kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Boldog szülinapot, Coce! És gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Sok Boldog Szülinapot Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Coce, gratula az ösztöndíjhoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Én is gratulálok Coce az ösztöndíjhoz! A többség lehet, hogy ezzel rosszul fog járni. Az élet azonban nem áll meg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Köszönöm a gratulációkat. Troyes-ban fogok tanulni, Párizstól úgy 90 kilométerre dél keletre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Köszönöm a gratulációkat. Troyes-ban fogok tanulni, Párizstól úgy 90 kilométerre dél keletre. Aztán majd ha időd engedi, néha ide is benézhetsz élünk-e még. A francia csajokat meg kóstold meg helyettünk is (értsd. férfinép helyett). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Aztán majd ha időd engedi, néha ide is benézhetsz élünk-e még. A francia csajokat meg kóstold meg helyettünk is (értsd. férfinép helyett). A francia dolog maradhat, node tudjuk ám a dörgést, hogy a magyar csajok a legszebbek :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Gratulálok az ösztöndíjhoz Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Köszi mégegyszer. Majd valamilyen rendszerességgel jelentkezek, és képeket is feltöltök ide, ha lehetőségeim megengedik kint. Biztos lesz sok kóstoló... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Boldog szülinapot Coce.A francia borokat kóstolgasd. K.L ügyben Oldie-val értek egyet.Egy H.P, aki egy ilyen húzás húzzon vissza Amerikába böröndöstűl, aztán vissza se jöjjön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Azokat is fogom kóstolni, ígérem, de elmondhatjuk, hogy nem csak a lányokban, de azokban is versenyképesek vagyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Végre egy jó hír: http://idojaras.origo.hu/20070508cimoldali.html Rossz hír ís van.Hogy nem marad így augusztus 31.-ig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Pedig akartunk Katicával menni strandra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Majd mentek máskor, hosszú még a nyár Én meg azon imádkozom, hogy essen végre egy kiadós eső Mi a fenének dolgoztunk a kertben, ha közben kiszárad minden? Pont tegnap láttam egy képet az aszályos helyekről, hát mi a rendkívüli kategóriában vagyunk. Nem csoda, március vége óta itt nem esett, csak a múlt héten fél órát, és este már locsolni kellett Jó, hogy ilyen hűvösebb idő lesz pár napig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Végre már itt is -Panell-szigeteken- is érezni a lehűlést. Köll a francnak ennél melegebb, olyan luxusra úgy se lesz lehetőség mint nyaralás. Süssön a Nap, de húsz fok bőven elég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Ilyenkor győződöm meg róla, hogy Veszprém az ország egy különálló, magát az ország időjárásától függetlenítő város. Mert itt már napok óta "hideg" (18-20 fok) van, és minden éjszaka esik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Dzséjt, küldd ide azokat az esőket Nálunk szívesen várjuk De ma nálunk is volt egy zápor, talán holnap estig nem kell locsolni. Egyébként nálunk már tegnap is hűsebb volt, de már szerdán is érezni lehetett a kellemesebb időt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Na túljutottam a mai vizsgán is és az egyik srácnak szinte lesúgtam az egész tételét Cserébe ad majd 2 ingyen jegyet a januári Depeche Mode koncertre Odykám, majd találkozunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Cserébe ad majd 2 ingyen jegyet a januári Depeche Mode koncertre Odykám, majd találkozunk Benne vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Végre már itt is -Panell-szigeteken- is érezni a lehűlést. Köll a francnak ennél melegebb, olyan luxusra úgy se lesz lehetőség mint nyaralás. Süssön a Nap, de húsz fok bőven elég. Dehogy süssön ember.Ma jövök haza kint kabátban, hosszú gatyában, lépek be erre meleg van.Hát persze mert a nyomorult nap süt és melegíti a lakást hiába van kint 20 fok.Az ablakon tojást lehetett sütni.Egyből ablak ki, hadd jöjjön be a hideg. Az se érdekelne ha sosem látnám a Napot.Ha hideg van akkor nekem NE süssön a nap. Egy nap úgyis eljön szeptember elseje, az év legszebb napja.Vége a nyomorult nyárnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Frenkie. Költözz el az északi sarkra. Ott mindig hideg van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Dehogy süssön ember.Ma jövök haza kint kabátban, hosszú gatyában, lépek be erre meleg van.Hát persze mert a nyomorult nap süt és melegíti a lakást hiába van kint 20 fok.Az ablakon tojást lehetett sütni.Egyből ablak ki, hadd jöjjön be a hideg.Az se érdekelne ha sosem látnám a Napot.Ha hideg van akkor nekem NE süssön a nap. Egy nap úgyis eljön szeptember elseje, az év legszebb napja.Vége a nyomorult nyárnak. Na és ama csodálatos eszköz amit redőnynek neveznek, nem szokott olykor beválni? :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Ha hideg van akkor nekem NE süssön a nap. Frászt is kapnék, ha télen nem sütne a nap Mindenki depressziós lenne, ha nem sütne többnyire a nap, hideg ide vagy oda Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Dzséjt! A blogodra mennyi f*szfej írogat....hihetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Dzséjt! A blogodra mennyi f*szfej írogat....hihetetlen. Jó fejek ők, csak az ep1-2-3-mal iciripicirit hadilábon állnak De hát azért vagyok én ott, hogy helyre tegyem az ízlésvilágukat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. (szerkesztve) Jó fejek ők, csak az ep1-2-3-mal iciripicirit hadilábon állnak De hát azért vagyok én ott, hogy helyre tegyem az ízlésvilágukat Röhej, hogy ugyanazokat a szövegeket nyomják ezek a jó fej emberek, amiket már 99-ben is ciki volt leírni. Szerkesztve: 2009. Május 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Ez csak egy felvetés, de pl Dzséjt írhatna több filmes kritikát mindenféle sci-fi filmről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Röhej, hogy ugyanazokat a szövegeket nyomják ezek a jó fej emberek, amiket már 99-ben is ciki volt leírni. Ez van. Ha ennyire nem tetszik nekik, és ennyire ragaszkodnak ezekhez a hülyeségekhez, az ő bajuk. Attól még tényleg remek emberek, akiknek már most sokat köszönhetek, és a jövőben valószínűleg majd még többet. Ha ennek az az ára, hogy közüllük én legyek az egyetlen, aki szereti az ep1-2-3-at, ám legyen Ez csak egy felvetés, de pl Dzséjt írhatna több filmes kritikát mindenféle sci-fi filmről Hát persze, majd ha te újra aktív leszel az AVPU-n, mint hírszerkesztő, és nem csak én, meg néha Infy ír cikket. Ja, és még mellé essen piros hó is. Akkor írok, amikor kedvem tartja és az időm engedi. Így is becsúszik havi egy-két kritika. Persze, ha hirtelen úgy döntenél, hogy fizetsz a kritikákért, akkor napi egyet is írok akár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Ez van. Ha ennyire nem tetszik nekik, és ennyire ragaszkodnak ezekhez a hülyeségekhez, az ő bajuk. Attól még tényleg remek emberek, akiknek már most sokat köszönhetek, és a jövőben valószínűleg majd még többet. Ha ennek az az ára, hogy közüllük én legyek az egyetlen, aki szereti az ep1-2-3-at, ám legyen Az a Te dolgod neked mit nyújtanak, az meg az enyém, hogy leírtam én mit gondolok a véleményük olvasatán. Egyébként érdekes amit írsz. Remélem nem az lesz a következő szint, hogy befikázod az SW-t, mert az érdeked ezt kívánja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.