JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. (szerkesztve) Ez kb most olyan hatás volt, mikor a Jelek filmben amatőrök lefilmeztek egy ufoemberkét.. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/...-Neverland.html Para videó! Szerkesztve: 2009. Július 6. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. (szerkesztve) Boldog névnapot Phobos! Szerkesztve: 2009. Július 6. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Ez durva...! Bár én nem nagyon hiszek az ilyesmikben, de ha ez élőben lement a CNN-en... Egyébként pedig most elutazom a Balatonra, úgyhogy egy hétig nem leszek kb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Ez kb most olyan hatás volt, mikor a Jelek filmben amatőrök lefilmeztek egy ufoemberkét..http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/...-Neverland.html Para videó! Milyen szép dolog, hogy még egy anyagtalan testnek is árnyéka van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. A sörívó bajnokunkat isten éltesse.... ...Donát neked meg sok cápakalandot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Milyen szép dolog, hogy még egy anyagtalan testnek is árnyéka van Már a Star Wars óta tudni lehet, hogy még a fénynek is árnyéka van Phobos, heppi némdéjt Donát, érezd jól magad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Noh, ha ebben a hírben csak feleannyi a valóság mint Jackson szellemében, már megéri elgondolkodni rajta. http://torsalqvist.freeblog.hu/archives/20...zacio/#e4161875 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. (szerkesztve) Kösz srácok *hukk Jó nyaralást Donát! Szerkesztve: 2009. Július 6. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Boldog névnapot, jó nyaralást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Hogyan lehet egy laptopot rávenni arra, hogy észleljen egy pendrive-ot amivel eddig semmi baja nem volt? Vista van rajta. Sem a Word, sem a Total Commander, sem az Intéző nem látja a pendrive-ot, akármelyik USB-lukba dugom bele. Tegnapelőtt még gond nélkül lehetett másolgatni ide-oda. Két "tollal" is próbálkoztam. Egyszerűen tudomást sem vesz róluk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Noh, ha ebben a hírben csak feleannyi a valóság mint Jackson szellemében, már megéri elgondolkodni rajta. http://torsalqvist.freeblog.hu/archives/20...zacio/#e4161875 Drága bátyó ilyen híreket azért nem reklámoznak, egyéb fontos mellett, nehogy a búvár béka segge alatt lévő önbizalmunk egy aprót erősödjön. Ez nem újdonság, más honfoglaláskor leletekhez hasonló ábrákat és szinbolumokat is találtak, ha érdekel a Dunán ment az őstitkaink sorozat ott foglalkoztak vele. Más jó hírek, a Holland ifjúsági díjugrató bajnokságon a maygar fiatalok remek eredményeket értek el, második hely. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Az igazságot elnyomni úgyse lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. A Bükkben túráztam, heyettem beszéljenek a képek. Virány Horthy vadászkastélya Kis ország, kis vizesés, lilafüred Kápolna Művészkedős Az út, szerintem a legjobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Nagyon jó kis képek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. túrázásról jut eszembe. Most a nyaraláskor elterveztük, hogy felmegyünk a Zengőre. Pécsváradon keresztül mentünk, az erő elején ki volt írva, hogy 5 km. Na nosza belevágunk. Csak gyaloglunk-gyaloglunk, már a nyelvünk a földet verdesi, de végülis felértünk. Kb. 7 km-t gyalogoltunk. A séta közben láttuk, hogy ott megy a sárga jelzés is, s mikor felértünk, úgy gondoltuk, hogy szerintünk megkerülve a hegyet jutottunk fel, így elindultunk lefelé a sárga jelzésen. Mondanom se kell, hogy eltévedtünk és mire civilizált területre érkeztünk rájöttünk, hogy a hegy másik oldalára juottunk le. És ami a legszebb: már este 7 volt és kezdett kicsit sötétedni. Szerencsére tudtunk stoppolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Legalább szép volt a Zengő? Van ez igy, hogy eltéved az ember, főleg, mert a legtöbb túrista út kakecul van kijelölve mind térképen, mind az erdőben. De izgalmak nélkül unalmas lenne az élet, talán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Nem. Volt egy nagy kilátó, de nem lehetett felmenni oda. A fáktól meg nem lehetett látni a tie-at. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Amúgy még fiatal a srác (14), nem tudja mi a jó Nana, ne fikázd a korosztályom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Nana, ne fikázd a korosztályom! :D te más vagy... Amúgy megtaláltam az Iwiw adatlapját Az is megér egy misét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Boldog névnapot, Phobos! Donát, neked pedig jó nyaralást a Balatonnál! Látom, népszerű a nagy tavunk, mi is oda készülünk majd július 23-án. Sőt, hétvégén is voltunk lent egy napot Alsóőrsön szombaton, és isteni volt! Kirándulni én is nagyon szeretek, a Budai-hegyekben szoktunk leginkább, meg a Mátrában. Az egész család jól bírja a gyaloglást, mert annyi érdekeset lehet mindig útközben látni, hogy a fáradságot könnyű elfelejteni. Igazi eltévedésünk egyszer volt, az Aggteleki karszt környékén vétettük el a helyes ösvényt, és sikerült olyan elhagyott utakon járni, ahol garantáltan nem járt ember abban az évben, mert nyakig ért az aljnövényzet és söpörni lehetett a kiéhezett kullancsokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Boldog névnapot, Phobos! Köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. (szerkesztve) Hogyan lehet egy laptopot rávenni arra, hogy észleljen egy pendrive-ot amivel eddig semmi baja nem volt?Vista van rajta. Sem a Word, sem a Total Commander, sem az Intéző nem látja a pendrive-ot, akármelyik USB-lukba dugom bele. Tegnapelőtt még gond nélkül lehetett másolgatni ide-oda. Két "tollal" is próbálkoztam. Egyszerűen tudomást sem vesz róluk. Fejlemények: találtam egy harmadik USB-lyukat, azzal működik ugyanaz a pendrive ami a másik két lukból nem. A beállítás szerint arra van optimalizálva, hogy akár működés közben is ki lehet húzni anélkül hogy bármi baja lene, de TUDOM hogy nem húztam ki működés közben egyik lukból sem. Szerkesztve: 2009. Július 7. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. te más vagy...Amúgy megtaláltam az Iwiw adatlapját Az is megér egy misét Csinálj már róla egy képlopást a kedvemért! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Ajánlom mindenki figyelmébe az alábbi dokumentumfilmet. Nem rövid, két órás, de megéri Nem kell megíjedni, egy kis társadalomtudomány. Iskolákba kötelezővé tenném annyi szent. http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. (szerkesztve) Oldie-kám! Mint tanult kollégám mondotta egy másik topicba, valamit írhatnál arról, hogy mit is linkelsz. R-go: mi ez? Mert nincs kedvem most elkezdeni megtekinteni és azon agyalni, hogy mi lehet ez és miről szól. Szerkesztve: 2009. Július 7. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Oldie-kám! Mint tanult kollégám mondotta egy másik topicba, valamit írhatnál arról, hogy mit is linkelsz.R-go: mi ez? Mert nincs kedvem most elkezdeni megtekinteni és azon agyalni, hogy mi lehet ez és miről szól. Nálad nem jelennek meg a fehér betűs szavak? Hozzátenném, még hogy közgazdászok biztos imádni fogják, de amúgy mindenkinek ajánlatos megnéznie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. ok, elismerem, hogy leírtad, hogy társadalomtudomány. Mivel rühellem az ilyen dolgokat, így ebből kiindulva alapból nem nézném meg. viszont hiszek az ajánlásodban, így hajlandó lennék megnézni, ha pontosabban tudnám, hogy miről is szól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Ajánlom mindenki figyelmébe az alábbi dokumentumfilmet. Nem rövid, két órás, de megéri Nem kell megíjedni, egy kis társadalomtudomány. Iskolákba kötelezővé tenném annyi szent. http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056 Ezt láttam én is.Elég kemény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Ezt láttam én is.Elég kemény. Akkor légyszí írd le kb. miről is szól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Akkor légyszí írd le kb. miről is szól. Phobos-kám! Ha ugyanezt kérdeznéd filmek esetében, annyit lehetne írni rólla, hogy vannak benne színészek, lövöldözések, robbanások, menekülés, izgalom.......de tuti tartalomról egy büdös szót nem írnék. Nah ugyanezt lehetne ajánlatként is ehhez a doksifilmhez leírni. Mert hiába írom azt, hogy gátlástalan vállalatok, pénzuralom, társadalmi látásmód váltás, emberiség szellemi fejlődése.......ezek után messze menekülne mindenki a megnézésétől, mert unalmasnak találná. Én is így voltam ezzel az első percekig, aztán beszíppantott és nem engedett. Sok ismerős dolgot ismételnek meg neked és olyan nagy újdonságok nem érnek, ha nyitott vagy a világ felé, de egész egyszeriben olyan gondolkodásmódra késztett, hogy ehhez képest Neo a Mátrixban kutyaf*sza próblémákkal nézett szembe. Tessék szépen egy ráérős két órában leülni és megnézni, közben pedig elgondolkodni a dolgokon, hogy miről is van szó. Az első óra után garantáltan szemléletmódváltás fog bekövetkezni és az állladat fogod keresni, ha eddig mindent úgy hitted magad körül ahogy létezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.