Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Köszönöm a válaszokat. Azért is kérdezem, mert meglepetésemre, engem megkerestek ezzel a recenzió írással.

Na de milyen platformon? Hol tennéd közzé? Szeretnének ők is olyan blog oldalt indítani, mint ami a Szukitsnál volt? Mert akkor értem, de egyébként meglehetősen fura, hogy nem sajtóorgánumokat keresnek meg ezzel kapcsolatban. Lehet, hogy nem jól látom, de nekem úgy tűnik, hogy ilyen kommunikációs és/vagy marketingben nem nagyon van gyakorlata ennek a kiadónak. Az eddig kiadott köteteik alapján valszeg eddig sose irányult rájuk ekkora figyelem, és kicsit mintha felkészületlenek lennének. Nyilván az elsődleges szempont az, hogy a kiadványok jó minőséget képviseljenek, de azért ez kicsit fura :D

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Rixon írta:

Na de milyen platformon? Hol tennéd közzé? Szeretnének ők is olyan blog oldalt indítani, mint ami a Szukitsnál volt? Mert akkor értem, de egyébként meglehetősen fura, hogy nem sajtóorgánumokat keresnek meg ezzel kapcsolatban. Lehet, hogy nem jól látom, de nekem úgy tűnik, hogy ilyen kommunikációs és/vagy marketingben nem nagyon van gyakorlata ennek a kiadónak. Az eddig kiadott köteteik alapján valszeg eddig sose irányult rájuk ekkora figyelem, és kicsit mintha felkészületlenek lennének. Nyilván az elsődleges szempont az, hogy a kiadványok jó minőséget képviseljenek, de azért ez kicsit fura :D

Ők is kérdezték, hogy van-e olyan platfrom, amin közzéteszek Star Wars-os tartalmakat, és hogy lenne- kedvem recenziókat írni. Csak ennyi volt, nem több. Mondom, engem is meglepett. Azután kezdtem el gondolkodni a dolgon.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Ők is kérdezték, hogy van-e olyan platfrom, amin közzéteszek Star Wars-os tartalmakat, és hogy lenne- kedvem recenziókat írni. Csak ennyi volt, nem több. Mondom, engem is meglepett. Azután kezdtem el gondolkodni a dolgon.

Hát érdekes megközelítés mindenesetre a kiadó részéről :D

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Rixon írta:

Hát érdekes megközelítés mindenesetre a kiadó részéről :D

Igen. az. De számomra örvendetes.🙂 Még akkor is, ha nem lesz belőle semmi.

Hozzászólás ideje:

Megkaptam a csomagot! Tetszik, hogy a képregény, a normál és a keménytáblás könyv külalakban egyaránt 100%-ig passzol a Szukitsnál kiadottakhoz. Nem csak méretben, de stílusban is. Ha nem lenne ráírva, hogy más kiadó, meg se lehetne állapítani. Remélem, a beltartalommal se lesz gond. 

Hozzászólás ideje:

Várom már, hogy én is kézbe vegyek egyet. Most viszont anyagi és logisztikai okok miatt is szelektálnom kell, hogy mit veszek meg. Jelenleg A sötétség szeme, ami a legjobban érdekel, azt beszerezném. De mivel a KF és a ÚJR is jön, bízom benne, hogy hamar össze fog gyűlni annyi cím, amiből már tudok rendelni.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Megkaptam a csomagot! Tetszik, hogy a képregény, a normál és a keménytáblás könyv külalakban egyaránt 100%-ig passzol a Szukitsnál kiadottakhoz. Nem csak méretben, de stílusban is. Ha nem lenne ráírva, hogy más kiadó, meg se lehetne állapítani. Remélem, a beltartalommal se lesz gond. 

Ma akarok a tudnivalókról egy részletesebb videót készíteni, hivatkozhatok rád a külalak kapcsán? Illetve, esetleg illusztrációként tudnál küldeni mindegyikről egy-egy képet egy ugyanabba a kategóriába tartozó Szukits könyv mellé téve? Nagyon megköszönném!

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Rixon írta:

Pisti hétvégén írt a salesesüknek, illetve hétfőn egy emailben is kerestük a kiadót partnerséggel, illetve interjúval kapcsolatban. Azt a választ kaptuk, hogy a Disney jelenleg vizsgálja a potenciális partnerek listáját, ez akár 1-2 hónapot is igénybe vehet, addig egy kérdésre se válaszolhatnak. Ha esetleg tudunk többet, akkor jelezzük majd.

Mi is ezt a választ kaptuk (Cliffhanger.hu), egyébként ez az eljárás is meglepett, soha hasonlóval nem találkoztam még, mióta publikálok recenziókat. Képzelem, ahogy a Disney egyik illetékese egy apró ország maroknyi bloggerét vizsgálja felül, akik Star Wars-könyvekről szeretnének publikálni :D 

Egy másik kommentben – ahol a masszívabb online marketinget javasolta valaki a kiadónak – szintén azt írta a Maxim, hogy jelenleg a Disney jóváhagyására várnak az online anyagok kapcsán. Nem lepne meg, ha a Kolibri után a Szukitsnál is találtak volna valamilyen kivetnivaló tevékenysége(ke)t, ami miatt most már komolyabban ellenőrzik ezeket a dolgokat. De az is lehet, hogy éppen a Maxim akar elébe menni, hogy nehogy később valami miatt büntetést szabjanak ki rájuk. De remélhetőleg belehúz a Disney a jóváhagyásokkal, mert ha minden hónapokat vesz igénybe, már év vége lesz, mire egyáltalán az első megjelenéseket elkezdheti marketingelni a Maxim, vagy mire az első recenziók megjelenhetnek (persze én sem fogom megvárni a Disney-t, amint lehet, szeretném olvasni az újdonságokat és írni is róluk:)

Mindenesetre kicsit szokatlan dolgok ezek, de talán majd kialakul a rendszer. Az szerintem biztos, hogy radikálisan más lesz a Star Wars-könyvek online marketingje, mint amire korábban volt példa. 

