Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Látom jól telt el a szalagavató Obi1! Ma vette fel az új óráimat a suliba és döbbenten látom, hogy lesz kriptográfia órám is Mondom szép, jó kis kódtörő leszek így Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Na jah, Törjünk zúzunk mert az olyan trendi. Sose értettem az ilyet. Vagánykodni nem busztáblákkal meg hasonlókkal kell. Pusztitani könyebb, mint épiteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Járjanak a bkv-sek dolgozni, és akkor én is meghagyom a tábláikat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Gratula a szalaghoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. (szerkesztve) Járjanak a bkv-sek dolgozni, és akkor én is meghagyom a tábláikat. Tudod, az a baj, h abból a pénzből van tábla, amit bérletre és jegyre költenek az emberek, meg adóból. És igazából nem örülnél, ha ki kéne fizetnetek. Egyébként ha jártak volna, akkor is csináltátok volna. Ha nem ezt, mást. Szerkesztve: 2010. Január 17. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Járjanak a bkv-sek dolgozni, és akkor én is meghagyom a tábláikat.Jah, és vezessenek olyan járműveket melyeket már jóformán szétb*sztak a favorizált rongálóid. Többek között. ( kivétel amelyik műszaki hibás, de kötelező üzembe állítaniuk, mert a milliós fizetéseket elherdáló főnökeik erre kötelezik őket.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Köszi Krande neked is. Tudod, az a baj, h abból a pénzből van tábla, amit bérletre és jegyre költenek az emberek, meg adóból. És igazából nem örülnél, ha ki kéne fizetnetek.Annyi tequila után jó ötletnek tűnt. Oldie, csak hogy tudd zöldségeket beszélsz. Ez a favorizált rongálós szöveg nem tudom honnan jött neked, mellesleg életemben egy fűszálhoz se értem hozzá. Na mindegy, te biztos jobban ismersz engem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Köszi Krande neked is.Annyi tequila után jó ötletnek tűnt. Oldie, csak hogy tudd zöldségeket beszélsz. Ez a favorizált rongálós szöveg nem tudom honnan jött neked, mellesleg életemben egy fűszálhoz se értem hozzá. Na mindegy, te biztos jobban ismersz engem. Az előbbi hszedben éppen "dicsekedtél" a táblarongálással. De gondolom szerinted ez semmiség és össze sem mérhető a székek felvagdosásával, vagy a megállók üvekoldalainak a kitörésével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Az előbbi hszedben éppen "dicsekedtél" a táblarongálással. De gondolom szerinted ez semmiség és össze sem mérhető a székek felvagdosásával, vagy a megállók üvekoldalainak a kitörésével.Hát nem mindennap történik ilyen az emberrel. És persze nem semmiség, de egyszer az életben szerintem megbocsátható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. És persze nem semmiség, de egyszer az életben szerintem megbocsátható. Persze hogy megbocsátható, csak fizesd ki. A tequiláért is fizettél, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Ma vette fel az új óráimat a suliba és döbbenten látom, hogy lesz kriptográfia órám is Mondom szép, jó kis kódtörő leszek így Maga az óra tuti jó lesz, legalább is én szeretnék ilyen nevű órára járni Más kérdés, hogy megbuknék a témából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Maga az óra tuti jó lesz, legalább is én szeretnék ilyen nevű órára járni Más kérdés, hogy megbuknék a témából Ha csak így bejönnél, akkor valószínűleg, de ha már magad mögött tudnál 3 félévet, nem hiszem. Ez egy olyan tantárgy, amin az eddigi átlag 4,3-5 között van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Köszi, a matek szakot inkább kihagyom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Véget ért a BKV sztrájk. Reggeltől mincen visszatér a régi kerékvágásba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Véget ért a BKV sztrájk. Reggeltől mincen visszatér a régi kerékvágásba.Zsír(kréta) Szerencsére csak mende-mondákat hallottam a Combino közlekedéséről ezen a héten, de úgy látszik nem kell megtapasztalnom a hallottakat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Persze hogy megbocsátható, csak fizesd ki. A tequiláért is fizettél, nem?Túlélik a tábla hiányát, mind a kemény 100 forintot amit ér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Járjanak a bkv-sek dolgozni, és akkor én is meghagyom a tábláikat. Hát öcsém jó nagy paraszt vagy az biztos.Én a kezedet tördelném le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. (szerkesztve) És ha valaki emiatt nem találja hol áll meg a busz?Egyszer sem bocsátahtó meg.Az ittaság nem mentség semmire.Ezt magamra is értem persze. Szerkesztve: 2010. Január 17. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Boldog szülinapot Jake. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. (öregíted! Tegnap még fiatal volt) Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Boldog Szülinapot Jake, gondolom szép ajándék volt a Golden Globe díj az Avatarnak. Frenkie: Mindenki megtalálja, nem egy egész oszlop látta kárát a dolognak csak egy tábla. De amúgy igazad van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Jake, boldog szülinapot! BKV Életemben busznak így még nem örültem. Ma kezdem Nolcsi beszoktatását. Tegnap este még úgy nézett ki, indulok Havanna lakótelepről, 136E-vel Köki, onnét metró Ferenciek tere, onnét hatos villinger Boráros Tér, onnét meg HÉV. Ez ma módosult a 36-os buszra. Ugye egész másképp néz ki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Füled érjen Yodáig Jake!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. JakeSully, boldog születésnapot Márti, megértem, hogy jobban tetszik, nem kell átszállni többször is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Boldog Születésnapot Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Boldog születésnapot Jakoo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Na végre valaki, akit le vén f*szozhatok Boldog születésnapot Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Sok Boldog Szülinapot Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Boldog szülinapot, Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Boldog születésnapot Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.