MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Viszont holnap jön a második menet, mert jön a tágabb család ebédre, szóval kezdhetem előlről az ünnepi készülődést reggel. De péntektől full pihi lesz filmekkel, könyvekkel. Szerencsére nálunk ilyen nincs, szóval nekem holnap már pihi Vagyis azért jó lenne egy kis "mozgás", de elvagyok anélkül is "Sajnos" nem. Idén mást kaptam, nem DVD-t. Ami kicsit fura, évek óta volt DVD az ajándékok között, most meg egy se. Nem is tudok mit kezdeni magammal most az éjszaka. Sebaj, hallgatom az Avatar zenéjét, írok, meg majd éjfél után olvasom a Harry Pottert, aztán csucsuka Hehe, erről eszembe jut egy sztori. Kolléganő a lányának minden karácsonyra vett valamilyen parfümöt. Egyik évben meghallotta, mikor a lány a nagybátyjával beszélget a karácsonyról, lány mondta, hogy parfümöt tuti kap abban az évben is, és erre kolléganő jól meglepte, mert nem kapott a lány parfümöt, csak nézett nagyot, hogy nincs Jó ez az Avatar-zene, nálam is ez megy Majd leesek a székről, olyan álmos vagyok, de muszáj volt még belehallgatnom, így fórumozok is közben Most kezded a Pottert? Jó olvasást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Márti, megvolt már az ajándéksasolát KisNoel részéről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Márti, megvolt már az ajándéksasolát KisNoel részéről? Meg, egész este azzal játszott. Fénykép és kisfilm is készült, majd megy Youtubera fel. Ide meg egy-két kép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Köszi, filmek és képek jöhetnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. No, megkaptam a rolleremet Viszont se könyv, se DVD..... hogy mi volt a nagy meglepi, arról majd mutatok fotót ha legközelebb anycinál leszek és átmásolom a gépéről. Addig csak, hogy örültem, neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Várjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Meg, egész este azzal játszott. Fénykép és kisfilm is készült, majd megy Youtubera fel. Ide meg egy-két kép! Majd keresgélek a Youtube-on. A karácsony gyerekekkel a legjobb, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. No. Az ígért fotó még nincs, viszont anyci megtalálta azt amit szintén karácsonyra tervezett adni Link itt is, de a megfelelő szak topikban is: http://www.megaupload.com/?d=UJ075OMR Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Nem lehetne leírni, mi ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Katt a linkre, ott van egy rövid leírás Segítségként annyi, hogy .wma filé, és a John Williams topikba tettem még a linket be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Ma délután hazajöttem én is.Tegnap este akartam, de nem volt kedvem, meg faterral sem akartam kitolni(nem koccinthatott volna).Nagyon jó karácsony volt ez is, nem hiányzott a gép sem.Jókat kajáltunk ittunk, beszélgettünk.Kaptam egy csomó mindent(webkamera, könyv, parfüm).Tegnap még húgomék is átjöttek.Mikor unokaöcsi megkapta a plüss Artu kulcstartót, magához szorította, nagyon örült neki.Este meg tévézés volt. véletlenül fedeztem fel, hogy volt az EP 2 a film+-n, azt néztük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. (szerkesztve) Katt a linkre, ott van egy rövid leírás Segítségként annyi, hogy .wma filé, és a John Williams topikba tettem még a linket be Ezt írja ki: The file you are trying to access is temporarily unavailable. De a leírást azért látom, ez a zene megvan a gépemen, jó Frenkie, jó karácsonyod volt Szerkesztve: 2009. December 26. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Ma délután hazajöttem én is.Tegnap este akartam, de nem volt kedvem, meg faterral sem akartam kitolni(nem koccinthatott volna).Nagyon jó karácsony volt ez is, nem hiányzott a gép sem.Jókat kajáltunk ittunk, beszélgettünk.Kaptam egy csomó mindent(webkamera, könyv, parfüm).Tegnap még húgomék is átjöttek.Mikor unokaöcsi megkapta a plüss Artu kulcstartót, magához szorította, nagyon örült neki.Este meg tévézés volt. véletlenül fedeztem fel, hogy volt az EP 2 a film+-n, azt néztük. Ilyen a legjobb karácsony. