Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 9. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 9. Boldog születésnapot mindenkinek, akinek nem kívántam és kellett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 10. Nektek működik a frímél? Most tudtam meg hogy egy rokonom küldöt oda levelet, csatolt filével, és semmi de semmi nyoma! Mindössze három új spam! (Dzséjt! Az A3-t kiszínezted már? Ha igen, PLS a gmailre küldd!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 10. A freemail működik, bár ettől még elveszhetnek levelek sajnos... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 10. Nektek működik a frímél? Most tudtam meg hogy egy rokonom küldöt oda levelet, csatolt filével, és semmi de semmi nyoma! Mindössze három új spam! (Dzséjt! Az A3-t kiszínezted már? Ha igen, PLS a gmailre küldd!) És szerinted én tudom a gmailes e-mail címed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Nagyon sz*r ez az új frímél. Reggel még nem volt kilépés gomb sem...azóta meg alig lehet belépni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Miért webes felülettel genyóztok a freemail-nél? Outlook simán viszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Miért webes felülettel genyóztok a freemail-nél? Outlook simán viszi. Amennyire tudom, az Outlook egy szélesre tárt kapu a számítógépedhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Amennyire tudom, az Outlook egy szélesre tárt kapu a számítógépedhez. Ezt most nem értem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. basszus uj lett a freemail. Nekem nem veszett el eddig egy levelm sem hákla a jó égnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Ezt most nem értem... Több helyen is olvastam róla, hogy az Outlook szoftver önmagában egy komoly biztonsági rés a gépen, és nem javasolják a használatát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Több helyen is olvastam róla, hogy az Outlook szoftver önmagában egy komoly biztonsági rés a gépen, és nem javasolják a használatát. De ez miben merül ki? Ez még mindig ködös. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Ezt én is olvastam, de mindössze annyi indokot láttam hozzá, hogy rengeteg vírusos levél onnan megy ki a címlistában található címekre. De még az is lehet, hogy rosszul emlékszem, és valami egészen mással kapcsolatos a gond. Mindenesetre, mikor húgom kérdezte, hogy valami hogyan működik benne, eltanácsoltam a használatától (azzal együtt, hogy fogalmam sincs, hogyan működik, mert még soha nem használtam ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Amiről ti beszéltek az az Outlook Expressz, a butított verzió.Gyakorlatilag semmilyen védelem nincs benne, nagyon nem ajánlják a használatát. Van még millió e-mail kliens amit lehet használni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Jo hogy én The Bat -et használok egy nagyon jo kis mail-letöltős progi (már vagy 4 hónapja nem kellett felmennem a freemail oldalára hogy megnézzem a leveleimet) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. (szerkesztve) Én már csak olyan hagyományosan írok. A néhány sorosakat magában a levelezésben, a hosszabbakat wordben, és bemásolom a mailbe Valamiért nem tetszenek ezek a mail letöltős progik. Szerkesztve: 2007. Április 11. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Én a gmail-t csak ajánlani tudom, mindenkinek Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Citromail 4ever, sose volt még vele gondom, méghozzá 100 mb a tárhely, és 1 gb-ot is lehet küldeni vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. hát csúnyán megbánná aki nekm 1 GB-os vlmit küld Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 11. A gmailnél jobb felület szerintem nincs. Akármekkora levelet küldhetsz (tudtommal, de még nem sikerült kiakasztanom) és 2,8 giga tárhely... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 12. Csak képeket nem lehet akármennyit. 10 mega felett nekem nem küldte el, így ketté kellett szednem egy levelet ezért. A felületével pedig még mindig nem voltam képes megbarátkozni. Gmail-t inkább csak képek küldése-fogadása miatt használom, egyébként citromail párti vagyok. Csak egyszer volt vele bajom, több órás késéssel ment át egyszer egy levél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 12. A gmailnél jobb felület szerintem nincs. Akármekkora levelet küldhetsz (tudtommal, de még nem sikerült kiakasztanom) és 2,8 giga tárhely... Na ok, de ez abnormális méret.Ez senkinek soha nem telik be.Egy mail pár kb.Ha esetleg van melléklet is az is max 10 MB.Ki lehet számolni, hány e-mail kell ahhoz, hogy beteljen.Egy élet alatt nem kapnak ennyi mailt az emberek.Magyarán parasztvakítás az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 12. Egyet értek. Én két éve csináltam 1 freemail cimet ami 25 MB-os és most a napokban telt be ugy hogy nem töröltem belőle semmit. (max spamek) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 12. Vagyis ha ilyen gyorsasággal telik meg akkor 80 éves korunkban lesz meg kb a 1 GB. de ebből le kell vonni azt is hogy 12 éves kornál előbb nem nagyon van e-mailünk kivéve ha valamelyik szülő informatikára specializálódott. vagy is 80 éves korunkra sem töltjük meg a nagy helyet e-mailekkel. talán ha nem törlünk spamet akkor meglehet de még úgyis kihivás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 12. Ha annyira meg akarod tölteni rövid úton, én küldhetek neked 80 GB-ot e-mailon. Elküldöm az egész sorozatgyűjteményem, az kitesz annyit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 13. de ebből le kell vonni azt is hogy 12 éves kornál előbb nem nagyon van e-mailünkkivéve Kivéve, ha valaki még csak nethez sem jutott soha 25 éves koráig Nálam a freemail még mindig a régi formátumú Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 13. Nálam a freemail még mindig a régi formátumú Haver mondta h Ő a könyvjelzőktől hozza be és akkor nála is a régi. De ha beírja a címet, akkor már az újat hozza be. Talán nálad is ez van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 13. Na ok, de ez abnormális méret.Ez senkinek soha nem telik be.Egy mail pár kb.Ha esetleg van melléklet is az is max 10 MB.Ki lehet számolni, hány e-mail kell ahhoz, hogy beteljen.Egy élet alatt nem kapnak ennyi mailt az emberek.Magyarán parasztvakítás az egész. De nem parasztvakítás, mert így semmit sem kell kitörölni, és mindent remekül lehet (átlátható mappákba!) rendezni. Van auto-draft (piszkozat mentés), amely elmenti a leveledet automatikusan írás közben, hogyha esetleg áramszünet van, vagy ilyesmi, akkor onnan tud folytatni, ahol abbahagytad. Szerintem nagyon jó kis formátum, de hát ez az én egyéni véleményem. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 13. De nem parasztvakítás, mert így semmit sem kell kitörölni, és mindent remekül lehet (átlátható mappákba!) rendezni. Van auto-draft (piszkozat mentés), amely elmenti a leveledet automatikusan írás közben, hogyha esetleg áramszünet van, vagy ilyesmi, akkor onnan tud folytatni, ahol abbahagytad. Szerintem nagyon jó kis formátum, de hát ez az én egyéni véleményem. Donát Az ember elolvas egy levelet aztán kitörli.Minek tartogassam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 13. Haver mondta h Ő a könyvjelzőktől hozza be és akkor nála is a régi.De ha beírja a címet, akkor már az újat hozza be. Talán nálad is ez van. Köszi, akkor próbálom így beírni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.