Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Elég rasszista kicsengése volt. Senkit nem zárunk gettóba, főleg nem egyetemesen az összeset. A cigányokról alább szép diskurzus alakult ki, szóval lehet róluk beszélni. Sejtettem, hogy te voltál. Inkább akkor nem írok semmit mert nálam úgy van, hogy ami a szívemen az a számon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Kicsit vidámabb témára evezve: készült ma pár új kép a cicáinkról, s mivel MissKarrdénak is ígértem, hogy küldök, plusz tudom, mennyi macskabarát jött itt össze, így felteszek párat. Szeretünk ölben lenni Cirmi, aki férfi módra szeret lustálkodni Álmoska, amint korántsem álmosan néz Csöpi, aki nem érti, hogy mit akarunk tőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Nagyon nőnek! És ott a kedvencem is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Lehet hogy a stílus volt a baj, s nem a tartalom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Lehet hogy a stílus volt a baj, s nem a tartalom? A stílussal nem volt baj. De hagyjuk ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Cicák!!! Édesek, miért van az, hogy az állatokat jobban szeretm, mint az emberek nagy részét? Talán, mert őszintébbek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Nagyon jópofák a kis dögök Lassan már túlnövik az én "haveromat" Meg szokott néha látogatni egy yorkshire terrier Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. (szerkesztve) Orki ma nagyon egy húron pendülünk... Meglátok egy macskát: Úúúú cicáááák...! Meglátok egy "jó nőt": Úúúú cicááááák...! Meglátom az emberek egy jelentős részét: Ááááá... futás...! Szerkesztve: 2009. Szeptember 20. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Árány mászátok! Az én Szüszü macskám is szeret ölbe lenni, csak ő már hét kilót nyom, így egy kicsit kényelmetlen, mikor kényelembe helyezi magát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Aranyosak a macskák nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Meglátok egy "jó nőt": Úúúú cicááááák...! És erre mit mondasz? http://www.avx.hu/forum/uploads/post-20-1253382949.jpg Ha meglesz a lottó ötös gyerekek, akkor én tartom a fórumtalit, ilyen felszolgálókkal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. (szerkesztve) Ismerős tette be egy másik fórumra, átmásolom, hátha.... Aki befogadna idővel egy labrador jellegű, de teljesen ismeretlen szülőktől származó kiskutyát, jelentkezzen! Egyelőre még csak 2 hetesek, múlt hétvégén találták őket az utcánkban csak úgy kitéve egy dobozban az árokba. (A dühöngésen már túl vagyok, úgyhogy most nem fejtem ki, mi a véleményem az ilyen emberekről...) Most megy a cumiztatás tápszerrel meg minden, hálistennek (kop-kop-kop) mindhárman egészségesek. 3 fiú, 1 fekete, 1 fekete pici fehér mellénnyel, 1 sötétbarna. Semmiképp nem tudnánk megtartani őket, mert már van 2 kutyánk, 2 macskánk, mellé még 3 eb már állatkínzás lenne. Egyelőre még nem égetően sürgős a gazdikeresés, mert 6-7-8 koruk előtt nem célszerű őket elszakítani egymástól, de ha valaki tudna jelentkezőt, szóljon! Köszönöm... Képek a mostani 2 hetes kinézetükről itt vannak: http://www.puppy.cafeping.fotoalbum.hu/galleryview/ nekoazuma kukac citromail pont hu Ha macskáknak sikerült otthont találni, akkor talán a kutykoknak is esetleg.... Szerkesztve: 2009. Szeptember 21. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Na ilyenkor kap e l többek között az ideg, hogy milyen állatemberek vannak. Oh, nem is. Állat nem tesz ilyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Olyan szépek a macsekok, köszi a képeket Nagyon nőnek Lassan már túlnövik az én "haveromat" Meg szokott néha látogatni egy yorkshire terrier Lassan?? Már rég túl nőtték a cicák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Ez még "kedvezőbb" eset. A Kistarcsán Csömörre való út egy erdőben van, ott voltak a múltkor kiskutyák kikötözve egy kötéllel a fához. Már nem éltek szegények... Na az az állat, aki így kiteszi őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Lassan?? Már rég túl nőtték a cicák Valamelyik nap összehasonlítottam őt a korábbi fényképekkel. Már ötször(!) nagyobb. Most olyan egy kiló húsz deka lehet Hatalmas egy pofa, kisnövésű kutya lévén egyáltalán nem egy beszari, vagy ebből kifolyólag támadóan fellépő, mint a legtöbb kisebbségi érzéssel megáldott zsebkutya Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Gyermekkorom úgymond nagyobb volumenű felnőttes műsora közé tartozott a Panoráma, a Hét mellett. Ha tehetem akkor a mai napig nézzem, főleg Szaniszló miatt. Igen korekt, magyar szívű ember. Most pl a szlovák nyelvtörvényhez mondott egy igen velős, de egyben higgadt véleményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Valamelyik nap összehasonlítottam őt a korábbi fényképekkel. Már ötször(!) nagyobb. Most olyan egy kiló húsz deka lehet Akkor jó sokat nőtt, nem csak a macsekok, már nem férne el a tenyeremen No de vajon végül lesz-e akkora, mint egy felnőtt macska? