Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Persze, ha most azt mondom nektek, hogy forró, fényes és reggel felkel, mindenki levágja, hogy a NAP, pedig "hű de rejtélyesen" nem mondtam neveket... Ööööö.... Spoiler: Szerintem egy tűzes, végignyalt meztelen nő a paplan alól. Ugye igazam van? Ugye? Ennyi szerencsém hagyj legyen már ebben az életben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Azt a "NAP-ot" töröld ki onnan, mikor először olvastam nem volt ott És én ennél perverzebb vagyok mint ilyet feltételezzek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Elgondolkodtató cikk, hova halad majd az emberiség a 21. században Házasság: elvette videojáték-szerelmét http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=117491 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Már megint ezek a japánok. vagyis most még csak egy :S Mondjuk egy hancurra a Hatodik Napon féle hologramos csajt kipróbálnám De innentől szigorúan élő húsi jöhet csak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Nem rosszak, de akkor már ne aprózzuk el. Legyen ez a cél: Itt mekkora lenne fórumtalit tartani Itt tényleg lehetne egy "kis" bulit tartani :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Már aktuális a kérdés.Ki hol tölti a holnap estét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Már aktuális a kérdés.Ki hol tölti a holnap estét?Rokonoknál, konkrétabban keresztapáméknál (bár volt kis esély, hogy más lesz a program). Annál nincs gyönyörűbb amikor elkezdenek nótázni. Tovább kell vinni a hagyományt, szóval tanulom az én sajó kutyámat. Van üzemanyag is, konkrétan 10 liter bor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Én valószínűleg kocsmatúrára megyek. Végigmegyünk a belváros jobb és rosszabb csehóin és úgy leisszuk magunkat mint még soha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Már aktuális a kérdés.Ki hol tölti a holnap estét?Maradon. Ott mindig szolid bulik szoktak lenni, semmi túlértékelt vacak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Haveri körben. Összegyűlik a banda és kirúgjuk a ház oldalát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Én itthon leszek és baráti társaságban szilveszterezek. Két buli is lesz párhuzamosan, mert Panni is meghívhatta a barátnőit, plusz oda majd betársul a barátnőm fia is, szóval ők is biztos jól ellesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Én itthon leszek és baráti társaságban szilveszterezek. Két buli is lesz párhuzamosan, mert Panni is meghívhatta a barátnőit, plusz oda majd betársul a barátnőm fia is, szóval ők is biztos jól ellesznek. Majd figyelj oda rájuk nehogy valami huncutságot csináljanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Majd figyelj oda rájuk nehogy valami huncutságot csináljanak. Ettől még nem félek, hisz 11-12 évesekről beszélünk. Na de pár év múlva már valóban jó lesz odafigyelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Ettől még nem félek, hisz 11-12 évesekről beszélünk. Na de pár év múlva már valóban jó lesz odafigyelni. A mai világban.....de ezek jól nevelt gyerekek, így valóban nincs mitől félni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Már aktuális a kérdés.Ki hol tölti a holnap estét? Itthon, de még gőzöm sincs, mit fogok csinálni. Ettől még nem félek, hisz 11-12 évesekről beszélünk. Na de pár év múlva már valóban jó lesz odafigyelni. Mint egy ismerősöm mondta, hogy inkább majdnem szem előtt legyenek, mint valami útszéli bokorban Na jó, ez egy anyának azért nem is annyira vicces Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Én a Szíriusz egyesületes haverokkal. eredetileg hatan lettübk volna, ma már 12 főnél tartunk. Én laza 2 kiló húsból csinálok fasírtot! Kisfiam meg nagyijához megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Rokonoknál, konkrétabban keresztapáméknál (bár volt kis esély, hogy más lesz a program). Annál nincs gyönyörűbb amikor elkezdenek nótázni. Tovább kell vinni a hagyományt, szóval tanulom az én sajó kutyámat. Van üzemanyag is, konkrétan 10 liter bor. Az kemény.De gondolom ezt nem csak te iszod meg. Oldie: a Maradon az mi?Egy krimó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Mint egy ismerősöm mondta, hogy inkább majdnem szem előtt legyenek, mint valami útszéli bokorban Na jó, ez egy anyának azért nem is annyira vicces Teljesen igaza van az