Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Az alkohol is kerülendő, mert az nálam súlyosbítja a tüneteket - Dzséjt, Te ezt még nem tapasztaltad? Hallottam róla, de isten igazán nem veszek észre különbséget. Így is, úgy is baromi pocsékul vagyok. A víz viszont rajtam is segíteni szokott, főleg a szemviszketést szokta határozottan enyhíteni. Szerencsére keresztallergiám nincs, vagy nem tudok róla Viszont a parlagfű mellett egyéb fűfélékre is allergiás vagyok, így nálam az egész augusztus nagyon rossz, meg szeptember első fele is. Dzséjt úgy tudja, hogy az alkohol gyógyít. Tegnap egész nap azzal gargarizált Nem, tegnap nem (tegnap csak egy pohár Whiskey-t ittam apám születésnapja alkalmából), és tegnapelőtt, meg az előtt sem egész nap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Összegezve, körülbelül mintha 48 órája nem aludtál volna, piszkosan másnapos vagy és még cefetül náthás is. Ez azért elég gáz. De Pildié sem semmi. A legrosszabb a megfázásnál az eleje mikor kapar az ember torka és mikor nyelek akkor olyan mintha baltát vágtak volna a torkomba plussz nehéz a fejem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Sziasztok újra! Visszaértem a nyaralásból - végre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Üdv újra itt Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Visszaértem a nyaralásból - végre. Ilyen mondatvéggel azt kell, hogy gondoljam tele voltál viszontagságokkal. Nem hagytak a nők piheni, vagy mi történt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Már hiányzott az otthon, meg persze az itteni közeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Merrefelé csavarogtál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Köszönöm mindenkinek! Sajnos idén is csak szűk családi körben ünnepeltünk, de legalább itt, Balatonfenyvesen. B.Sz. Dani. Majd a Balaton csapunk neked valami kis partyt Azt ajánlom is . Frenkie az most nem volt, de nem is hiányzott annyira Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Voltam Horvátországban és Siófokon. Sajnos előtte való nap már nem tudtam feljönni, azóta pedig nem voltam neten, így nem tudtam beírni, hogy épp merre járok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Üdv ismét körünkben, Donát Remélem, a nyaralás jó volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. A vízivást én is nagyon ajánlom, főleg ha az ember a fele levet kitüsszögte magából.... Állítólag csillaghullásos augusztus van, kiraktam a függőágyat az erkélyre (a lyukakat János befúrta, a tiplikkel ma küzdöttem kicsit, de most már minden OK, csak levenni lesz nehéz) viszont olyan iszonyat dózis szúnyog van hogy ihaj. Hetedik emeleten!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Donát, egy rövid kis élménybeszámolót pár képpel (ha vannak), tarthatnál. Én is készülök hasonlóra. Ez azért elég gáz. De Pildié sem semmi. A legrosszabb a megfázásnál az eleje mikor kapar az ember torka és mikor nyelek akkor olyan mintha baltát vágtak volna a torkomba plussz nehéz a fejem. Én inkább arra gondoltam, amikor egy 100-as pzs nélkül el sem tudsz indulni sehová, annyira folyik az orrod, plusz a könny a szemedből, és olyan vagy, mint akit félig agyonvertek. Tényleg mázli, hogy ez a durva része nálam csak egy hét, akkor munkán kívül máshová inkább nem járok, így azért átvészelhető valahogy. Állítólag csillaghullásos augusztus van, kiraktam a függőágyat az erkélyre (a lyukakat János befúrta, a tiplikkel ma küzdöttem kicsit, de most már minden OK, csak levenni lesz nehéz) viszont olyan iszonyat dózis szúnyog van hogy ihaj. Hetedik emeleten!!!!! Nekik nem szólt senki, hogy odáig elvileg már nem tudnak repülni. Sajnos errefelé minden este felhős volt az ég, így nem lehet hullócsillagokat nézegetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Voltam Horvátországban és Siófokon. Sajnos előtte való nap már nem tudtam feljönni, azóta pedig nem voltam neten, így nem tudtam beírni, hogy épp merre járok.Már kérdezni akartam hol vagy.... De aztán láttam, hogy Mr. Kingston lefoglalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Jó nyaralás volt. Képek egyelőre nincsenek (nem én csináltam), ha lesznek, majd mutatok. Ody: Jól láttad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Üdv újra itt, Donát! Remélem jól telt a nyaralásod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Ody: Jól láttad Remélem kinyírtad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. (szerkesztve) Majd kiderül Még dolgozunk rajta egyébként. Zajlanak az utómunkálatok. Szerkesztve: 2010. Augusztus 15. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Skaccok itt hirtelen olyan éjszakai sötétség lett..... Durva vihar lesz, érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Ép ezt akartam írni! Setét lett, de nagyon! És fú a szél! Vajon dergés és vellám is lesz? (kisfiam élvezné! ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Teljesült a kívánság...Dörög is meg villámlik is. Mondjuk én ezt este csípem inkább. Tök jól el lehet rá aludni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Nálam most ég a lámpa, hogy lássak valamit Azért jó lenne, ha egy óra múlva már semmi nem volna, mert fodrászhoz megyünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Itt is esett meg villámlott, meg dörgött is. Szerencsére most már volt esernyőm Karrde írása pedig tipikus női mentalitású, megy a fodrászhoz, ne essen az eső Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Bizony, mert nincs kedvem sem megázni, sem az esernyővel szórakozni Bárhova mennénk, ugyanez lenne a kívánságom Hazafele is tekertem, mint a marha, hogy ne kapjon el a bicajon az eső. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Vigyázz Phobos ilyen női ízé kijelentésektől be tud pipulni Amúgy tényleg én se értem a "nyafit", elvégre a fodrász jobb esetekben úgyis bevizezi az ember haját Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Dió nagyságú jégeső hullik...Dejó hogy a kocsi a garázsban van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Szerencsére itt nem volt jég, nem hiányzott volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Nálunk a Met.hu szerint "erősen felhős" ez azt jelenti gyakorlatra fordítva, hogy nem kell nagyon keresgélni, ha felhőt akar látni az ember... feltéve hogy beéri valami jelképessel. De szél az van, ami jól jön a 30 fokban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Skacok....az évszázad viharát éltem át itt Mezőkövesden...Valami eszméletlen volt, mintha a Holnapután és a Twister filmbe csöppentem volna. Éjszakai sötétség, brutál jégeső, eszméletlen szélvihar és csapadékmennyiség... Bemondták a Híradóban meg a Kókuszban is most lesz. Pár felvétel a tornádóról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Ez nagyon durva! Ez már tényleg igazi tornádó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. A Twister filmen jó volt, de élőben nem szeretném átélni. Nálunk "csak" felhőszakadás volt délután, épp elkapott az eleje, amikor hazaindultam, így a nagyját a metróba menekülve megúsztam, s mire a KÖ-Ki-n kiszálltam, onnan már továbbvonult. Jég nem volt itt sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.