kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Miért drága? Nem úgy drága. Inkább értékes. Jól meg kell gondolni kinek küldöd el, mert kevés van belőle és megéri bekerülni. De mint hallom a meghívás szünetel... Köszi lokatelli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Szinte az összes meghívásos torrentoldalon kb 3 hónapja szünetel a meghívás.Én arra gyanakszom, hogy olyat is meghívtak akit nem kellett volna.Engem is már hívnának meg a bithumenre de nem lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Én csak a BitGate-re tudok mindenkinek küldeni meghívót.Ha valakinek kell az szóljon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Én csak a BitGate-re tudok mindenkinek küldeni meghívót.Ha valakinek kell az szóljon. Van rajta minden?Film,játék, stb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Van rajta minden?Film,játék, stb? Nem, ez egy sorozatokkal foglalkozó torrent oldal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Bithumenre kollégám hívna, de nem tud, mint ahogy írtátok. Skyline-ra amúgy sem tudnék még hívni, mert nincs még annyi le és feltöltésem, ami után lehet. Persze ez később majd változik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Nem, ez egy sorozatokkal foglalkozó torrent oldal. Aha.Köszi. A skyline nem olvadt össze az endless-el? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. A skyline nem olvadt össze az endless-el? De. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. De. Mert oda nem tudok bejutni.Hátha egyszer lehet reggelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Ha elérem azt a mennyiséget, ami után lehet meghívni és engedni fogja a rendszer, szívesen küldök meghívót. Szólok, ha majd odajutok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Ha elérem azt a mennyiséget, ami után lehet meghívni és engedni fogja a rendszer, szívesen küldök meghívót. Szólok, ha majd odajutok. Köszönöm szépen előre is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Köszönöm szépen előre is. Szívesen, de csak akkor köszönd, ha már megvan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Kudarmubat, boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Boldog szülinapot Kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Kudarmubat: Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. (szerkesztve) MissKarrde, lokatelli, SimonZ: Köszi! Tök jól esik! Szerkesztve: 2006. Szeptember 5. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Boldog szülinapot Kudar! Jó az új avatarod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Sok Boldog Szülinapot Kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Köszi Ody, Oldfighter, és Rog! ÉS köszi a dícséretet az avatáromra. Végre rájöttem hogy lehet készíteni és ki is használtam. De felfogható szülinapi gyertyának... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Boldog születésnapot Kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Boldog szülinapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Boldog szülinapot! (a Gyertya meg inkább integessen... így kicsit olyan mint aki egy motor formájú szülinapi trta megevéséhez ül le ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Köszi Obi1, Dzséjt és Krande!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Ody, ismered a kvízpart játékot a neten? A hírlevelük szerint indult Depeche Mode játék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Ody, ismered a kvízpart játékot a neten? A hírlevelük szerint indult Depeche Mode játék. Nem ismerem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Ody, ismered a kvízpart játékot a neten? A hírlevelük szerint indult Depeche Mode játék. Én mindig SW és HPezek. Nagybátyám meg mindig vezette az össze történelmi játékot azon a honlapon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Nem ismerem. Két éve játszogattam vele, egész jó. www.kvizpart.hu. Szimpla kvízes játék (regelés nélkül is lehet játszani), van egy csomó témakör, amiből lehet választani. Játéktól függetlenül 30 vagy 50 kérdés szerepel egy játékban, van négy választási lehetőség, azok közül lehet tippelni (ha nem tudja valaki a választ). Nem végtelenül, mert rossz válasz esetén életeket lehet veszteni. Pontokat kapunk, de nem csak a helyes válaszok számítanak, hanem az eltelt idő is. Amolyan tudásmérő és -bővítő játék, amivel az ember egyedül is el tud szórakozni Azért a játékosok között van verseny, meg lehet nézni táblázatokban, hogy napi szinten, stb. ki kapott a legtöbb pontot. Azt hiszem, az oldalon van ismertető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Én mindig SW és HPezek. Nagybátyám meg mindig vezette az össze történelmi játékot azon a honlapon. SW-vel meg GYU-val játszottam eddig. Azok jók, de a GYU-ban már találtam hibásat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. SW-vel meg GYU-val játszottam eddig. Azok jók, de a GYU-ban már találtam hibásat Én meg a SWban. Jelentettem is és ki is javították, de meg ne kérdezd hogy mi volt az mert már nem emléxem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.