ismerősödnek, én is ezt vallom. Ha otthon is szabadon jól érezheti magát, akkor nem fog mindeféle gyanús helyekre idegenekkel mászkálni. Legalábbis remélem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Oldie: a Maradon az mi?Egy krimó?Egy 72 négyzetméteres összkomfortos lakás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Az kemény.De gondolom ezt nem csak te iszod meg. Oldie: a Maradon az mi?Egy krimó? Nem, azt jelenti Marad otthon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Egy 72 négyzetméteres összkomfortos lakás. Én meg azt hittem valami kricsmi. Kollégát már oltom én is, hogy 3 év múlva már fürtökben fognak lógni a fiúk az ajtónál.Most 12 éves a lánya, és már látni rajta, hogy baromi jó nő lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Ha otthon is szabadon jól érezheti magát, akkor nem fog mindeféle gyanús helyekre idegenekkel mászkálni. Legalábbis remélem. Szerintem is így van és lesz Persze az idő meghozza most már inkább előbb vagy utóbb (ahogy rohan az idő ), de biztosan így lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Különben így belegondolva, ha lenne egy lányom aki lassan serdűl ki verne azért a víz.Egyszerüen nem tudnám elképzelni, hogy egy fiúval jár és mondjuk a szoba sötétjében üzekednek.Viszont ha fiam lenne akkor nem zavarna ha egy csajt felhozna és felvonulnának a szobába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Különben így belegondolva, ha lenne egy lányom aki lassan serdűl ki verne azért a víz.Egyszerüen nem tudnám elképzelni, hogy egy fiúval jár és mondjuk a szoba sötétjében üzekednek.Viszont ha fiam lenne akkor nem zavarna ha egy csajt felhozna és felvonulnának a szobába. Az zavarna, ha közölnék, a fiad összehozott egy unokát! Én már most rettegek, a kis szívtipróm már most töri a női szíveket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Az zavarna, ha közölnék, a fiad összehozott egy unokát! Én már most rettegek, a kis szívtipróm már most töri a női szíveket. Az elég kellemetlen lenne igen.Bár óvszert azért adnék neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Most elég szarul vagyok, így lehet, hogy itthon az ágyban Ha jobban leszek megyek Rock Bandezni meg egyéb RPG és társasjátékozni haverokkal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Én is maradok, ugyanis házibulit szervezek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Különben így belegondolva, ha lenne egy lányom aki lassan serdűl ki verne azért a víz.Egyszerüen nem tudnám elképzelni, hogy egy fiúval jár és mondjuk a szoba sötétjében üzekednek.Viszont ha fiam lenne akkor nem zavarna ha egy csajt felhozna és felvonulnának a szobába. A fiad barátnője épp úgy lány, és annak is vannak szülei, akik aggódnak érte Bele kéne gondolni a másik helyzetébe is, nem csak a saját gyerekünkébe. Ilyen alapon a lányod pasijának az apja le se ** a lányod, akit a fia felvisz a lakására. Most elég szarul vagyok, így lehet, hogy itthon az ágyban Remélem, hamarosan jobban leszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Ha nekem lányom lesz (hűűűű mekkora HA ez ), majd igyekszem úgy nevelni, mint az apám a húgomat. És annak egyik jó dolga, hogy nem kell érte aggódnunk. De kitermelek mellé még egy bátyót is, akit szintén úgy fogok nevelni, mint apám engem (szegény ), és akkor aztán végképp nem kell aggódnom érte. Mert akkor, ha kicsi lányom kérője esetleg nem ismerné az illemet, vagy a kicsi lányom fogja megruházni, vagy a bratyó. Ha pedig ketten nem lennének elég elrettentőek, majd jövök én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Kollégát már oltom én is, hogy 3 év múlva már fürtökben fognak lógni a fiúk az ajtónál.Most 12 éves a lánya, és már látni rajta, hogy baromi jó nő lesz. Ilyen nálunk is könnyen előfordulhat, két esélyes is van. Különben így belegondolva, ha lenne egy lányom aki lassan serdűl ki verne azért a víz.Egyszerüen nem tudnám elképzelni, hogy egy fiúval jár és mondjuk a szoba sötétjében üzekednek.Viszont ha fiam lenne akkor nem zavarna ha egy csajt felhozna és felvonulnának a szobába. Ne legyél már ilyen. Ha óvatlanok, az mindkettőjüknek nagy gond lesz. Most elég szarul vagyok, így lehet, hogy itthon az ágyban Ha jobban leszek megyek Rock Bandezni meg egyéb RPG és társasjátékozni haverokkal Jobbulást, szilveszterkor nem ér betegnek lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.