Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Már megvolt neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Már megvolt neki. Jaja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Lehet bizonyítani. Nagyon jó kis játék, melyet sajna a lengyelek feltörtek és csalással vezetnek. http://www.freewebarcade.com/game/hit-the-jackpot/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. (szerkesztve) Na Oldie, itt egy jópofa játék. Lényege nagyon egyszerű, nem szabad lelőni a kutyát. Ennyi http://www.rrrrthats5rs.com/games/dont-shoot-the-puppy/ Kíváncsi vagyok hányas szintig tudsz eljutni Szerkesztve: 2009. Április 20. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Jaja És érzésed szerint hogy sikerült? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Kíváncsi vagyok hányas szintig tudsz eljutni LOL!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hát ez marha pihent játék De az íjászatot már párszor végigvittem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. A világ egyik legokosabb embere válságos állapotban van Jobbulást! http://index.hu/tudomany/2009/04/21/valsag...ephen_hawking_/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. A világ egyik legokosabb embere válságos állapotban van Jobbulást! http://index.hu/tudomany/2009/04/21/valsag...ephen_hawking_/ Fantasztikus elme! Én is a mielőbbi felépüléséért szorítok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Jobbulást neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Újabb fotóajánló. Valszeg ma életem leghosszabb budapest-túráját tartottam. Íme az eredmény képekben: KÉPEK Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Valszeg ma életem leghosszabb budapest-túráját tartottam. Íme az eredmény képekben: Ezt nem csodálom. Csodálatos idő volt ma is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. (szerkesztve) A tavaszi napsütés valóban sétára csábít. Szépek a képek, Bomarr, jó neked, hogy van lehetőséged ilyen sétára hét közben. Ilyenkor nekem mindig eszembe jut, hogy át kellene gondolnom az életemet, és a napjaimat nem egy 10-12 órás munkát követelő munkahelyen elpazarolnom. Szerkesztve: 2009. Április 21. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. (szerkesztve) A Ferencvárosban van egy nagyon modern egyetemi épület is. Arra nem jártál Bomarr? Egyébként jók a képek. Szerkesztve: 2009. Április 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Tényleg szép képek! LoL ez a kis srác milyen jól nyomja már. Nekünk meg csak Utasi Árpikra futja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. (szerkesztve) A Ferencvárosban van egy nagyon modern egyetemi épület is. Arra nem jártál Bomarr? Egyébként jók a képek. Asszem a Corvinus Egyetem új épülete lesz az amire gondolsz. Régebben jártam arrafelé. Az is jól néz ki, de most nem esett útba. Pildi: Igen, de én se fogtam ám meg az aranytojást tojó tyúkot... a sok szabadidő egyenlőre kevés pénzzel is jár Köszi a dicséreteket Szerkesztve: 2009. Április 21. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Asszem a Corvinus Egyetem új épülete lesz az amire gondolsz. Régebben jártam arrafelé. Az is jól néz ki, de most nem esett útba. Az lesz az. Sok arrafelé a cigány nyomortanya. Az az épület kitűnik a környezetéből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Az lesz az. Sok arrafelé a cigány nyomortanya. Az az épület kitűnik a környezetéből. Való igaz, az már nem valami szép. Pláne a Vágóhidi HÉV megálló. Elképesztő milyen arcok gyülekeznek ott esténként. Viszont a Corvinushoz közeli részek feljövőben vannak. Az új épülettől nem messze van a Ráday utca, ami például a város egyik legjobb utcája rengeteg prima kiülős szórakozóhellyel. A Liszt Ferenc tér mellett az egyik legjobb hely ilyen szempontból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. én se fogtam ám meg az aranytojást tojó tyúkot... a sok szabadidő egyenlőre kevés pénzzel is jár Kár, pedig annyira bíztam benne, hogy legalább neked összejött valami átlagtól eltérő, szerencsemunkahely. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Nagyon szép képek. Amikor én Pesten járok miért mindig koldusokba, utcán hömpölygő szemétbe botlok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Gondolom ha Pestre mész akkor a Nagykörút környékére mész (végülis a talikat is ehhez közel tartjuk), az meg olyan amilyen. Rengeteg fajta negyede/része van a városnak, csak mondjuk azok nem olyan kényelmesen elérhetőek mint a Nagykörút és épp ebből kifolyólag nincs is annyi minden oda települve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Szép képek No igen, vannak részek, ahova nem jutunk el Pesten egykönnyen, mivel már túl sokat kéne talpalni, vagy BKV-jegyet váltani. Így aztán marad a szükséges helyek látogatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. A világ egyik legokosabb embere válságos állapotban van Jobbulást! http://index.hu/tudomany/2009/04/21/valsag...ephen_hawking_/ Szerencsére kezd jobban lenni. Találtam róla egy fiatalkori képet a feleségével. De most komolyan...Nem úgy nézett itt ki, mint Sebeők János? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Klónozták őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Találtam róla egy fiatalkori képet a feleségével. De most komolyan...Nem úgy nézett itt ki, mint Sebeők János? Miért ez nem ő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Miért ez nem ő? Furcsa, de nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Pedig tényleg piszkosul hasonlít Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Bomarr: Marha jók lettek a képek.Születésem óta Bp-en lakok és nem is tudtam, hogy ilyen szép helyek is vannak itt.Elképesztő, hogy milyen átalakulások mentek végbe Ferencvárosban, ami annak idején végül is mondhatni majdnem nyomornegyed volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Bomarr: Marha jók lettek a képek.Születésem óta Bp-en lakok és nem is tudtam, hogy ilyen szép helyek is vannak itt.Elképesztő, hogy milyen átalakulások mentek végbe Ferencvárosban, ami annak idején végül is mondhatni majdnem nyomornegyed volt. Köszi szépen! Egyébként azaz érdekes, hogy ha kellően sokat visszatekerjük az időt -mondjuk ugy száz évvel- akkor azt látnánk, hogy a Ferencváros nyomornegyed a szó lehető leghagyományosabb értelmében. Itt egy akkori utcakép: Ezt váltották fel annak idején a panelek, amik inkább amolyan "nyomornegyed pepitában" hangulatot hoztak. Lepukkantság más köritéssel. A kerület azóta végbement megújulása tényleg példaértékű, azzal együtt is hogy van még feladatuk hátra. A Belső-Ferencváros mondhatni kész van. A Középső-Ferencvároson már jó ideje dolgoznak és hamarosan neki kezdenek a külső részek rehabilitálásának is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Ez a kép Te jó ég! Mintha egy tanyát látnék valahol az isten háta mögött. Ki hinné, hogy ez Pest belvárosa? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.