Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nem kell antifannak lenni, hogy összeveszés legyen a vége, tapasztalat :peace:

Hol tapasztaltál ilyet? :D Egyébként összezördülések mindig lesznek, hisz emberek vagyunk. Olyan fórum soha nem lesz a világon, ahol mindenki nagy egyetértésben bólogat minden dologra, amit a másik ír.

Hozzászólás ideje:
Nem kell antifannak lenni, hogy összeveszés legyen a vége, tapasztalat :peace:

Ami valamilyen szinten természetes is. :D

Hozzászólás ideje:

Nem hinném, hogy az lenne ahelyes ha mindenben egyetértenénk.Akkor felesleges lenne ez a fórum.Pont az a lényeg, hogy a többiek is gazdagítják tudásodat, észrevételeidet kedvenc galaxisunkról, azzal, hogy meglátnak olyanokat amik neked eszedbe sem jut.Én itt rengeteg plusszt fedeztem fel a Star Wars-ról.Természetesen rajongói szinten értem.Ha valakinek csak annyi a Star Wars(ami persze nem baj), hogy pár csillagromboló repül az űrben meg néha Vader feltünik annak a véleménye nem érdekel.Ilyennel sajnos tényleg tele volt az EP3 elötti starwars.hu fórum.A fönökük Quarron volt.Ő rendesen megvetett minket mert mertük imádni az új részeket.

Hozzászólás ideje:

Én is azért regisztráltam ide szívesen, mert nagyon elegem volt azokból, akiknek csak az Episode 4-5-6 legelső verziója a Star Wars, a többi meg szemét. (Pont ennyire nem kedvelem azokat sem, akik ezt fordítva csinálják.) Itt végre olyan emberek vannak, akik a 6 művet egészként tisztelik, és nem temetnek el élve, ha pl. azt mondom, hogy az Episode 1 jó volt. :peace:

Hozzászólás ideje:
Igen, ez egy remek közösség, és mindenki imádja az SW-t. Én meg ezért Őket :peace:

Donát

Apropó közösség.

A Fórum közösségének mikor jön a folytatása?

Hozzászólás ideje:
Hol tapasztaltál ilyet? :D Egyébként összezördülések mindig lesznek, hisz emberek vagyunk. Olyan fórum soha nem lesz a világon, ahol mindenki nagy egyetértésben bólogat minden dologra, amit a másik ír.

Ez így igaz. Különben meg odaát volt a vita, méghozzá kicsi fiunkkal :P Oldie, erre most helyeselj, mert tényleg marhára összekaptunk egyszer az év végén :peace:

Hozzászólás ideje:
Ez így igaz. Különben meg odaát volt a vita, méghozzá kicsi fiunkkal :P Oldie, erre most helyeselj, mert tényleg marhára összekaptunk egyszer az év végén :D

:peace:

Hozzászólás ideje:
CSB offtopik, EU kérdésekben.

Nem értem akkor sem, hogy hol volt összekapás akkor. Felsoroltam pár kitételt amit megmondtam nem szeretnék visszontlátni a szerepjátékban. Ennyi. És én asszem ezt letisztáztuk :peace:

Hozzászólás ideje:

Tudna nekem valaki segíteni mert a Tube-on egy amcsi gyerek ki akar akasztani.

Tegnap megkérdezte tőlem hogy tudnék-e neki küdot adni az Obi vs Grivi videómhoz. Nem is hallottam ott kódról hát megkérdeztem hogy mi a francra gondol és ezt írta vissza: yea but i mean like the code for it on myspace things

Milyen kód van a myspace-en?

Nem akarok vele bunkó lenni de már azon vagyok hogy elküldöm a francba.

Hozzászólás ideje:
Akkor lesz folytatása, ha lesz egy szusszanásnyi időm folytatni. Az érettségi év eléggé kikészít. Ne haragudjatok rám emiatt :).

De haragszunk, fúj. Hogy merészelsz az életeddel, meg holmi éretségikkel törődni helyettünk? Mérhetetlenül felbosszantottál minket. Komolyan, ha még egyszer ilyet csinász, kénytelen leszek elverni Oldit :)

Hozzászólás ideje:

Áááá.. na arra piszok kíváncsi lennék :) Egyszer voltam berúgva, de még akkor sem beszéltem hülyeségeket :D Erre határozottan emlékszem :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.