Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Nem kell antifannak lenni, hogy összeveszés legyen a vége, tapasztalat Hol tapasztaltál ilyet? Egyébként összezördülések mindig lesznek, hisz emberek vagyunk. Olyan fórum soha nem lesz a világon, ahol mindenki nagy egyetértésben bólogat minden dologra, amit a másik ír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Nem kell antifannak lenni, hogy összeveszés legyen a vége, tapasztalat Ami valamilyen szinten természetes is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Nem hinném, hogy az lenne ahelyes ha mindenben egyetértenénk.Akkor felesleges lenne ez a fórum.Pont az a lényeg, hogy a többiek is gazdagítják tudásodat, észrevételeidet kedvenc galaxisunkról, azzal, hogy meglátnak olyanokat amik neked eszedbe sem jut.Én itt rengeteg plusszt fedeztem fel a Star Wars-ról.Természetesen rajongói szinten értem.Ha valakinek csak annyi a Star Wars(ami persze nem baj), hogy pár csillagromboló repül az űrben meg néha Vader feltünik annak a véleménye nem érdekel.Ilyennel sajnos tényleg tele volt az EP3 elötti starwars.hu fórum.A fönökük Quarron volt.Ő rendesen megvetett minket mert mertük imádni az új részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Én is azért regisztráltam ide szívesen, mert nagyon elegem volt azokból, akiknek csak az Episode 4-5-6 legelső verziója a Star Wars, a többi meg szemét. (Pont ennyire nem kedvelem azokat sem, akik ezt fordítva csinálják.) Itt végre olyan emberek vannak, akik a 6 művet egészként tisztelik, és nem temetnek el élve, ha pl. azt mondom, hogy az Episode 1 jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Igen, ez egy remek közösség, és mindenki imádja az SW-t. Én meg ezért Őket Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Igen, ez egy remek közösség, és mindenki imádja az SW-t. Én meg ezért Őket Donát Apropó közösség. A Fórum közösségének mikor jön a folytatása? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Hol tapasztaltál ilyet? Egyébként összezördülések mindig lesznek, hisz emberek vagyunk. Olyan fórum soha nem lesz a világon, ahol mindenki nagy egyetértésben bólogat minden dologra, amit a másik ír. Ez így igaz. Különben meg odaát volt a vita, méghozzá kicsi fiunkkal Oldie, erre most helyeselj, mert tényleg marhára összekaptunk egyszer az év végén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Ami valamilyen szinten természetes is. Bizony Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Ez így igaz. Különben meg odaát volt a vita, méghozzá kicsi fiunkkal Oldie, erre most helyeselj, mert tényleg marhára összekaptunk egyszer az év végén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. CSB offtopik, EU kérdésekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. CSB offtopik, EU kérdésekben. Nem értem akkor sem, hogy hol volt összekapás akkor. Felsoroltam pár kitételt amit megmondtam nem szeretnék visszontlátni a szerepjátékban. Ennyi. És én asszem ezt letisztáztuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. És én asszem ezt letisztáztuk Igen, le. A végén ordítozva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Igen, le. A végén ordítozva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Újra robog az sw.hu. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Tudna nekem valaki segíteni mert a Tube-on egy amcsi gyerek ki akar akasztani. Tegnap megkérdezte tőlem hogy tudnék-e neki küdot adni az Obi vs Grivi videómhoz. Nem is hallottam ott kódról hát megkérdeztem hogy mi a francra gondol és ezt írta vissza: yea but i mean like the code for it on myspace things Milyen kód van a myspace-en? Nem akarok vele bunkó lenni de már azon vagyok hogy elküldöm a francba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Oscar gála, RTL Klub reklám, hogyan kezdi a csávó: "I'm Luke Skywalker. I'm here to rescue you!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. A Fórum közösségének mikor jön a folytatása? Engem is érdekelne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. "I'm Luke Skywalker. I'm here to rescue you!" De jó nekünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Akkor lesz folytatása, ha lesz egy szusszanásnyi időm folytatni. Az érettségi év eléggé kikészít. Ne haragudjatok rám emiatt . Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Akkor lesz folytatása, ha lesz egy szusszanásnyi időm folytatni. Az érettségi év eléggé kikészít. Ne haragudjatok rám emiatt . De haragszunk, fúj. Hogy merészelsz az életeddel, meg holmi éretségikkel törődni helyettünk? Mérhetetlenül felbosszantottál minket. Komolyan, ha még egyszer ilyet csinász, kénytelen leszek elverni Oldit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. kénytelen leszek elverni Oldit Hívd ki inkább sör-virsli versenyre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Hívd ki inkább sör-virsli versenyre. Inkább engem! Utánna majd beírunk a fórumra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Áááá.. na arra piszok kíváncsi lennék Egyszer voltam berúgva, de még akkor sem beszéltem hülyeségeket Erre határozottan emlékszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Inkább engem! Utánna majd beírunk a fórumra. eddig 3 nevezőnk van.... e-kocsmázás, mi találnánk fel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Hívd ki inkább sör-virsli versenyre. Támogatom. ....Az ötletet meg majd Dzséjt dédpapit is :D De aztán engem se cserben hagyni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 23. Támogatom. Érdekes verseny lesz, hisz Te nem is iszol. Bár a Shlossgold lecsúszhat (az ugyanis alkoholmentes). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 23. Ebben az esetben nem is kell majd a támogatás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 23. Érdekes verseny lesz, hisz Te nem is iszol. Bár a Shlossgold lecsúszhat (az ugyanis alkoholmentes). Hey! Ott van még a virslievés is :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 24. A virslit viszont csak szójából támogatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 24. "Szójavirsli, szójapörkölt, szója nővérnek, hogy befostam." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.