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Olyan szépek a macsekok, köszi a képeket Nagyon nőnek Jók voltak a felmenőik. Én sajnálom is, hogy ilyen gyorsan nőnek, mert lassan oda lesz ez az aranyos ugri-bugri stílusuk, és az ölünkben sem fognak elférni egyszerre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Jók voltak a felmenőik. Én sajnálom is, hogy ilyen gyorsan nőnek, mert lassan oda lesz ez az aranyos ugri-bugri stílusuk, és az ölünkben sem fognak elférni egyszerre. Majd lesznek kismacskáik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Akkor jó sokat nőtt, nem csak a macsekok, már nem férne el a tenyeremen No de vajon végül lesz-e akkora, mint egy felnőtt macska? Akkora nem hiszem, de viszont már látszik rajta, hogy Nő. Nem vacakol, berongyol a szobába és elvárja, hogy ölbe vegye az ember. De már tudja, hogy én nem szeretem ha idétlenül körbeugrál, ezért leül és nagyon halkan nyűszít. No ilyenkor azért "meglágyúl" a szívem és kap egy kis simogatást. Aztán persze meg követeli a labdát, meg a bunyót Tíz perc alatt képes lefárasztani a vakarcs. Pedig annak idején negyven kilós kutyákkal dolgoztam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Jók voltak a felmenőik. Én sajnálom is, hogy ilyen gyorsan nőnek, mert lassan oda lesz ez az aranyos ugri-bugri stílusuk, és az ölünkben sem fognak elférni egyszerre. Némelyik igen Én is mindig sajnálom, hogy felnőnek, mert akkor eltűnik az a kiscicás bájuk és viselkedésük, de hát ez van, mindenki és minden felnő egyszer Tíz perc alatt képes lefárasztani a vakarcs. Pedig annak idején negyven kilós kutyákkal dolgoztam Hiába no, öregszel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. No, van wifim, úgyhogy végre laptopról is férek nethez, plusz a régi géppel is nagytakarítás történt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Grat A régi géppel vagy gépen? Nem mindegy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Most volt a híradóban, hogy Debrecenben megvertek egy egyetemista lányt, mert köhögött a buszon... Kiderült, hogy csak allergiás és azért köhög. Én meg még tüsszögök is mostanában, lassan ott tartok, hogy félek iskolába menni mert rám is elég csúnyán néznek az emberek a tömegközlekedésen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Most volt a híradóban, hogy Debrecenben megvertek egy egyetemista lányt, mert köhögött a buszon... Kiderült, hogy csak allergiás és azért köhög. Én meg még tüsszögök is mostanában, lassan ott tartok, hogy félek iskolába menni mert rám is elég csúnyán néznek az emberek a tömegközlekedésen... Franc, tegnap óta fájta torkom, nálam is kezdődik, szerintem kecske influenzám van. Most benyomtam 1000 mili C-vitamint itt ülök sálban és izzadok a pálinkás tea miatt. Valyon kik verték meg, komolyan érdekel, hogy ki az a semmire kellő briganti, akit ezért üt. Bár ha távolsági busszon prüttyögök haza és a bácsika fél kilónyi turhát oszlat szét a frissen mosott buksimon én sem repesek az örömtől, de azért ilyen ötleteim nem támadtak még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Egy öregasszony és a fia. Berezeltek, mert ők nem akarnak malacok lenni, és azt elkapni valami kis egyetemistától. Ezért megverték és leköpték majd elszaladtak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Valyon kik verték meg Most próbáljam meg nem magamra venni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Egy öregasszony és a fia. Berezeltek, mert ők nem akarnak malacok lenni, és azt elkapni valami kis egyetemistától. Ezért megverték és leköpték majd elszaladtak... Oh darkside clouds everything. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Én meg még tüsszögök is mostanában, lassan ott tartok, hogy félek iskolába menni mert rám is elég csúnyán néznek az emberek a tömegközlekedésen... És mindez egy média által generált álhisztéria miatt Mármint, hogy fél az ember a többitől. Egy öregasszony és a fia. Berezeltek, mert ők nem akarnak malacok lenni, és azt elkapni valami kis egyetemistától. Ezért megverték és leköpték majd elszaladtak... ***, akkor ne menjenek ki a házból, még ilyen embereket, eszem megáll. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.