Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Valaki mondja már meg, hogy számolhatom ki a nyugdíjreál hozamot amit majd visszakapok, mert ez magas nekem mint malacnak a zsebóra. Én eddig azt hittem, hogy van a számlámon egy hozam nevezetű rubrika, és ami ott szerepel azt megkapom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. (szerkesztve) Szerkesztve: 2011. Március 8. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Érdekes tesztelés, csak ott a bibi, hogy valszeg a metróaluljáróban a csöveseken kívül, nem tökvakargató emberek igyekeznek keresztül-kassul, hanem melóba vagy más fontos ügyeiket intézni. 32 dollár meg igen szép suma 45 percért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Valaki mondja már meg, hogy számolhatom ki a nyugdíjreál hozamot amit majd visszakapok, mert ez magas nekem mint malacnak a zsebóra. Én eddig azt hittem, hogy van a számlámon egy hozam nevezetű rubrika, és ami ott szerepel azt megkapom. Szerintem ez a nagy többségnek nem világos, én meg sem próbálom kiszámolni, majd kiderül úgyis, hogy mennyi az annyi. Amikor még tavaly a hírekben meghallottuk a reálhozam szót, rögtön azt mondtuk a melóhelyen, hogy kb. 2000 Ft-ot kapunk vissza, úgy megvariálják majd a számokat. Az igazság meg valahol a kettő között lesz. Érdekes tesztelés, csak ott a bibi, hogy valszeg a metróaluljáróban a csöveseken kívül, nem tökvakargató emberek igyekeznek keresztül-kassul, hanem melóba vagy más fontos ügyeiket intézni. Pont ez a lényeg, rohanunk a dolgunkra, és nem tudunk megállni pár percig megcsodálni valamit. Valószínűleg a nagy többségnek semmi hátránya nem származott volna abból, ha pár percre megáll. Csak mindenki megszokta, hogy rohan valahova, még akkor is, ha valójában nem kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. 32 dollár meg igen szép suma 45 percért Hát igen Viszont a tolikocsit visszavivő nem a napon lebarnult emberek pedig egy nap leforgása alatt több, mint 10 ezret is össze tudnak szedni. Haverok egyszer kipróbálták, 10 óra alatt több, mint 100 Auchanos (100 Ft-tal működő) tolikocsit vittek vissza, szal, okos volt aki kitalálta ezt a tolikocsit visszaviszem a 100asért rendszert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Érdekes. Az sem semmi, hogy 6 gyerek leakadna, és a szülők elrángatják. Kíváncsi vagyok, mit gondoltak amikor másnap olvasták az újságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. A gyerek érdeklődik mindenfélék iránt, így tanulja a világot, csak hát a lökött felnőttek részben elcs*szik ezt a nyílt érdeklődést bennük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megmondom őszintén én is rohanós vagyok. Vagy buszhoz vagy haza vagy postára. Már amikor jön az ember, tartom fel a kezem hogy nem érdekel. Nem érek rá ilyenekre. Plussz még ha meghallom az aluljáróban a mikrofonból, hogy "Jézus megment téged" na akkor már rohanok ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Itt a Király utcán, ha jó az idő szokott egy férfi gitározni és énekelni, én néha megállok, vagy lassítok lépteimen. Emlékszem még ősz elején mentem valahová és tetszett, amit pengetet, rá vigyorogtam. Erre elkezdet játszani a Chao Marinát, pompás. Tolikocsis indoeuropéer állampolgárnak, meg parkolásnál integető indoeuropéer állampolgárnak nem adok. Családi vonás, vagy segítsen, mert van benne emberség, vagy hagyjon békén, megoldom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Már amikor jön az ember, tartom fel a kezem hogy nem érdekel. Na most éppen nem ezekről volt szó Ebből a lenti cikkből jött a téma, de lehet általánosítani, szóval vonatkoztassunk el az aluljárótól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. (szerkesztve) Oldie! Tesód bejelölt Facebook -on. Addig örülj, amíg a kutyája nem jelöl be Szerkesztve: 2011. Március 9. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Addig örülj, amíg a kutyája nem jelöl be Nem félek tőle. Kinyírom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Kapsz is a szívlapáttal Most lőttem pár képet megint. Feldobom iwiwre. A kis r*hadék úgy megharapott..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Oldie! Tesód bejelölt Facebook -on. A mázlista. Hívd el a talira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. A mázlista. Hívd el a talira. Nem tudom, hogy talált rám, még kép sincs rólam fenn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. A mázlista. Hívd el a talira. Mindenkit bejelöl akit iwiwen ismer Áttranszportálja őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Nem tudom, hogy talált rám, még kép sincs rólam fenn. Oldie beajánlott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Mindenkit bejelöl akit iwiwen ismer Áttranszportálja őket A női logika. Az én húgom sem semmi ám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Dzséjtnek és Oldie-nak: http://tiboru.postr.hu/a-delta-force Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Boldog születésnapot, csoli1138! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Boldog szülinapot, csoli1138. Te már berúghatsz rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Boldog névnapot kivánok Pildinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Dzséjtnek és Oldie-nak: http://tiboru.postr.hu/a-delta-force No, ezt holnap elolvasom Boldog születésnapot csoli! Boldog névnapot Pildi (már ha ma tartod )! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Boldogat mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Dzséjtnek és Oldie-nak: http://tiboru.postr.hu/a-delta-force Vajon Chuck Norrist fogadták már tiszteletbeli taggá? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Boldog névnapot kívánok Pildinek. Boldog születésnapot, csoli1138! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Boldog születés- és névnapot az ünnepelteknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Boldog névnapot Pildi. Boldog szülinapot Csoli1138. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Boldog névnapot Pildi! Boldog születésnapot Csoli1138! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Sok boldog névnapot, Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.