Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Hát igen.Ettől szoktam én is megőrülni.Szervezek valamit erre 68 féle kifogás miatt alig jönnek el.Akkor meg szoktam fogadni ,hogy nem szervezek semmit de aztán újra szervezek valamit. Szerintem meg összehozható egy szombaton vagy vasárnap.Ha a klubnapra el tudnak menni az emberek akkor ide is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Sajnos nálam anyagi gondok is felmerülnek. A hétfői koncert minden pénzem elviszi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Holnap 9-12ig MINDENKI szorítson értem légyszi, mert megyek /emelt/ töri szóbelizni és hát szükségem lesz a szerencsére. Majd szorítok, de aztán számolj be róla. A töri a gyengém, igazán kíváncsi vagyok az emelt szintűre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Sajnos nálam anyagi gondok is felmerülnek. A hétfői koncert minden pénzem elviszi... Ezek is ismerős dolgok. No majd csak összejön valahogy valamikor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Ezek is ismerős dolgok. No majd csak összejön valahogy valamikor Pedig jövő szombaton lesz a napja, és akkor lenne a legjobb, de sajna nekem egy pesti út, majdnem egy vagyonba kerül... De természetesen egyszer összehozzuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Hát ha azért jövő szombatra nem jön össze, nem lenne nagy baj, de egy fórumtalálkozót akkor is össze kéne hozni a nyárra. Nekem mondjuk előre láthatóan a nyár nagy része szabad, legalábbis sehová sem tervezek/tervezünk nagyobb utat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Pedig jövő szombaton lesz a napja, és akkor lenne a legjobb, de sajna nekem egy pesti út, majdnem egy vagyonba kerül... Nekem mondod? Röpke 20 km-rel vagyok csak közelebb Pesthez. Mindig meggondolom kétszer is, mielőtt megyek oda bármi programra (na jó, azért van amin nem is gondolkodok ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. (szerkesztve) Nekem mondod? Röpke 20 km-rel vagyok csak közelebb Pesthez. Mindig meggondolom kétszer is, mielőtt megyek oda bármi programra (na jó, azért van amin nem is gondolkodok ). Igen, de az úti költség csak egyetlen tétel... A nagyobb része ott menne el, ami nem is baj, ha lenne több pénzem. Szerkesztve: 2006. Június 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Fontos! Nyugatitól hogyan tudok eljutni a Népstadionig Metróval? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Felszállsz a metróra Kispest felé, átszállsz a Deák téren a piros vonalra (azt hiszem, Örs vezér tér felé, de azon a vonalon valami felújítás van, így pótló buszok mennek, de nem tudom, hogy mikortól, lehet, hogy akár ma is), és a Stadionokig kell menni. Kicsit bonyolult így. De ha meg lehet oldani máshogy, akkor inkább vonatról szállj le Zuglóban (különben is olcsóbb a vonatjegy Zuglóig), mert onnan kb. tíz perc gyalog a Népstadion. Csak el kell indulni a Thökölyn, átmenni a Hungárián és a következő a Stefánia (Szisz felszállhatna Kispesten a vonatra, de ez csak ötlet). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Hát ha azért jövő szombatra nem jön össze, nem lenne nagy baj, de egy fórumtalálkozót akkor is össze kéne hozni a nyárra. Valamikor nyáron tényleg nem lenne rossz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Fontos! Nyugatitól hogyan tudok eljutni a Népstadionig Metróval? Vagy M3 - Deák tér - pótlóbusz- Astoria - M2 - Stadionok vagy 4-6 villamos - Blaha Lujza tér - M2 - Stadionok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Azt hiszem, már az én válaszom is későn volt Nekem eszembe sem jutott ez a villamosos megoldás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Fontos! Nyugatitól hogyan tudok eljutni a Népstadionig Metróval? Hát igen a kérdésfeltevéssel volt a gond...azt kellett volna kérdezni, hogy Ceglédtől... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Hát igen a kérdésfeltevéssel volt a gond...azt kellett volna kérdezni, hogy Ceglédtől... Csak miattad mentünk be a nyugatiba... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 20. http://www.muzeumokejszakaja.hu/me.php erre ki jön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Én megyek, valószínűleg barátnővel. Kivéve, ha lemondja, de eddig úgy néz ki, hogy nagyon jönni akar. Kinyomtattam a programot. Már kinéztünk jó néhány helyet. Te is mész rá? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Te is mész rá? Igen, de még semmi részletet nem tudok magamról, csak h kinéztem magamnak:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Azon az oldalon van program, stb. Még nálunk is elég képlékeny a dolog, ami már most biztos, hogy a Szépművészetibe szeretnénk menni (itt biztos, hogy sokan lesznek, de sebaj, megyünk délután, mert oda talán már akkor lehet menni), meg a Galériába. Aztán majd kiderül a többi Majd írj, hogy mire jutottál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Hogy birjátok ezt a poklot(kánikula)?A munkahelyemen a tető legalább 80 %-a üvegből van.Szerintem 40 fok biztos van bent.A szomorú az hogy enyhülésre kilátás nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Inkább legyen ilyen a nyár, mint esős! Ilyenkor legalább tudok strandolni, játszani, meg ilyesmi, nem odabent kell ücsörögnöm, és várni, mikor áll el az eső. Persze azt is megértem, ha valakinek meg ebből van elege Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Hogy birjátok ezt a poklot(kánikula)?A munkahelyemen a tető legalább 80 %-a üvegből van.Szerintem 40 fok biztos van bent.A szomorú az hogy enyhülésre kilátás nincs. Ki volt az a marha, aki üvegtetőt csinált? Nem szibériában lakunk, hogy soha sincs meleg. Legalább felrakhatnának légkondit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. A meteorológusok úgy 3 hete azt jósolták,hogy kb. 2 hét lesz a nyár az is augusztus végén. Hmmm egy kicsit tévedtek. Mint általában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Hogy birjátok ezt a poklot(kánikula)?A munkahelyemen a tető legalább 80 %-a üvegből van.Szerintem 40 fok biztos van bent.A szomorú az hogy enyhülésre kilátás nincs. Nálunk meg a két hosszanti oldalfal tiszta üveg egy kb.30m*12m-es irodában, ahol 10 ember dolgozik, és csak kb. 6 fenti bukóablak működik. Annyira szörnyű és elviselhetetlen volt itt a nyári meleg éveken keresztül, hogy végül két éve beszereztek légkondit. Azóta kibírjuk. Na persze két kicsit a két végébe, aki meg középen van, annak még mindig nem a legjobb (na ki ül középen? egyet találhattok), de nem panaszkodom, mert lehetne rosszabb is, volt már benne részem. Az üveg tető viszont rosszabb az üvegfalnál, mert azt folyton süti a nap, a falat meg csak néhány óráig, utána meg a másik oldalról (mondjuk ez sem annyival jobb). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Persze azt is megértem, ha valakinek meg ebből van elege Azoknak, akik egész nyáron dolgoznak egy irodában Vagyis jó sok embernek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Hát igen... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Boldog születésnapot Krande!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Boldog születésnapot, Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Köszi! Ti vagytok az elsők, akinek eszébe jutottam! (Dzséjt: látom te nagyon adsz arra hogy ne maradj le:D) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.