Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Super Size Me II - Pizza Rulez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Ilyen étrend mellett Te leszel a szív és érrendszeri megbetegédesek mintapéldája. Hááát, ahogy apám szokta mondani: "Legalább tudom, mitől döglök meg." Pizza ala hutt Imádom a Pizzat na, a nagymamám sikeresen rászoktatott. Találjátok ki, hol (is) dolgozott kiskoromban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Én is imádom, de ritkán eszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Találjátok ki, hol (is) dolgozott kiskoromban? Nem tán pizzériában? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Pizza ala hutt Csak adjanak hozzá catchup-ot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Nem tán pizzériában? Nem, csak étterembe, ahol csináltak pizzát is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Úgy rémlik Ody, s ez itt a reklám helye, egyszer kérdezted Pesten hol lehet Tisza cípőt kapni. Pl a WCC-ben ( és majdnem WTC) van egy bolt, ahol lehet kapni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Kösziszisz, de egyenlőre nem aktuális. Vettünk helyette catepillart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Na megjöttem Horvátországból.Igaz már szombaton, de mára sikerült elolvasni az egy hetes hozzászolásokat. Aki még nem volt Horvátországban mindenképp nézze meg.Gyönyörű helyek találhatóak arrafele.Megnéztük a Paklenicai Nemzeti Parkot, ahol óriási hegyek és barlangok vannak.Hasonlít az indiánfilmekben látott kanyonokra.Ami még nagyon tetszett, hogy 5 év alatt(5 éve már voltam ott) kiépítették Splitig az autópályát úgy, hogy átfurták a hegyeket.Volt olyan alagút amely 6 Km hosszú volt.Ja ás Zágrábnál körgyűrű van.Tanulhatnánk tőlük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Üdv újra itt Még nem jártam ott, de kolléganőmék oda járnak nyaralni és dícsérik, hogy szép és nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Ittál is frenkie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Welcome home Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Ittál is frenkie? Kis túlzással mint a gödény.Az útra 5 sört vettem.El is fogyott 7 óra alatt.A kolléga 170-et-180-at ment autópályán, elég hamar odaértünk.Horvátország nemzeti itala meg valami tömény pálinkaféle amivel állandóan kinálgatnak.Nem tudom miből van szerintem szőlőből, de nagyon erős.Szerintem kb 50 fokos.Ezenkívűl még a sör a legolcsóbb ital.Egy Ice Tea másfél literes 12 kuna(480 ft), míg a helyi sör(Ozujsko a neve, nagyon finom), 5 kuna(200 ft).Napi olyan 5-7 sört ittam, meg vittünk innen egy liter Uzo-t ami harmadnapra elfogyott.De részeg sosem voltam mert irtozatosan tűz a nap, hamar kimegy belőled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Jó tudni, hogy nem szomjaztál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Jó tudni, hogy nem szomjaztál. Hát azt nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Ezenkívűl még a sör a legolcsóbb ital.Egy Ice Tea másfél literes 12 kuna(480 ft), míg a helyi sör(Ozujsko a neve, nagyon finom), 5 kuna(200 ft). Emiatt én is sört ittam volna egész nap. A nyaralás alatt kemény egy litert megittam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. (szerkesztve) Emiatt én is sört ittam volna egész nap. A nyaralás alatt kemény egy litert megittam Milyen márkát? Szerkesztve: 2006. Július 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Fogalmam sincs Barátnőm pasija vette, ő tudja, milyen márka volt. Mivel ritkán iszom, nem foglalkozom a márkákkal, a következő "ivászatig" úgyis elfelejtem az előző pontos ízét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Boldog szülinapot Azrael. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Happy birthsday to you, Azrael! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Boldog születésnapot Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Boldog szülinapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Happy születésnapot Azrael!Orrod érjen Yodáig, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Lenne egy kérdésem.Horvátországban felvettem a mobillal pár videót.Akivel voltam annak is kellene.De neki dvd formátumban kellenének(nem divx-es a lejátszó).Az átkonvertálás nem gond.Viszont menüt kéne csinálnom hozzá.Tehát lenne pár dvd formátumos videó amike fel kéne írnom egy vagy két dvd-re, de úgy hogy menüből tudja választani a filmeket.Tehát létezik ilyen progi?Ami olyan menüt tud csinálni, hogy különbözö videókat lehessen benne elérni.Hagyományos dvd menükészitőt én is ismerek(filmrészleteket menüz), de az nem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. TMPGEnc DVD Author Dvd movie factory Én ezeket ajánlom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Boldog szülinapot Azrael! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. Boldog szülinapot Azrael! Kicsit megkésve, de Boldog Szülinapot Azrael! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 20. TMPGEnc DVD Author Dvd movie factory Én ezeket ajánlom. Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.