adtak ki. Javaslat: akinek nincs megbízható vírus-irtója annak nem célszerű hétfőn felmenni a világhálóra. Aki mégis felmegy az csak általa jól ismert lapokat nyissa meg." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Ezt a figyelmeztetést kaptam egy ismerősömtől: "Informatikai szakértők szerint 2008.11,24.-én hétfőn az interneten nagy mennyiségű vírus megjelenése várható. Ezért un "vörös riasztást" adtak ki. Javaslat: akinek nincs megbízható vírus-irtója annak nem célszerű hétfőn felmenni a világhálóra. Aki mégis felmegy az csak általa jól ismert lapokat nyissa meg." Erről én sehol se hallottam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Ezt a figyelmeztetést kaptam egy ismerősömtől: "Informatikai szakértők szerint 2008.11,24.-én hétfőn az interneten nagy mennyiségű vírus megjelenése várható. Ezért un "vörös riasztást" adtak ki. Javaslat: akinek nincs megbízható vírus-irtója annak nem célszerű hétfőn felmenni a világhálóra. Aki mégis felmegy az csak általa jól ismert lapokat nyissa meg." Erről én is hallottam reggel. Hát, én csak olyan lapokat nyitok meg, amiket jól ismerek, plusz jó a vírusírtóm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Erről én sehol se hallottam... A hálaadás miatt van (a szakértők szerint). Ugyanis ilyenkor az amcsik rászabadulnak a netre, hogy megkezdjék a karácsonyi nagybevásárlásra a böngészést. Ezt pedig kihasználják a rosszarcúak. Tavaly is volt ilyen. Leginkább az USA-ban észrevehető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Hát, én csak olyan lapokat nyitok meg, amiket jól ismerek, plusz jó a vírusírtóm. Én is így vagyok ezzel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.