Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Úgy néz ki, itt nagy vihar lesz :D Mit ne mondjak, örülök neki, legalább lehűl. Bár másfél hete biztos nem gondoltuk volna, hogy így fogjuk várni az esőt :D

Hozzászólás ideje:

Itt csak dörög mintazállat, de esni alig. Azért fél órára a szemerkélés leállította a ku'va fűnyírózást meg flexezést amit hajnal hatkor kezdtek el. Olé! Így is alig lehet aludni a dög melegtől.

Hozzászólás ideje:
Olyan vagy mint a nyolcvan évesek. :D Csak nehogy a szívedre menjen a sok izgalom :D :D
Ilyenkor olyan jól esne megadni a módját, egyik kézben pipa, másik kézben bor :D

Csak hát se nem dohányzom, se nem iszok :D

Hozzászólás ideje:

Mifelénk reggel borult és csöndes volt az ég de mostanra kitisztult és százágra süt a nap.

Hozzászólás ideje:
Ilyenkor olyan jól esne megadni a módját, egyik kézben pipa, másik kézben bor :D

Csak hát se nem dohányzom, se nem iszok :D

Pech. :D

No itt most viszont rázendített. :D

Hozzászólás ideje:

Nálunk már leszakadt az ég délelőtt, megint nem kell 3 napig locsolni :D

Most jön a következő kör.

Rog, még hozzátok is juthat, mert arrafelé mennek a viharfellegek :D

Hozzászólás ideje:
Rog, még hozzátok is juthat, mert arrafelé mennek a viharfellegek :D
Számítottam rá így nem is lepett meg hogy kábé másfél órája megváltozott a helyzet. Beborult meg fújt a szél és az eső is szemerkélt de az egész csak úgy 45 percig tartott. Mostanra megint tiszta az ég és napos az idő.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Tök jólesőt íjászkodtunk Orkival :D Ilyenre máskor is beneveznék! Meg az a sprint a mocsár és Mánfa között, 20:18-kor még a sarat dagasztottuk, 20:35-kor meg már a megállóban virultunk. Jó volt! Három réteg szúnyogriasztó meg már használt is. Bár azok után, hogy egy (igencsak szőke) szúnyog a sportcipőmön át akart kiszívni, már kevesebb mindenen lepődök meg.

Pár kép a teljesség igénye nélkül, bár ezt akis esti kirccanást, illetve szúnyog etetést felfoghatnánk, egy mikro fórumtalinak is.

Krande a profi

IM007255.JPG

Tarkacsu adogat, és Krande lő, sztem elég veszélyesek

IM007236.JPG

Olyan gyors vagyok, hogy elmosdok a képeken.

IM007265.JPG

Hozzászólás ideje:

Apropó sprint! Tehát Krande és Tarkacsu sprintelt én meg öreglányosan kocogtam utánuk. Nem csak a megáradt mocsáron át, ahol nemlehetett látni a megszkott és járható száraz részt, hanem a nagyjából könyékig érő fűvel benőtt réteken is átrohantunk. De rendesek voltak, mindig bevártak, mikor nagyon lemaradtam.

Hozzászólás ideje:
Úgy néz ki, itt nagy vihar lesz :D Mit ne mondjak, örülök neki, legalább lehűl. Bár másfél hete biztos nem gondoltuk volna, hogy így fogjuk várni az esőt :D
Itt is esett, de csak melegebb lett. Fülledt idő. :D Még jó, hogy van a bankban légkondi. :D
Hozzászólás ideje:

Ezt a nyilazást én is kipróbálnám. Persze csak célzóvíz elfogyasztása után. :D

Ma reggel fél kilenckor arra riadok hogy dörög az ég. Fél tizkor indulok dolgozni, megállk a Fornettinél mint minden reggel, megveszem a kaját, amjd ahogy elindulok, leszakad az ég. 8 perc alatt sz*rrá áztam. Még szerencs, hogy jég nem esett. Viszont elég jó idő lett. Még a napon is elég hűvös szél fúj.

Hozzászólás ideje:

orki, nagyon jók a képek. :D

Nálunk sincs fülledtség, csak még a lakás nem hült ki eléggé. Az esőt szerencsére megúsztam, mert én akkor már dolgoztam. :D Viszont nagy élmény, hogy most nem kellett este locsolni. :D

Hozzászólás ideje:
A szél feltámad nálunk....és Hűvös szél van :D

Söt rendesen hideg szél. Ki van tárva minden hogy hűtse le a lakást.

Hozzászólás ideje:
Mi is kinyitottunk mindent! Annyira jó! :D

Tényleg annyira jó, hogy friss hideg levegő van ,nem izzadok stb. Első hőhullám túlélve. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.