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Az idei Kari nagyon jó volt Tegnap előtt egész nap keresztlányoméknál voltam, tegnap hozzánk jöttek vendégek, napok óta nem jutottam gép és net közelébe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. A mienk csak átlagos volt, de az is jobb a rossznál Tavalyi volt nagyon jó, de nem lehet mindig olyan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Tudja valaki, hogy kell lezárni egy nyitott CD -t? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Tudja valaki, hogy kell lezárni egy nyitott CD -t?Rácsukod a fedelét :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Tudja valaki, hogy kell lezárni egy nyitott CD -t? Az író-progiban be lehet állítani, hogy írás után zárja le, külön írás nélkül nem tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Az író-progiban be lehet állítani, hogy írás után zárja le, külön írás nélkül nem tudom.Most ez az eset áll fen, hogy külön írás nélkül kellene lezárni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Akkor passz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Elvileg van az íróprogramokban ilyenre menüpont. De ha más nincs, írj ki rá egy pár kB-os fájlt és ott be tudod állítani a lezárást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Elvileg van az íróprogramokban ilyenre menüpont. De ha más nincs, írj ki rá egy pár kB-os fájlt és ott be tudod állítani a lezárást. Köszi Gyoka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Utólag is minden fórumozónak boldog karácsonyt kívánok! És további szép ünnepeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Kéérdés! IMAX tele ugye, egy darabig. Esetleg hol érdemes még Avatart nézni? (Bp-en) Tesóm vinném kedden délután. Tudtok segíteni, melyikben érdemes nézni? (A többféle 3D miatt is kérdem, ezekhez én nem értek) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Kéérdés! IMAX tele ugye, egy darabig. Esetleg hol érdemes még Avatart nézni? (Bp-en) Tesóm vinném kedden délután. Tudtok segíteni, melyikben érdemes nézni? (A többféle 3D miatt is kérdem, ezekhez én nem értek) Ahol még 3D-ben adják Pesten: Corvin Mozi Westend Palace Mozi Mammut MOM Park Campona Lurdy ház Lehet, hogy máshol is, de ezekben tuti. Ja és mindegyikben van 3D-s és 2D-s vetités, tehát jegyvételnél szólni kell, hogy a 3D-sre akartok menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Bomarr által említett Real 3D termeket javasolnám. A Dolby 3D-t még nem próbáltam, ( Corvinban ilyen van ) de ott asszem még a régebbi piros-zöld hemüvegeket használják. A Real D termekben meg az IMAXos hasonlatos polarizált szemüvegek vannak A lényeg, hogy egyszínű, kissé sötétített, így a film színélményén nem rontanak mint a piros-zöldek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Bomarr által említett Real 3D termeket javasolnám. A Dolby 3D-t még nem próbáltam, ( Corvinban ilyen van ) de ott asszem még a régebbi piros-zöld hemüvegeket használják. A Real D termekben meg az IMAXos hasonlatos polarizált szemüvegek vannak A lényeg, hogy egyszínű, kissé sötétített, így a film színélményén nem rontanak mint a piros-zöldek Köszönet mindkettőtöknek. Akkor "Bomarr féle" Real3D-s mozi lesz a nyerő, valszeg westwnd vagy Mammut. Még1szer köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Köszönet mindkettőtöknek. Akkor "Bomarr féle" Real3D-s mozi lesz a nyerő, valszeg westwnd vagy Mammut. Még1szer köszönöm! A Westendet kiemelten ajánlom, én is ott fogom majd megnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Csak a Westendbe foglaljatok helyet időben, mert ott is sok hely le van már foglalva a 3D-s vetítésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Ahol még 3D-ben adják Pesten: Corvin Mozi Westend Palace Mozi Mammut MOM Park Campona Lurdy ház Lehet, hogy máshol is, de ezekben tuti. Ja és mindegyikben van 3D-s és 2D-s vetités, tehát jegyvételnél szólni kell, hogy a 3D-sre akartok menni. Még csak annyi, hogy a CC Allee-ban is van 3D-s vetítés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.