Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Majd megmutatom neki a könyvgyűjteményemet Amúgy semmi, neki is, nekem is van épp valakink, szóval semmi nem lesz, max ebédszünetekben beszélgetés. Na mi az, újra összejöttetek Minával? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Na mi az, újra összejöttetek Minával? Soha nem jönnék össze vele mégegyszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Van rajta kívül még egy csomó aranyos lány a világban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Boldog születésnapot Jinx koma! Jól kezdődött a munka, a lányka átjött és hozott teát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Jinxnek és Phobosnak is boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Boldog születésnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Boldog születésnapooot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Áááá a Képregény.net 2 kritikusa tök jó, és pozitív írást, kritikát dobott össze a Deveraux-ról! Most happy vagyok. Amúgy ide is írom, hogy már elkezdtem a 2. fejezetet rajzolni, pár oldal már fent van DAn, de gondolom inkább egyben lesztek erre is kíváncsiak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Áááá a Képregény.net 2 kritikusa tök jó, és pozitív írást, kritikát dobott össze a Deveraux-ról! Most happy vagyok.Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Innen is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Ja és aki akarja, DAn már angolul is fent van az egész, ha akar kicsit gyakorolni...vagy hibakeresőt játszani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Jól kezdődött a munka, a lányka átjött és hozott teát Remek Áááá a Képregény.net 2 kritikusa tök jó, és pozitív írást, kritikát dobott össze a Deveraux-ról! Most happy vagyok. Gratula Jó is lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Boldog szülinapokat! A képregényhez gratula. Nem meglepő a dicséret, jó lett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Grat Kudar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Boldog szülinapokat!kudar kicsit sokat ivott, nem most van a szülinapom (a többes számra reagálva) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. De azért remélem érthető volt. Köszi mindenkinek, próbálom majd a szintet hozni a 2. fejezetben is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Boldog szülinapot. Kudarnak gratula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Boldog szülinapot Jinx. Gondolom már hullarészeg vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Nem semmi ez az embert próbáló idő. Bár a Duna mellett végigtekerni most kellemes volt 35 fok helyet volt 31. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Nem semmi ez az embert próbáló idő. Bár a Duna mellett végigtekerni most kellemes volt 35 fok helyet volt 31. Borzalom, pokol. Ezek jutnak eszembe erről. Bent a 42-ben dolgozni itthon a 30-ban létezni. Gusztustalan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. És most jön még csak a java! Éccaka aludtam vagy két órát, illetve bocsánat, hajnalban, mert akkor csökkent valamelyest elfogadható mértékre a hőmérséklet. Nagyon komoly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Ilyenkor mondok hálát a múltban élő Phobosnak, aki vett egy légkondit Igaz, hogy így is 28 fok van, de nem harminc valahány Csak a buszozás és a kinti létet lehetne nélkülözni a napjaimból, mivel munkahelyen is van légkondi Bár ha átjön a teás kisasszony, akkor izzik a levegő még ott is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Ilyenkor mondok hálát a múltban élő Phobosnak, aki vett egy légkondit Igaz, hogy így is 28 fok van, de nem harminc valahány Csak a buszozás és a kinti létet lehetne nélkülözni a napjaimból, mivel munkahelyen is van légkondi Bár ha átjön a teás kisasszony, akkor izzik a levegő még ott is Éjszaka mi van? Akkor csak nem megy a kondi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Éjszaka mi van? Akkor csak nem megy a kondi.Éjszakára már úgy lehül a szoba, hogy nem zavar a bejövő meleg. Olyan hajnali 2-kor pedig kinyitom a szúnyoghálós ablakomat, akkor már jó hüsi van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Visszatértem. 40,5 fokos lázból meg tüszős mandulagyulladásból nem könnyű felépülni de megcsináltam újra aktív tagja leszek a fórumnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Visszatértem.40,5 fokos lázból meg tüszős mandulagyulladásból nem könnyű felépülni Ez ismerős, pár hete nekem is ez volt. ritka pocsékul voltam! Egy javaslat: Egyél sok gyümit, hogy helyrerakd a megtépázott szervezeted! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Visszatértem.40,5 fokos lázból meg tüszős mandulagyulladásból nem könnyű felépülni de megcsináltam újra aktív tagja leszek a fórumnak Ha sokáig leszek még egész napokat a légkondis helyiségben, akkor rám is ez a sors vár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.