Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Hihetetlen hogy egyesekben ez mekkora örömet tud okozni Illetve mekkora bosszúságot, inkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Illetve mekkora bosszúságot, inkább. Jaja. Ennél nagyobb problémája már tényleg ne legyen senkinek se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Más dolog ha valaki átmegy nyelvtan-náciba, de én annak csak örülni tudok ha valaki kijavítja néha az állandó hibáimat. Engem általában hülyének néznek hogy msnen nem így megy a társalgásom: "Cya, micsinsz????? :evil: Xar a kedvem, naon mennek alkotni morrisonsba OK?? Na BRB " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Az ilyeneknek én két virtuális parasztlengőt küldenék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Mi az a BRB? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Mi az a BRB? Be right back. Te tudatlan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Mi az a BRB? Be Right Back azaz mindjárt visszajövök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. A be right back-et ki fordította mindjárt visszajövöknek? Ha valaki ezen 3 angol szóról ezt a fordítást tette magáévá az nem semmi de azért elmagyarázhatná miért ezt jelenti. Helyesebb lenne: I will be back soon. Különben a röviditéses msn-írást, főleg ha angolt is használ, kézlevágással büntetném. Borzasztó zavaró. Oldie: Nem kell újra leírni mert baromi álszent az egész. :evil: Téged csak azért zavar mert már 30 felett vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Nálam is van egy két olyan, amitől borsózik a hátam... oldal - oldi videó - vidi stb. Éltalában, ha valaki azt írja, hogy nagyon jó az oldid, azzal nem is cserélek bannert A valóságban pedig 4 szót utálok: parízer derékalj izolír laticel És ebből 3 ugyanazt jelenti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Oldie: Nem kell újra leírni mert baromi álszent az egész. Téged csak azért zavar mert már 30 felett vagy.Ezt le is írtam. Kamaszként még másképp tekintettem az intimitásra ezen ügyben. De azóta felnőttem.....( khm, ti is hallottátok? Megrepedt a plafon fölöttem. ).Erkölcstelenből erkölcsös pernahajder lett belőlem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Az ilyeneknek én két virtuális parasztlengőt küldenék És nagyban jósolják már évek óta hogy ez az sms/msn nyelv beépül a közhasználatba, és lassan leváltja a régit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. És nagyban jósolják már évek óta hogy ez az sms/msn nyelv beépül a közhasználatba, és lassan leváltja a régit.Akkor lesz itt a világvége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Kiss Ádám műsorszáma jut ide a fejembe. "-Szia Ádi, milyen az új szemcsim? -Hogy milyen?! .......Szarcsi, foscsi." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Bár már nagyon lecsengett a téma, de pont most találtam ezt az igazán ide passzoló fotót a '60-as évek hippikorszakából. Nincs új a nap alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Ezt le is írtam. Kamaszként még másképp tekintettem az intimitásra ezen ügyben. De azóta felnőttem.....( khm, ti is hallottátok? Megrepedt a plafon fölöttem. ).Erkölcstelenből erkölcsös pernahajder lett belőlem :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Épp akartam is írni Bomarr. Ezek a korszakok váltogatják egymást. Az előző évszázadokban nem nagyon voltak tabuk (legalább is feltételezem), a hippi korszak elhozta a szexuális forradalmat, majd látszólag megint visszaesett, és most a 21. században újra fellendült az ipar. Pár év és visszaköszönt a konzervativizmus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Engem általában hülyének néznek hogy msnen nem így megy a társalgásom: Ezektől én meg tudok őrülni. Egy ideje már a valószínűleget is kiírom teljesen, pedig a legrosszabb szó, amit le kell gépelni, tekintve, hogy 3 db hosszú ékezetes magánhangzót tartalmaz, melyek jó messze vannak az alapbillentyűktől, és ezért utálom gépelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Ez elképesztő. Teljesen igaza van a csávónak, erre ő a náci. http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/201...ti-banknal.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Nem, nincs igaza. Egyáltalán nem felel meg a mai elvárásoknak. Gyűlölni kell a saját nemzetét és minden erejével támogatnia az idegen érdekeket. Nem tudom ezt miért nehéz még mindig felfogni. Azt se értem, hogy fél európa miért kezdte hazatelepíteni a kedves ci...muszlimokat, meg körbefalazni őket. Miért nem engedik, hogy még jobban tönkretegyék a helybeliek életét? Hát milyen világban élünk kéremszépen?! Ez lenne a demokrácia?! Felháborító. Áhhh.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Szerintetek mi az a háj dáj diksz? Hát a HDD Nolcsi nyelven! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Be right back. Te tudatlan. Köszi máris okosabbnak érzem magam. És trendibbnek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Szerintetek mi az a háj dáj diksz? Hát a HDD Nolcsi nyelven! Modern a kölök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Jajj, holnap kezdődik... Először pár vizsgálat, fél nyolckor laborban kezdünk. Aztán találkozunk a dokival, és az altatóssal. És ha minden rendben, akkor pénteken reggel kikapják Nolcsi orrmanduláját. Kezd a gyomrom kővé válni. Most amúgy épp uborkát vacsorázik, mert reggelre egy kis zacsiba kéne némi pisit produkáljon. Lassan végez egy egész kígyóubival! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Már épp kérdezni akartam, hogy mi van vele? Műtét megvolt már, meg ilyenek. De ezek szerint még előtte van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Már épp kérdezni akartam, hogy mi van vele? Műtét megvolt már, meg ilyenek. De ezek szerint még előtte van. Hát rendesen összeszedte magát a kórház óta, azóta nem volt beteg, a kopasz folt kezd eltűnni a tarkójáról. Sokkal élénkebb, jobb a kedve és az étvágya. Aktuális kedvence a Micimackó. Különösen Malacka és Tigris férkőzött a szívébe. A dalokat és szövegeket kezdi belőle megtanulni. És van egy nagy plüss méhecskéje, azt nyúzza! Remélem a műtéten is hamar túl lesz. Igazából csak az egy hét nyugitól tartok, amikor műtét után nem szabad ugráljon meg futkosson. Ezt jelenleg lehetetlen kívánságnak tartom. De begyűjtöttem az összes kedvencét, meg festéket, zsírkrétát. Ezekkel majd csak elleszünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Szerintem hamar meglesz, nyugi Minden oké lesz, és utána is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. ....egy tartós kötözőzsineg..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. ....egy tartós kötözőzsineg..... Apja is valami ilyesmire célzott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Sok sikert és türelmet a műtéthez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Hajtóvadászat indult eme tini ellen. Ha tudja valaki nevét ,címét nosza mert szívesen fejen durrantanám egy shotival. http://www.liveleak.com/view?i=bb4_1283184704 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.