Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a hatodik évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Következzen a LEGJOBB SZINKRONHANG! Versenyzők, van egy jó hírem! Sam Witwer idén nem nyerhet, mert nincs ott a jelöltek között, úgyhogy szabad a pálya. Ami biztos, hogy nem lesz mesternégyes, tehát nem Witwer fogja zsinórban negyedjére is megnyerni ezt a kategóriát… de akkor lássuk, hogy ki. A segítségemet szólítom a színpadra… bár általában ő szokott másokat szólítgatni… Hölgyeim és uraim, a színpadon: Lord VADER! Vagyis hogy nem, illetve mégis… JAMES EARL JONES!!!

Hozzászólás ideje:

- Üdvözlöm a színpadon Vader nagyúr, vagy szólítsam inkább Jaffe-Jaffe királynak?

- Maradjunk a Mr. Jonesnál, ha kérhetem.

- Rendben, Mr. Jones. Megtenné, hogy a kedvünkért megidézné a színpadra Darth Vadert?

- Talán majd legközelebb…

- Én azért mégis csak megpróbálkoznék vele: ismeri azt a viccet, hogy mi a különbség az AT-AT és a rohamosztagos között?

- Nem, nem ismerem.

- Az egyik egy birodalmi lépegető, a másik egy lépegető birodalmi!

http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s

- Csak sikerült!!!

Hozzászólás ideje:

És elérkeztünk a fő-fő-fő kategóriák egyikéhez… Fontos a legjobb zene, fontos a legjobb mellékszereplő, a legjobb szinkronhang is… na de a legjobb FŐSZEREPLŐ kategóriája mégis csak más! És van itt valaki, aki pontosan tudja, mit jelent átvenni egy ilyen elismerést… méghozzá duplán, ugyanis a díjat… OBI-WAN KENOBI ADJA ÁT!!!

Hozzászólás ideje:

- Üdvözletem a nézőknek!

- Milyen érzés ezúttal nem jelöltnek lenni erre a fantasztikus elismerésre, Jedi mester?

- Meglehetősen szokatlan. De örülök, hogy végre most már nem Ahsoka vagy én kapjuk ezt az elismerést, hiszen olyan sokan tettek már érte az elmúlt hat évad során…

- Például? Önnél ki a favorit?

- Nem akarok elfogultnak tűnni…

- Csak van valaki, akit ki tudna emelni…

- Van egy ember a jelöltek között, aki gyakorlatilag olyan, mintha a bátyám lenne. Talán sejtik kire gondolok…

- Van egy tippünk… de ha Anakin Skywalker nyeri a díjat, akkor tudni fogjuk, hogy az Ön… akarom mondani az Erő keze volt a dologban! Hölgyeim és Uraim, következzen a legjobb FŐSZEREPLŐ!

Hozzászólás ideje:

Én csak egyetérteni tudok a döntéssel. :) Fives volt a másik komoly jelöltem, de végül Yoda szála annyira tetszett, hogy őt magát is elsőnek jelöltem.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az Orders -re szavaztam! Szerintem az évad magasan legjobb része. Yoda epizódjai is kiválóak, de intenzitásban és drámában fel se vehetik a versenyt a klón szállal. Természetesen tudom, hogy az egyik Yoda rész fog nyerni. :(

Hozzászólás ideje:

És akkor… jöjjön a kategória, amire mindenki várt, ami minden díjátadó fénypontja, és ami értelemszerűen minden évben új nyertest hoz… következzen a LEGJOBB EPIZÓD kategória! Lair of Grievous, Bounty Hunters, Witches of the Mist, Carnage of Krell és a The Lawless után vajon ki következik? Talán a ’The Rise of Clovis’? Esetleg az ’Orders’? Vagy a ’The Lost one’? Netán a ’Voices’, ’Destiny’, ’Sacrifice’ hármasból az egyik? Mindjárt kiderül. De előtte, engedjék meg, hogy felkonferáljam a díjátadót. Azt az embert, aki nélkül ezen epizódok közül egy sem jöhetett volna létre… aki nélkül a TCW nem lenne TCW… kérem fáradjon fel a színpadra DAVE FILONI!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.