Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Petőfi meg a többi szabadságharcos biztos forog a sírjában :) Hú, azok most a mai világban mit kapnának. Saját véreiktől főleg. A mocskos ....trapisták! :D

Más. Ajánlom mindenki részére a Tai Chit. :evil: Hatalmas élmény :lol: Jobb mint a kondiedzés.

Hozzászólás ideje:
Én spec nagyon utálom ezeket a fú leleplezzük a hazugságokat-féle megmondóvideókat, már csak a Requiem egy álomért zenéje hiányzik alóla.

Azt utálom még amikor a gyökér haverjaim megnéznek ilyen Zeitgeist hülyeséget, és akkor ők a bennfentes mindenttudóak, én meg a libsi hülyegyerek aki bekajálja Amerika hazugságait.

Ezzel én is így vagyok. Tegnap pl: egyik régi haverom kezdt el magyarázni, hogy bebizonyították, hogy nem volt holokauszt. Én mondtam neki, hogy azért nem kell bevenni minden f***ságot, d mivel olyan jó "bizonyítékokat" mutattak abban a filmben, amit látott erről, ő inkább annak hisz, nem a korabeli képeknek a táborokról, vagy a túlélőknek. Az ilyen emberekkel nem érdemes vitatkozni, mert úgyis azt hisznek el, ami nekik tetszik.

Hozzászólás ideje:

Micsoda öröm, ha a gyerek szeret bölcsibe járni! Még néha a játékát is beviszi. És néha még meglepetést is hoz haza! Olyat, hogy vakarhatom a fejem. Szó szerint... :evil:

Úgyhogy ma itthon vagyunk, kenegetem a fejit, meg a sajátom, és este Ortisét is. :D Legalább már nem viszket! :lol:

Hozzászólás ideje:
Tegnap pl: egyik régi haverom kezdt el magyarázni, hogy bebizonyították, hogy nem volt holokauszt.
Erre szokta azt mondani haverom, hogy nem gyülöli a németeket, csak hiányoznak a nagyszülei...

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Egy biztos vevőd már van :evil:

Te is jössz börzére Lok?

Amúgy nyugodtan kommentálhatod a hírben, hogy mit gondolsz róla! ^^

Amúgy igen, elég sok fronton kampányolok. :lol: Ahogy páran már biztos látták is. :)

:D

Hozzászólás ideje:
Á, szóval lesz megjelenés? Gratula :D

Igen igen két hét múlva hivatalosan a 20. képregénybörzén, de már nálam rendelhető 400ért. :evil: De sztem ment körlevél iwiwen. :lol:

Gondoltam ide már nem teszem ki, biztos herótot kaptok már tőle. :)

Phobos: Hát ha olyanokat írsz h k---a jó, és kib---ottul tetszett akkor ne csodálkozz. :D

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:
Gondoltam ide már nem teszem ki, biztos herótot kaptok már tőle. :evil:
Á, dehogy :D

Phobos: Hát ha olyanokat írsz h k---a jó, és kib---ottul tetszett akkor ne csodálkozz. :)
Ja, akkor OK :D így már értem :lol:
Hozzászólás ideje:
kudar remélem egyszer megfilmesítik valamelyik képregényedet :bumm::)

Szívemből szóltál. :D

kolmilan: csak mondd, hogy mikor és hol. :D

Hozzászólás ideje:

Na, most mindhárman - Ortis, Nolli és én - egyformán nézünk ki. Már ami a hajunkat illeti. Évek óta nem volt ilyen könnyű a fejem! :) És Nolcsi most először nem vonyított hajnyírás alatt. :bumm: Bár határozottan közölte: Ez nem jóóó! :D

Hozzászólás ideje:
Gyerekek nem szeretik az ilyen hajtépést :) Egyébként érdekesek lehettek így mindnyájan rövid hajjal :bumm:

Majd kilencedikén megnézed :D

Szerkesztve: - Tenel Ka

Hozzászólás ideje:
Elhunyt Sally Menke, azaz Hi Sally! :bumm:

Nyugodjon békében :)

Nos ez szomorú...Mi lesz így a következő Tarantino filmekkel?

Már nem lesz meg az a hangulat, ami az eddigieket jellemezte... :D

Hozzászólás ideje:
Ugyanaz alatt azt értem, hogy a motivációk, a szereplők és minden lényeges dolog ugyanaz mint a feldolgozott műben. Így már világos? ;)

Elsőre is világos volt, nem értek egyet. Sok feldolgozásból pl. kimaradnak lényeges szereplők, helyek, cselekmények, stb. szóval szerintem az okaid nem igazán állják meg a helyüket :)

Hozzászólás ideje:

Elnézést ha valakinek nem egyből megy a válasz priviben. Ennek több oka van. A rendszer egyet kirak fókuszba és én néha nem nézem meg van-e több, A másik, hogy hiába ír ki engem hogy itt vagyok az oldalon, lehet hogy játszok vagy filmet nézek, igaz az oldal a böngészőben megy.

Hozzászólás ideje:

Akárcsak az RTL Klub, a Tv2 is pénzt kérne a műsoráért

Az RTL Klub 2011-től pénzt kér műsora után, a Magyar Kábelszövetség szerint ez veszélyes lépés, mert a csomagok ára erősen nőhet. A Tv2 közben már meg is állapodott pár kábelszolgáltatóval, pénzért adja a korábban ingyenes tartalmat

http://www.origo.hu/teve/20100929-akarcsak...-musoraert.html?

Remek a csomagok ára erősen nőhet, fizethetünk többet, kösz Rtl és Tv2 ;):)

Hozzászólás ideje:

Elég aggasztó ez.

De engem ez a digitális átállás is zavar, amit a cikk végén írtak.

Most akkor mindenféleképpen kell új tévét, vagy set top boxot venni?

Hozzászólás ideje:
Elég aggasztó ez.

De engem ez a digitális átállás is zavar, amit a cikk végén írtak.

Most akkor mindenféleképpen kell új tévét, vagy set top boxot venni?

Nem feltétlenül, mert ha kábeles vagy, akkor ezt a szolgáltató megoldja. Csupán ha eddig szobaantennával fogtad ezeket a műsorokat akkor kell ilyen készülék.

Másrészről ez az egész díjbeszedősdi halott ötlet. Tutti, hogy a szolgáltatók kiszedik a csatornakínálatukból ezeket az adókat és kedvezőbb csomagokat fognak kínálni. Mert teszem azt, mi lesz ha nem csak ez a két retkes adó kér plusz pénzt ( a reklámokból azért több milliárd bevételük van) hanem felbátorodik az összes többi is.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.