Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Eddig eljutottam.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Az jó, mert ez a fő baj. Valamiért nem törlődött rendesen, de a miértet innen sajnos nem tudom megmondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Elvileg simán működnie kell a módszernek.Én egy csomó progit így használtam.Az még lehet, hogy a progi nem a registry-ben tárolja, a lejárat időpontját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Krande, a proginál nem használt az idő visszaállítás? Én mindig ezt használom, kiv. azoknál, amik használati lejártságúak. Eddig nem volt gond vele... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Én idén nem kaptam virgácsot. Miért, korábban igen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Miért, korábban igen? A tavalyi még meg van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Frenkie, a te módszered nálam sem működik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Frenkie, a te módszered nálam sem működik. Nálam pedig egy csomó proginál működött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. (szerkesztve) Az jó, mert ez a fő baj. Valamiért nem törlődött rendesen, de a miértet innen sajnos nem tudom megmondani. A miért az egyetlen, ami egyszerű: Vista. Annyi minden nem működik, pont egy makacs progi törlése menne simán? (hmmm egyre inkább eszembe jut a Fanformers történetmesélés amiben az Álca űrhajóra leleményes robotok '98 SE-t telepítenek) Ma reggel indulunk Pécsre, apci levisz. Nem tudom, meddig leszek offlány. A két mobilszámom közül valamelyik tuti működik épp, ha valami sürgős van. Ha addig nem kerülnék elő, a közös Avatar-nézésen légyszi valaki budapesti vegye át Dzséjttől a Mogorva nyár + A Hold forró jegén könyveket, (AMIKET MÉG VÉLETLENÜL SEM FELEJT EL ELHOZNI, UGYE?) aztán ha Bp-n járok, azt talán könnyebb megszervezni hogy visszajusson hozzám. Az Erő legyen veletek! Szerkesztve: 2009. December 7. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. (szerkesztve) Kétlem, de nem is kell Akkor jó Szerencsére én sose kapok virgácsot, mikuláscsokit viszont igen Krande, veled is, aztán majd jössz ide, ha tudsz Szerkesztve: 2009. December 7. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Ma reggel indulunk Pécsre, apci levisz. Nem tudom, meddig leszek offlány. A két mobilszámom közül valamelyik tuti működik épp, ha valami sürgős van. Ha addig nem kerülnék elő, a közös Avatar-nézésen légyszi valaki budapesti vegye át Dzséjttől a Mogorva nyár + A Hold forró jegén könyveket, (AMIKET MÉG VÉLETLENÜL SEM FELEJT EL ELHOZNI, UGYE?) aztán ha Bp-n járok, azt talán könnyebb megszervezni hogy visszajusson hozzám. Az Erő legyen veletek! Jó utat!A könyveket én szívesen átveszem, aztán majd alkalmas munkanapon találkozhatunk a szokásos helyen, ha visszajössz Pestre. Dzséjtet meg figyelmeztetni fogom még a mozi előtti pénteken, hogy ne felejtse otthon (hátha már szombaton feljön ő is). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. (AMIKET MÉG VÉLETLENÜL SEM FELEJT EL ELHOZNI, UGYE?) Igyekszem Jó utat! Dzséjtet meg figyelmeztetni fogom még a mozi előtti pénteken, hogy ne felejtse otthon (hátha már szombaton feljön ő is). Az jó lesz, mert tényleg felmegyek már szombaton. Jobb, ha rám szólsz, mert tuti elfelejtem... megint... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Nagy kő esett le a szívemről.Látok rendesen 3d-ben.Van térlátásom.Véletlenül derült ki.Voltam ma Ofotértben szemüveget csináltatni, és a csaj mondott valamit, hogy van valami újfajta lencse és az jobban élesít.Erre én megkérdeztem, hogy ez jó lesz-e 3D moziban is.Mire ő azt mondta(tök rendes volt), hogy ha gondolom megnézhetjük, hogy van-e térlátásom.Adott két lencseféleséget, amelyet a szemüveg elé raktam és sikerült a teszt.Nem írom le mi volt. Dzséjt: Ha gondolod és van nálatok Ofotért menj be és hátha megnézik neked is. Úgyhogy mostmár baromira várom az Avatart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Nagy kő esett le a szívemről.Látok rendesen 3d-ben.Van térlátásom.Véletlenül derült ki.Voltam ma Ofotértben szemüveget csináltatni, és a csaj mondott valamit, hogy van valami újfajta lencse és az jobban élesít.Erre én megkérdeztem, hogy ez jó lesz-e 3D moziban is.Mire ő azt mondta(tök rendes volt), hogy ha gondolom megnézhetjük, hogy van-e térlátásom.Adott két lencseféleséget, amelyet a szemüveg elé raktam és sikerült a teszt.Nem írom le mi volt. Remek hír! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Dzséjt: Ha gondolod és van nálatok Ofotért menj be és hátha megnézik neked is. Nem kell, azt már rég tudom, hogy nincs térlátásom, sőt, pár hónapja már azt is, hogy másodlagos nincs (gondoltátok, hogy az embernek két térlátása van? ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Gondolom látókérgenként 1-1 Én nem tudom, hogy van-e másodlagos, majd megkérdem orvostól. Viszont kíváncsi lettem erre az Ofotértre majd beugrok valamikor, hogy velem mit tudnak csinálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Látom nagyon megértőek vagytok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Nagy kő esett le a szívemről.L Remek Nem kell, azt már rég tudom, hogy nincs térlátásom, sőt, pár hónapja már azt is, hogy másodlagos nincs (gondoltátok, hogy az embernek két térlátása van? ). Eddig még nem, mindig tanul valami újat az ember, még ha nem is pozitívan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Lassan az sw.hu -s krém is ide szokik. Good...gooooood. Nem hiába na, azért előbb-utóbb mindenki megtalálja a jó helyeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Lassan az sw.hu -s krém is ide szokik. Good...gooooood. Nem hiába na, azért előbb-utóbb mindenki megtalálja a jó helyeket. Én a sw.hu-t már nem is nézem. Régen marha jó volt, még a ROTS idejében. De azóta semmi. Teljesen el van hanyagolva. Se hírek, se semmi. Szavazást is fél évente cserélnek. XD A fórum is SZINTE teljesen kihalt. Komolyan a Gendys CW-ba megy a TCW beszélgetés? Jó hogy átjöttünk ide! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Lassan az sw.hu -s krém is ide szokik. Good...gooooood. Nem hiába na, azért előbb-utóbb mindenki megtalálja a jó helyeket. Itt van, aki reagál arra, amit írok! És egy darabig feltérképeztem az itteni írásokat, úgy gondoltam, ilyen társaságba szívesen tartoznék! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Itt van, aki reagál arra, amit írok! És egy darabig feltérképeztem az itteni írásokat, úgy gondoltam, ilyen társaságba szívesen tartoznék! Örülünk, hogy átjöttetek. Ez egy nyüzsgő fórum ellentétben a másikkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. És itt tényleg csak SW-szerető emberek vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. És itt tényleg csak SW-szerető emberek vannak. Én nem olvasom a másik fúromot...ott vannak akik fikázzák és csak azért írnak be? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. És itt tényleg csak SW-szerető emberek vannak.Korigálnék És itt tényleg csak SW-t IS szerető emberek vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Én nem olvasom a másik fúromot...ott vannak akik fikázzák és csak azért írnak be? Nem tudom hogy most vannak-e de amikor ott lett hagyva az oldal akkor voltak Quarron hadvezér vezetésével.Rühellték a prequelt és amikor két mondatot elolvastam a hozzászólásaikból majdnem kivágtam a monitort az ablakon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. (szerkesztve) Nem tudom hogy most vannak-e de amikor ott lett hagyva az oldal akkor voltak Quarron hadvezér vezetésével.Rühellték a prequelt és amikor két mondatot elolvastam a hozzászólásaikból majdnem kivágtam a monitort az ablakon. prequellel nekem is vannak fenntartásaim! De nem kezdeném szapulni, vagy egyértelműen rossznak beállítani. Nem egyszerű ennyi év után olyan előzményt írni, ami mindenkinek tetszik. Ami, illetve aki egyértelműen tetszett, az Palpatine karaktere volt, illetve a harmadik része a prequelnek. A másik ami odaát nem jön be, hogy időnként egy-egy alak elszabadul, és tombol. Több topicban is. Itt ilyet még nem láttam. De amíg egyvalaki is ír néha oda azok közül, akik fontosak nekem, oda is belesek Szerkesztve: 2009. December 8. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. (szerkesztve) Nem tudom hogy most vannak-e de amikor ott lett hagyva az oldal akkor voltak Quarron hadvezér vezetésével.Rühellték a prequelt és amikor két mondatot elolvastam a hozzászólásaikból majdnem kivágtam a monitort az ablakon. Na, akkor jó hogy már be sem nézek. Talán ha lesz következő rész vagy a sorozatnál nem a sw.hu-t akarja majd a TV meg a rádió bemutatni hanem a saga forumot. Szerkesztve: 2009. December 8. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Én benézek oda is, kb. 3 topikba. Hapanok ugyebár alap, no meg a könyvek, mivel ezen a fórumon jóval csekélyebb az EU könyvekről írók száma. Ezen az egy téren az az oldal többet ad, és ott általában nem szabadulnak ez az indulatok, jó néha benézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Kettőnknek gondoltam, mert neki, jan 21, nekem jan 22 :) És éjfélkor van a felköszöntés? De ez tök jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.