Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. A 2007-es már "elavult". Pár napja megjelent a 2010-es. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. A 2007-es már "elavult". Pár napja megjelent a 2010-es. A 2000-esest váltottam le 2008-ban, nyolc évig nekem jó lesz a 2007-es. Amúgy sincs túl nagy különbség még a 2000-es és a 2007-es között sem. Átalakított kezelőfelület, más bill. parancsok, meg néhány új, amúgy tök fölösleges csilli-villi dolog. Gondolom, a 2007 és a 2010 között még ennyi különbség sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Én relatíve hamar megszerettem a 2007-es Word -öt. A Testreszabással kezdtem Pontosabban ott, hogy a súgóból elkezdtem kikeresni hogy mi hol van. Egy időben valamiért (megnyomtam valami billentyűt gondolom) folyton elkezdett nagybetűzni mintha a capslock lenne nyomva. Most őszintén, ki csinálna billentyűparancsot a capslock szerepére???? Meg most is van vele problémám, de nem vészes. Kárpótol érte az, hogy kijelölök egy szöveget és közvetlen mellette már dőltbetűssé is tudom tenni, vagy épp betűszínt válthatok anélkül, hogy fel kéne vinnem az egeret a platonra. Tapiegérnél ez fontos kényelmi szempont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Hogy tudnak kitiltani olyan fórumról, ahol nem is vagyok regisztrálva? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Dzséjt, ami a billentyűparancsokat illeti... Azért én tudok örülni, hogy a ctrl-shift-o helyett pl. ctrl-a lett az egész szöveg kijelölése, és társai. Szerintem egyszerűsödött a kezelőfelület, más kérdés, hogy szerintem a docx-et nem kellett volna bevezetni, mert mindenki csak szív vele. Vagy ha már bevezették, akkor olvashatóvá kellett volna tenni a régebbi verziók számára is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Hogy tudnak kitiltani olyan fórumról, ahol nem is vagyok regisztrálva? Mi olyat követtél el amiről nem tudsz? Az is lehet, hogy már a hírneved megelőzött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Azért én tudok örülni, hogy a ctrl-shift-o helyett pl. ctrl-a lett az egész szöveg kijelölése, és társai. Szerintem egyszerűsödött a kezelőfelület, más kérdés, hogy szerintem a docx-et nem kellett volna bevezetni, mert mindenki csak szív vele. Vagy ha már bevezették, akkor olvashatóvá kellett volna tenni a régebbi verziók számára is... Megszokás kérdése, bár tény, könnyebb megnyomni a ctrl+a-t, mint a ctrl+shift+o-t. De minek kellett a dőlt betűs ctrl+d-ből ctrl+i-t csinálni, vagy a többi betűformázást is átpakolni, meg a keresőt, stb? A betűformázásnál pl. pont azok a betűk jelölték, amit meg is kellett nyomni, most meg teljesen más betűk vannak. Docx meg aztán egy teljesen felesleges formátum, fogalmam sincs, miért kellett a tizensok éve használt jól bevált doc mellé létrehozni. Én nem is használom, beállítottam a wordot, hogy az elsődleges formátum doc legyen, azt minden megnyitja, a docx-et meg jószerivel semmi sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Mi olyat követtél el amiről nem tudsz? Az is lehet, hogy már a hírneved megelőzött Semmit nem követtem el, csak látogattam az oldalt és megosztottam az ott szerzett infókat. Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Akiket így elsőre megtaláltam Fécbukon én jelöltem be, szóval ne lepődjetek meg. :DFura lesz a név, és alap kép. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Akiket így elsőre megtaláltam Fécbukon én jelöltem be, szóval ne lepődjetek meg. :DFura lesz a név, és alap kép. XDÉn azonnal tudtam, hogy Te vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Akiket így elsőre megtaláltam Fécbukon én jelöltem be, szóval ne lepődjetek meg. :DFura lesz a név, és alap kép. XDÉn azonnal tudtam, hogy Te vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Dzséjt hogy neked mekkora a kígyód Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Dzséjt hogy neked mekkora a kígyód Szexuális kicsengésű felszólalásokat priviben írjunk. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szexuális kicsengésű felszólalásokat priviben írjunk. iwiwen mutogatja Dzséjt a kígyóját, arra reagáltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Na de Jakoo, ezt csak így nyilvánosan? Hölgyek is vannak a fórumon, most képzeld, mit fognak gondolni rólam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. ctrl-a lett az egész szöveg kijelölése, és társai. Szerintem egyszerűsödött a kezelőfelület, más kérdés, hogy szerintem a docx-et nem kellett volna bevezetni, mert mindenki csak szív vele. Hmm.. én régebbi verziónál is a ctrl+a-t ismerem. Ha minden kötél szakad, van egy konvertáló vagy milyen progi, amivel a 2007-es office alkalmazásokat meg lehet nyitni régebbi office alatt is. Ha jól tudom. Na de Jakoo, ezt csak így nyilvánosan? Hölgyek is vannak a fórumon, most képzeld, mit fognak gondolni rólam Szerintem már elkéstél ezzel a figyelmeztetéssel, régen Phobos, még nem számoltunk OpenOffice táblázatkezelővel, de a tanárunk mondta, hogy aki nem tud egy picit angolul, az bajban lesz a függvényekkel. Mondjuk én tudok valamennyit, de azért elküldenéd a múltkor felajánlott megfeleltetést az excellel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Hmm.. én régebbi verziónál is a ctrl+a-t ismerem. Ha minden kötél szakad, van egy konvertáló vagy milyen progi, amivel a 2007-es office alkalmazásokat meg lehet nyitni régebbi office alatt is. Ha jól tudom. Jól tudod. Sőt, ha jól tévedek, több is létezik. Szerintem már elkéstél ezzel a figyelmeztetéssel, régen Jaj tervezőm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Phobos, még nem számoltunk OpenOffice táblázatkezelővel, de a tanárunk mondta, hogy aki nem tud egy picit angolul, az bajban lesz a függvényekkel. Mondjuk én tudok valamennyit, de azért elküldenéd a múltkor felajánlott megfeleltetést az excellel?Persze, ide felraktam, hogyha valakinek még kell, akkor le tudja szedni:http://www.megaupload.com/?d=WM9NOYJL Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Jaj tervezőm Na akkor vigyázz a siklódra ezentúl, mert a fórumtalin bármikor megnézhetik. Egyébként ez a siklós poén egy jó kis kabaréban is volt anno. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Jól tudod. Sőt, ha jól tévedek, több is létezik. A lényeg, hogy egy működjön Persze, ide felraktam, hogyha valakinek még kell, akkor le tudja szedni: Köszi Sajnos nekem vacakolós innen leszedni, de próbálom még, aztán biztos sikerül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Köszi Sajnos nekem vacakolós innen leszedni, de próbálom még, aztán biztos sikerül Akkor itt van:http://starwars-3d.uw.hu/Angol.rar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Köszi még egyszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. http://bombahir.hu/index.php?option=com_co...&Itemid=504 Második világháború 1832-ban, na hagyjál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Valami ilyesmi volt már. De szerintem a kérdésekkel vannak a bajok. A helyes kérdések ezeken a helyeken a következők lennének: -Melyik a legideálisabb hajfixáló? -Melyik divatáruházban a legtrendibb vásárolni? -Ki a legszexisebb fiú/lány az egyetemen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Csak gratulálni tudok a mai magyar felsőiskolába járó értelmiségnek. Szép volt, Pest! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Csak gratulálni tudok a mai magyar felsőiskolába járó értelmiségnek. Szép volt, Pest! Mert csak Pesten vannak ilyenek, igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Mert csak Pesten vannak ilyenek, igen. Nálunk általános probléma az alul műveltség. És még, hogy nem amerikaiasodunk... :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Nemcsak Pesten vannak ilyenek, de hadd használjak már ki egy ELTE-s BME-s videót a pesti egyetemisták leszólására, köszi. Ez jól esett a debreceni lelkemnek. Egyébként sajnos ha nálunk csinálnának ilyet, hasonló lenne az eredmény, attól tartok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Csak hogy amikor pl nálunk kérdezték első előadáson hogy mennyi a vidéki a hallgatók közt, akkor az emberek 70%-a feltette a kezét. Szóval miről is beszélünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Eddig én is csak vidékiekkel ismerkedtem össze a suliban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.