Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Mondja ezt az aki nem ihat. Izé, én rátok céloztam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Izé, én rátok céloztam Persze Te mindig ránk célzol. Pedig egyszer jó volna együtt berúgni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Ügyvéd úr?! Kikérem magamnak! Közgazdász vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Ügyvéd úr?! Kikérem magamnak! Közgazdász vagyok! Gyilkos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Persze Te mindig ránk célzol. Pedig egyszer jó volna együtt berúgni. Igen, ez nem ártana.Na majd nálam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Azok az idők már elmúltak amikor "leittam" magam. Vagyis próbáltak leittatni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Gyilkos! Egyébként pedig, hogy érdemben is reagáljak, szerintem szerelmes csakúgy lehet az ember (úgy isten igazából), ha együtt van a másik féllel (ergo járnak, vagy kapcsolatban vannak, hívjátok, ahogy akarjátok), és az úgy nevezett "távolról imádat" nálam sosem lesz egyenlő a szerelemmel. No nem mintha ez az eset lefedné ezt, annál ez sokkal komplikáltabb, de a lényeg, hogy az említett lánnyal még "nem jöttem össze" így max. csak "odáig vagyok érte", de nem vagyok szerelmes. Ahhoz szerintem több kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Szép dolog a plátói szerelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Ezek szerint Donát akkor még "megmenthető" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Én meg inkább drukkolok neki, hogy teljesen belegabalyodjon Donát, így tovább, ne is hallgass ezekre a vén kóklerekre, akik azért kárognak, mert nekik nem jön ilyen össze úgy igazán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Csak vagyunk annyira "gazemberek", hogy nem mondjuk ki, hogy irigyeljük őt Igenis oltani fogjuk, hogy el ne szakadjon annyira a racionális világtól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Sem plátóian, sem sehogyan nem vagyok szerelmes, de megmentődni sem akarok, köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Ez a merev ragaszkodás a tagadáshoz több mint gyanús De nyugi, túl fogod élni, akár hogy is alakuljon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Tudod mi a gyanús? Amikor a neved és a "pia" szó egy hozzászólásban szerepel. Na az a gyanús Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Tudod mi a gyanús? Amikor a neved és a "pia" szó egy hozzászólásban szerepel. Na az a gyanús Most le ne buktass, csak le ne buktass. Máskülönben mehetek körversenyeket inni a többi pernahajderrel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Ezt már buktad, szóval.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Az nem lenne gond, hogy másik karon vagy?Akár te is bemehetnél hisz ez egy előadás Nem számt ki milyen karra megy vagy hogy egyáltalán a suliba jár-e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Máskülönben mehetek körversenyeket inni a többi pernahajderrel Mivel, tejjel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Mivel, tejjel? Most kapjak össze Frenkievel? Azt meghagyom neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Sem plátóian, sem sehogyan nem vagyok szerelmes Pozitívak az érzelmeid, és ez a lényeg, amiből még bármi lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. - Plátói? Mi a fenét jelent az hogy plátói? - Hát ö... plátói. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. (szerkesztve) - Plátói? Mi a fenét jelent az hogy plátói?- Hát ö... plátói. Szerkesztve: 2009. Október 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Akár te is bemehetnél hisz ez egy előadás Nem számt ki milyen karra megy vagy hogy egyáltalán a suliba jár-e Ja, így már értem, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. (szerkesztve) Egyes helyeken még örülnének is, ha bemennél, mert a diákok öhm... hogy is mondjam... nem preferálják feltétlenül az előadások látogatását, tekintve, hogy nem kötelező Szerkesztve: 2009. Október 11. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Egyes helyeken még örülnének is, ha bemennél, mert a diákok öhm... hogy is mondjam... nem preferálják feltétlenül az előadások látogatását, tekintve, hogy nem kötelező Ja, ilyenen én is voltam még tavaly A 340 emberből akiknek előadása lett volna voltunk 13-an Persze akkor a tanár felírta a nevünket és alapból jobb lett a vizsgánk eredménye Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Egyes helyeken még örülnének is, ha bemennél, mert a diákok öhm... hogy is mondjam... nem preferálják feltétlenül az előadások látogatását, tekintve, hogy nem kötelező Még lehet is, hogy néha benéznék egy-egyre, ha a közelben laknék, mondjuk Pesten, és nem pedig messze onnan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. http://www.ozonenetwork.hu/ozonenetwork/20...lorejelzes.html? Egyrészt: hümmm. Másfelől: muszáj egy időjárás-jelentésnek tegeződnie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Én nem vagyok a dögmeleg híve de ami most van az is kemény.Még jó hogy most egy órája már fűtenek mert itt fagynék meg.Múlt héten meg strandiső. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. hát most jöttem fel kutyával, 4 réteg volt rajtam és majd megfagytam. Jó hogy lassan már ősz sem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Tegnap hazafelé szakadt a legjobban, mire hazaértem, folyt a nadrágom szárából a víz, a lábaim meg jól kiáztak a cipőben Szerintem lesz itt még jobb idő, csak jól a nyakunkba kaptuk az áldást így hirtelen. A múlt heti meleg volt a szokatlanabb ebben az időszakban, nem pedig a mostani hideg. Na jó, ez a hideg is kicsit hidegebb október közepéhez képest, de valóban abnormális volt az eddigi jó idő már. Én most fagyok meg, ablak mellett ülök, és húz be a hideg, de veszettül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.