kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Jó képek! Sz*r helyzet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Aki hozzám hasonlóan esetleg nem szereti és nem támogatja a M$-t és utálja az ostoba buta Internet Explorert és nem Opera fan annak örömteli hír lehet, hogy ma kijött a 2.0 Firefox!!!! Leszedni közel minden nyelven innen lehet: ftp://releases.mozilla.org/pub/mozilla.or...ases/2.0/win32/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. (szerkesztve) Köszi szépen a linket. Máris megnézem, módosul-e valamiben a fórum FF2 alatt. update: hát nem. Szerkesztve: 2006. Október 24. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. (szerkesztve) Köszi szépen a linket. Máris megnézem, módosul-e valamiben a fórum FF2 alatt. update: hát nem. Viszont csini! És nálam kis gyorsulás is tapasztalható Jah és ahogy tapasztalom a pop-up blocker is javult végre! Szerkesztve: 2006. Október 24. - Priest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Le is cseréltem a témát a firefoxban. A gyorsaság javulása nálam is kézzelfogható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. THX Priest a linket.Már tölti(elég lassan). Évekkel ezelött Netscape fan voltam, az is elég jó böngésző.Persze azokban az időkben nem nagyon volt Firefox. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. (szerkesztve) Firefox rulez! Nem hittem volna, hogy ez lesz az alap böngészőm amikor elkezdtem használni. Sokkal komfortosabb mint az IE. Szerkesztve: 2006. Október 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Aki hozzám hasonlóan esetleg nem szereti és nem támogatja a M$-t és utálja az ostoba buta Internet Explorert és nem Opera fan annak örömteli hír lehet, hogy ma kijött a 2.0 Firefox!!!! Leszedni közel minden nyelven innen lehet: ftp://releases.mozilla.org/pub/mozilla.or...ases/2.0/win32/ Rákattintottam a linkre, erre lefagyott a buta IE-m Én vegyesen használok IE-t és Firefoxot, van olyan oldal, melyre az egyiket tartom jónak, van olyan, amelyre a másikat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Ööö.. megkérdezhetem, hogy mi az a exe.asc file az exe mellett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Én vegyesen használok IE-t és Firefoxot, van olyan oldal, melyre az egyiket tartom jónak, van olyan, amelyre a másikat. Én is vegyesen használom, itthon a Firefox-ot, melóhelyen az IE-t, mert az van a gépen, és az ottani gépet nem nagyon babrálom Nem csak én használom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. (szerkesztve) Ööö.. megkérdezhetem, hogy mi az a exe.asc file az exe mellett? Az asc(ActionScript Communction) az egy szövegfájl tipus, nem kell letölteni. Szerkesztve: 2006. Október 24. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Köszi szépen, Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Meghalt Mancs, a nemzteközileg is messze legkedveltebb magyar... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Szegény... Isten Nyugosztalja! A Kutyamenyország viszont jobb, mint a Föld, higgyétek el! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Mancs R.I.P. Egyébként az új Firefox gombjai eszméletlen szépek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. R.I.P. Ha jól olvastam 14 évet élt, és tüdőgyusziban halt meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Szegény Mancs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Hiányozni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. 14 év az nagyon szép! Hiányozni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Hiányozni fogsz Mancs! És nagyon sokan sokat köszönhetnek neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Nagyon szép kutya volt. Még fás lábbal is mentett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Hiányozni fogsz Mancs! És nagyon sokan sokat köszönhetnek neki. Éspedig mit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. (szerkesztve) Az iparkonjunktúra ciklus fellendülését? Túlélők esetleg "valamicskét" köszönhetnek neki... Szerkesztve: 2006. Október 25. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Én azt olvastam "nagyon sokat köszönhetek neki". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Miképp lehet .ico kiterjesztésű képet csinálni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Vannak iconkészítő progik, de asszem a photoshop is képes rá, de nem vagyok benne biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Vannak iconkészítő progik, de asszem a photoshop is képes rá, de nem vagyok benne biztos. Abban nincs ilyen kiterjesztési lehetőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. gif-ként mented, majd total commanderben átírod a kiterjesztést. sztem működik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. gif-ként mented, majd total commanderben átírod a kiterjesztést. sztem működik. Köszi. Talán jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. (szerkesztve) http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2...030384979433129 Akinek nincsen meg a thx 1138, annak üzenem hogy akciósan 2000 forintért el lehet vinni az xpress-től. És egyébként is, hihetetlenül sok akció van most náluk.Ennyibe kerül pl a MIB, LOTR filmek és még nagyon sok film 2 dvd-s változata.Szvsz nagyon megéri. Szerkesztve: 2006. Október 27. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.