Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hát igen az amcsiknak a néger a problémájuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Erre csak ezt tudom "mondani": Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Bitch Nigga! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Egy szót se értettem belőle, de a videó önmagáért beszél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Biztos én látom másképpen a dolgot, de ha a nagyszüleimet, esetleg a dédszüleimet elrángatták volna otthonról, és kitették volna őket valahova dolgozni, adták-vették volna őket, mint egy háziállatot, akkor lehet én is érzékeny lennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Érdekes kérdés ez, és mindkét fél megéri a pénzét. Szerintem az öreg kezdett beszólogatni a négernek, de lehet, hogy fordítva, akkora volt a zaj, hogy én sem hallottam :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Érdekes kérdés ez, és mindkét fél megéri a pénzét. Szerintem az öreg kezdett beszólogatni a négernek, de lehet, hogy fordítva, akkora volt a zaj, hogy én sem hallottam :S Ha megkérdik egy négertől, hogy kitsztítaná-e valaki cipőjét, az gondolom komoly sértés. Mert ugye sokáig jó részük utcai cipőpucolásból élt. Ha ezt kérdezte az öreg, akkor simán provokálta a srácot. Az meg hülye volt, és ugrott. Teljesen igazad van, mindkettő a lehető legrosszabbat mutatta magából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Ma voltam a Trillian-ba bevásárolni és megakadt a szemem egy mangán, a Vahan-on. Megvettem és baromira tetszett, ajánlom mindenkinek, nagyon jónak néz ki a története és a rajzok is nagyon jók benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Ma voltam a Trillian-ba bevásárolni és megakadt a szemem egy mangán, a Vahan-on. Megvettem és baromira tetszett, ajánlom mindenkinek, nagyon jónak néz ki a története és a rajzok is nagyon jók benne Neeeee. Én inkább úgy mondanám, hogy a történet jó, de a rajz az elején botrányos. (legalábbis ott ahol most tart ^^) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Neeeee. Én inkább úgy mondanám, hogy a történet jó, de a rajz az elején botrányos. Ó! Te is ismered kudar? Nekem tetszik így is a rajz, bejön ez az újfajta stílus, nem a megszokott manga rajz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Ó! Te is ismered kudar? Nekem tetszik így is a rajz, bejön ez az újfajta stílus, nem a megszokott manga rajz Hát mintha már hallottam volna róla, persze csupa jót... XD Amúgy hamarosan kész lesz a 4. kötet, és úgy értesültem h jó kis története lesz és még jobb rajzok. megbízható a forrás. ^^ Egy kis spoiler: http://kepfeltoltes.hu/100219/9357076851_w...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100219/3992794822_w...ltoltes.hu_.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hát mintha már hallottam volna róla, persze csupa jót... XDAmúgy hamarosan kész lesz a 4. kötet, és úgy értesültem h jó kis története lesz és még jobb rajzok. megbízható a forrás. Köszi, bár csak az első kötete van meg, Grifnek csak az az 1 volt. Nem tudod, hogy mikor fog a többi megérkezni a fővárosba? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Köszi, bár csak az első kötete van meg, Grifnek csak az az 1 volt. Nem tudod, hogy mikor fog a többi megérkezni a fővárosba? Elméletileg kellett volna lennie, de akkor majd intézkedem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Elméletileg kellett volna lennie, de akkor majd intézkedem. Lehet, hogy volt, de nekem csak az elsőket pakolta, hogy válasszam ki a legkevésbé koszosat, mert megfogják egymást a borítók és tényleg elég durván néztek ki a borítók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Lehet, hogy volt, de nekem csak az elsőket pakolta, hogy válasszam ki a legkevésbé koszosat, mert megfogják egymást a borítók és tényleg elég durván néztek ki a borítók Hmm, igen lehetséges, szerencsére ez a 2. 3. kötetnél ki lett küszöbölve, mert szép fényes borítás van rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hmm, igen lehetséges, szerencsére ez a 2. 3. kötetnél ki lett küszöbölve, mert szép fényes borítás van rajta. Na majd meglátom ha megint lesz pénzem meg járok arra (~1,5-2 hónap) valamint akkora már lehet kapni majd a folytatást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Az előbb jött a polgármesteri hivatalból egy kézbesítő, hogy megnyertem a Fiatalokat Segítő Program pályázatát. A pályázat 3 nyertese 1 éven keresztül "segélyt" kap. A pályázatra 8-25 éves korig minden iskolában tanuló diák pályázhat úgy, hogy leírja, hogy mi szeretne lenni, hol tanul, mi az álma, milyen tanulmányi eredményei vannak... stb. Majd ezeket egy bizottság elemzi és kihírdeti a pályázat győztesét Tavaly sajnos későn adtam be a pályázatomat, de most erre figyeltem és hát megnyertem Azt mondta a kézbesítő, hogy egy 5.-es meg egy 12.-es nyert még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Phobos, hatalmas gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Mit adtál be nekik Phobos? Kutató leszel, vagy vadakat terelő juhász? :D Gratula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. "Vadakat terelő juhász" Hm, legközelebb nekem is be kéne adnom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Drakula Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. (szerkesztve) kutató matematikust írtam be, aki fizikai Nobel-díjat kap Mert sajnos matematikai Nobel-díj nincs, mivel Nobel felesége is matematikus volt és nem szerette a feleségét, ezért az ő szakmájában nem engedte a díjat /legalábbis a legenda szerint így van/ És köszi srácok Szerkesztve: 2010. Február 20. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. kutató matematikust írtam be, aki fizikai Nobel-díjat kap Laza vagy. Grat hozzá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Laza vagy. Grat hozzá!Köszi. Bár ez a legnagyobb álmom, nem hiszem, hogy megvalósul Csak hát mindig olyan dolgokat kell kitűzni magunk elé, amit nehezen lehessen megkapni, hogy amikor megkapjuk, akkor elégedettek és boldogak lehessünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Mit adtál be nekik Phobos? Kutató leszel, vagy vadakat terelő juhász? :D Gratula. Vadakat terelő kutató opció nincsen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. kutató matematikust írtam be, aki fizikai Nobel-díjat kap Mert sajnos matematikai Nobel-díj nincs, mivel Nobel felesége is matematikus volt és nem szerette a feleségét, ezért az ő szakmájában nem engedte a díjat /legalábbis a legenda szerint így van/ És köszi srácok Remélem az leszel!!!!!!! Az ökölógiával és a környzet védelemmel, no meg, hogy leányka volnák erről, már lecsúsztam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. kutató matematikust írtam be, aki fizikai Nobel-díjat kap Mert sajnos matematikai Nobel-díj nincs, mivel Nobel felesége is matematikus volt és nem szerette a feleségét, ezért az ő szakmájában nem engedte a díjat /legalábbis a legenda szerint így van/ Én ezt a történetet úgy ismerem, hogy Nobel felesége, egy matematikussal csalta meg az öreg Alfred-ot, és ezért nem engedte a díjat ezen a téren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Én ezt a történetet úgy ismerem, hogy Nobel felesége, egy matematikussal csalta meg az öreg Alfred-ot, és ezért nem engedte a díjat ezen a téren.Ó! Ez még jobb ok, mint az amit írtam. Majd egyszer kiderítem ezt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Csak azért írtam meg, mert pont a szerdai nyelvtanórán, a díjak helyesírásánál került szóba, és a magyartanárunk mesélte. Persze nem biztos, hogy ez a valódi ok, csak érdekesség, hogy többfajta verziója is van a történetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Gratula Phobos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.