Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Oldi, neked ehhez hány évre is kéne eltünnöd? Engem ilyenhez újra kéne teremteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Nem hinném, hogy a barátnője. Őt csak nem rakná közszemlére. Lehet, hogy van annyira vagány Egy ilyen barátnőt amúgy sem kell szégyellni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Oldi, neked ehhez hány évre is kéne eltünnöd? Szerintem körülbelül úgy örökre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Jake: Ki ez a kiscsaj az avatarodon? Marha jól néz ki. Szerintem ritka ronda. Éjjel megijednék tőle ha felébredne mellettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Szerintem ritka ronda. Éjjel megijednék tőle ha felébredne mellettem. Nekem nagyon bejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Úgy néz ki, itt nagy vihar lesz Mit ne mondjak, örülök neki, legalább lehűl. Bár másfél hete biztos nem gondoltuk volna, hogy így fogjuk várni az esőt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Itt csak dörög mintazállat, de esni alig. Azért fél órára a szemerkélés leállította a ku'va fűnyírózást meg flexezést amit hajnal hatkor kezdtek el. Olé! Így is alig lehet aludni a dög melegtől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Jelenleg jégeső, csattog és villámlik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Jelenleg jégeső, csattog és villámlik! Nagyon jó Kiültem az ablakhoz és nézem az időjárást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Nagyon jó Kiültem az ablakhoz és nézem az időjárást. Olyan vagy mint a nyolcvan évesek. Csak nehogy a szívedre menjen a sok izgalom :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Olyan vagy mint a nyolcvan évesek. Csak nehogy a szívedre menjen a sok izgalom :DIlyenkor olyan jól esne megadni a módját, egyik kézben pipa, másik kézben bor Csak hát se nem dohányzom, se nem iszok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Mifelénk reggel borult és csöndes volt az ég de mostanra kitisztult és százágra süt a nap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Ilyenkor olyan jól esne megadni a módját, egyik kézben pipa, másik kézben bor Csak hát se nem dohányzom, se nem iszok Pech. No itt most viszont rázendített. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Állítólag itt is volt - sok nyoma már nincsen -, dörgésekkel, villámlásokkal, az egész család felébredt rá, kivétel az álomszuszékot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Nálunk már leszakadt az ég délelőtt, megint nem kell 3 napig locsolni Most jön a következő kör. Rog, még hozzátok is juthat, mert arrafelé mennek a viharfellegek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Jelentem errefelé újabb forduló közeleg. Jó párás minden, meg lehet rohadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. (szerkesztve) Rog, még hozzátok is juthat, mert arrafelé mennek a viharfellegek Számítottam rá így nem is lepett meg hogy kábé másfél órája megváltozott a helyzet. Beborult meg fújt a szél és az eső is szemerkélt de az egész csak úgy 45 percig tartott. Mostanra megint tiszta az ég és napos az idő. Szerkesztve: 2010. Június 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Tök jólesőt íjászkodtunk Orkival Ilyenre máskor is beneveznék! Meg az a sprint a mocsár és Mánfa között, 20:18-kor még a sarat dagasztottuk, 20:35-kor meg már a megállóban virultunk. Jó volt! Három réteg szúnyogriasztó meg már használt is. Bár azok után, hogy egy (igencsak szőke) szúnyog a sportcipőmön át akart kiszívni, már kevesebb mindenen lepődök meg. Pár kép a teljesség igénye nélkül, bár ezt akis esti kirccanást, illetve szúnyog etetést felfoghatnánk, egy mikro fórumtalinak is. Krande a profi Tarkacsu adogat, és Krande lő, sztem elég veszélyesek Olyan gyors vagyok, hogy elmosdok a képeken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. A turáni powergirl group. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Apropó sprint! Tehát Krande és Tarkacsu sprintelt én meg öreglányosan kocogtam utánuk. Nem csak a megáradt mocsáron át, ahol nemlehetett látni a megszkott és járható száraz részt, hanem a nagyjából könyékig érő fűvel benőtt réteken is átrohantunk. De rendesek voltak, mindig bevártak, mikor nagyon lemaradtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Úgy néz ki, itt nagy vihar lesz Mit ne mondjak, örülök neki, legalább lehűl. Bár másfél hete biztos nem gondoltuk volna, hogy így fogjuk várni az esőt Itt is esett, de csak melegebb lett. Fülledt idő. Még jó, hogy van a bankban légkondi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Ezt a nyilazást én is kipróbálnám. Persze csak célzóvíz elfogyasztása után. Ma reggel fél kilenckor arra riadok hogy dörög az ég. Fél tizkor indulok dolgozni, megállk a Fornettinél mint minden reggel, megveszem a kaját, amjd ahogy elindulok, leszakad az ég. 8 perc alatt sz*rrá áztam. Még szerencs, hogy jég nem esett. Viszont elég jó idő lett. Még a napon is elég hűvös szél fúj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. orki, nagyon jók a képek. Nálunk sincs fülledtség, csak még a lakás nem hült ki eléggé. Az esőt szerencsére megúsztam, mert én akkor már dolgoztam. Viszont nagy élmény, hogy most nem kellett este locsolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Emberek. Fázom. És ez nem vicc. Tegnap még nem hittem volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. A szél feltámad nálunk....és Hűvös szél van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. A szél feltámad nálunk....és Hűvös szél van Söt rendesen hideg szél. Ki van tárva minden hogy hűtse le a lakást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Söt rendesen hideg szél. Ki van tárva minden hogy hűtse le a lakást. Mi is kinyitottunk mindent! Annyira jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Itt marha nehezen hűl a lakás pedig zug van itt is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Itt még néhány felhő is van! Dísznek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Mi is kinyitottunk mindent! Annyira jó! Tényleg annyira jó, hogy friss hideg levegő van ,nem izzadok stb. Első hőhullám túlélve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.