Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Tiszakécske...kb. 20 éve nyaraltam ott. Jó nyaralást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Jó nyaralást kivánok én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Csatlakozom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Várunk vissza Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Jó nyarat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Köszi mindenkinek Mivel egy hétig nem leszek, nem léptem le rögtön a fórumról És jövök majd vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Siess vissza és jó nyaralást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Köszi és sietek Hogy fogok egy hetet kibírni fórum nélkül Majd sokat olvasok és gondolok Rátok is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Jó nyaralást! "Tiszakécske...kb. 20 éve nyaraltam ott. icon4.gif Jó nyaralást." Én kb egy hónapja voltam ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Köszi Neked is. Én voltam a leggyorsabb pakoló, így még van egy kis időm Én még soha nem voltam ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Én se, de ha Ody és Obi megjárták biztos frankó lett (akármilyen is volt ) Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Én se, de ha Ody és Obi megjárták biztos frankó lett (akármilyen is volt ) Donát. Hát ahol én voltam az elég ratyi hely volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hát ahol én voltam az elég ratyi hely volt Gyerekként jó volt. Gyakorlatilg a strandoláson és a pecezásonk kívül, semmit nem lehet csinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Kicsit furcsa lesz a kérdésem, de hogy is kell elkészíteni a lecsót? Azt kihagyhatjuk, hogy a paparikát, paradicsomot, hagymát összevágom, mert azt kb. tudom. Alá mit kell rakni? Zsírt vagy olajat? Hajrá szakácsok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Sztem olajat, és tojást kell ütni rá, és addig kavargatni, amíg lecsó kinézete nem lesz Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Kicsit furcsa lesz a kérdésem, de hogy is kell elkészíteni a lecsót? Szerény véleményem szerint két megoldás is van rá: sehogy és dehogy. Ebből már leszűrhető, hogy a világ legrosszab kajájának tartom a karfiol különböző feldolgozásai mellett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Az hogy zsír vagy olaj tökmindegy, ki hogy szereti.Többféleképpen lehet elkészíteni.Zöldpaprika+paradicsom+hagyma(általában vörös)+édes vagy erős pirospaprika+ persze a só.Sokan tesznek hozzá valami húsfélét is. Addig kell főzni, amíg a zöldségek kieresztik a levüket. Dzséjt:Annyira nem rossz.Sőt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Nálunk a tojás elengedhetetlen Dehát ahány ház, annyi szokás Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Köszi Obi! Gondolom kevés zsír elég alá. Holnap (azaz ma) azt fogok reggelizni Tojást mi sem szoktunk rá ütni, mert nem rántottát eszünk, hanem lecsót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Ennek sincs köze a rántottához, nekem elhiheted Ma kajáltunk lecsót Az a baj, hogy hasonlítani nem igazán tudom semmihez, de finom. Ilyen érdekes izé lesz a zöldségek között, ami összehozza az ízüket. De tényleg köze sincs a rántottához Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Ilyen érdekes izé Nálam körülbelül ez a lecsó definiciója Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Matekból erre karót kapnék "pontos definíció" gyanánt Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Szerintem tojással bűn megenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Ne becsüld le az Erő sötét oldalát! Pláne ha még nem kóstoltad. Aztán lehet szidni Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Kb. 17 évig csak úgy ettem, aztán megmutatták mi is az igazi lecsó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Ja, úgy már más. Férfiasan bevallom, nekem sem a kedvencem Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Lecsó ügyben egyértelmüen Dzséjt mellett állok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Nyáron szinte csak azt eszek. Egyszerűen imádom! Főleg ha méreg erős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Erről valahogy beugrott, hogy a Fábry az Erős Pistát lefordította Michael Yorknak Steve Strongra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.