Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Persze Te mindig ránk célzol. :( Pedig egyszer jó volna együtt berúgni. :)

Igen, ez nem ártana.Na majd nálam. :)

Hozzászólás ideje:
Gyilkos!

Egyébként pedig, hogy érdemben is reagáljak, szerintem szerelmes csakúgy lehet az ember (úgy isten igazából), ha együtt van a másik féllel (ergo járnak, vagy kapcsolatban vannak, hívjátok, ahogy akarjátok), és az úgy nevezett "távolról imádat" nálam sosem lesz egyenlő a szerelemmel.

No nem mintha ez az eset lefedné ezt, annál ez sokkal komplikáltabb, de a lényeg, hogy az említett lánnyal még "nem jöttem össze" így max. csak "odáig vagyok érte", de nem vagyok szerelmes. Ahhoz szerintem több kell :roll:

Hozzászólás ideje:

Én meg inkább drukkolok neki, hogy teljesen belegabalyodjon :| Donát, így tovább, ne is hallgass ezekre a vén kóklerekre, akik azért kárognak, mert nekik nem jön ilyen össze úgy igazán :P:roll:

Hozzászólás ideje:
Tudod mi a gyanús? Amikor a neved és a "pia" szó egy hozzászólásban szerepel. Na az a gyanús :roll:
Most le ne buktass, csak le ne buktass. :| Máskülönben mehetek körversenyeket inni a többi pernahajderrel :P
Hozzászólás ideje:
Sem plátóian, sem sehogyan nem vagyok szerelmes

Pozitívak az érzelmeid, és ez a lényeg, amiből még bármi lehet. :roll:

Hozzászólás ideje:
Akár te is bemehetnél hisz ez egy előadás :roll: Nem számt ki milyen karra megy vagy hogy egyáltalán a suliba jár-e

Ja, így már értem, köszi :|

Hozzászólás ideje:
Egyes helyeken még örülnének is, ha bemennél, mert a diákok öhm... hogy is mondjam... nem preferálják feltétlenül az előadások látogatását, tekintve, hogy nem kötelező :roll:
Ja, ilyenen én is voltam még tavaly :| A 340 emberből akiknek előadása lett volna voltunk 13-an :P

Persze akkor a tanár felírta a nevünket és alapból jobb lett a vizsgánk eredménye :P

Hozzászólás ideje:
Egyes helyeken még örülnének is, ha bemennél, mert a diákok öhm... hogy is mondjam... nem preferálják feltétlenül az előadások látogatását, tekintve, hogy nem kötelező :lol:

Még lehet is, hogy néha benéznék egy-egyre, ha a közelben laknék, mondjuk Pesten, és nem pedig messze onnan.

Hozzászólás ideje:

Én nem vagyok a dögmeleg híve de ami most van az is kemény.Még jó hogy most egy órája már fűtenek mert itt fagynék meg.Múlt héten meg strandiső.

Hozzászólás ideje:

hát most jöttem fel kutyával, 4 réteg volt rajtam és majd megfagytam. ;)

Jó hogy lassan már ősz sem lesz.

Hozzászólás ideje:

Tegnap hazafelé szakadt a legjobban, mire hazaértem, folyt a nadrágom szárából a víz, a lábaim meg jól kiáztak a cipőben :D

Szerintem lesz itt még jobb idő, csak jól a nyakunkba kaptuk az áldást így hirtelen. A múlt heti meleg volt a szokatlanabb ebben az időszakban, nem pedig a mostani hideg. Na jó, ez a hideg is kicsit hidegebb október közepéhez képest, de valóban abnormális volt az eddigi jó idő már.

Én most fagyok meg, ablak mellett ülök, és húz be a hideg, de veszettül ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.