Szerkesztve: - niitoou

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, niitoou írta:

Mi is ezt a választ kaptuk (Cliffhanger.hu), egyébként ez az eljárás is meglepett, soha hasonlóval nem találkoztam még, mióta publikálok recenziókat. Képzelem, ahogy a Disney egyik illetékese egy apró ország maroknyi bloggerét vizsgálja felül, akik Star Wars-könyvekről szeretnének publikálni :D 

Egy másik kommentben – ahol a masszívabb online marketinget javasolta valaki a kiadónak – szintén azt írta a Maxim, hogy jelenleg a Disney jóváhagyására várnak az online anyagok kapcsán. Nem lepne meg, ha a Kolibri után a Szukitsnál is találtak volna valamilyen kivetnivaló tevékenysége(ke)t, ami miatt most már komolyabban ellenőrzik ezeket a dolgokat. De az is lehet, hogy éppen a Maxim akar elébe menni, hogy nehogy később valami miatt büntetést szabjanak ki rájuk. De remélhetőleg belehúz a Disney a jóváhagyásokkal, mert ha minden hónapokat vesz igénybe, már év vége lesz, mire egyáltalán az első megjelenéseket elkezdheti marketingelni a Maxim, vagy mire az első recenziók megjelenhetnek (persze én sem fogom megvárni a Disney-t, amint lehet, szeretném olvasni az újdonságokat és írni is róluk:)

Mindenesetre kicsit szokatlan dolgok ezek, de talán majd kialakul a rendszer. Az szerintem biztos, hogy radikálisan más lesz a Star Wars-könyvek online marketingje, mint amire korábban volt példa. 

Igazából én hallottam olyat Szukitsos körből, hogy részben a megnövekedett adminisztracios teher is hozzájárult ahhoz, hogy az SW leállítása mellett döntöttek. Simán lehet, hogy ez egy újabb direktíva, amit a Szukits már nem akart a nyakába venni.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, niitoou írta:

Én is hallottam arról, hogy komolyabb, centralizáltabb marketinget akar a Disney.

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

@Rixon tudok küldeni képet a Vihar Szeme és egy korábbi szukits kiadásról, ha érdekel még. @Darth Sky nem tudom mikor jön fel megint.

Közben Bálinttól már kaptam, de köszönöm!

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Rixon írta:

Ma akarok a tudnivalókról egy részletesebb videót készíteni, hivatkozhatok rád a külalak kapcsán? Illetve, esetleg illusztrációként tudnál küldeni mindegyikről egy-egy képet egy ugyanabba a kategóriába tartozó Szukits könyv mellé téve? Nagyon megköszönném!

Természetesen hivatkozhatsz. :) Lőttem 3 összehasonlító fotót mindhárom kiadványról, remélem, jók lesznek illusztrációnak (spoiler mögé teszem, hogy ne foglaljon annyi helyet):

Spoiler

rhNfGcG.jpeg

Sb59Q7Z.jpeg

vEBGR8i.jpeg

xTWYDAL.jpeg

RSuIuQa.jpeg

R0Dxjpj.jpeg

nNbXTyq.jpeg

5NveQCz.jpeg

WMxiOlJ.jpeg

Hozzászólás ideje:
13 minutes ago, Darth Sky said:

Természetesen hivatkozhatsz. :) Lőttem 3 összehasonlító fotót mindhárom kiadványról, remélem, jók lesznek illusztrációnak (spoiler mögé teszem, hogy ne foglaljon annyi helyet):

Hide contents

rhNfGcG.jpeg

Sb59Q7Z.jpeg

vEBGR8i.jpeg

xTWYDAL.jpeg

RSuIuQa.jpeg

R0Dxjpj.jpeg

nNbXTyq.jpeg

5NveQCz.jpeg

WMxiOlJ.jpeg

Mondjuk ezek nagyságrendekkel jobb képek mint amiket én küldtem @Rixonnak. 

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Spoiler elrejtése

rhNfGcG.jpeg

Sb59Q7Z.jpeg

vEBGR8i.jpeg

xTWYDAL.jpeg

RSuIuQa.jpeg

R0Dxjpj.jpeg

nNbXTyq.jpeg

5NveQCz.jpeg

WMxiOlJ.jpeg

Szuper! Köszi a képeket. Ugyan a videóban már azokat használtam fel, amit Bálint küldött, valamely későbbi anyagban még jól jöhet szemléltetésnek :)

Hozzászólás ideje:

Ma dél körül hozzám is megérkezett a Sötétség Szeme. :)

2025. 08. 13. - 15:00, Darth Revan9 írta:

SW megjelenési sorrend..jpg

Kíváncsi vagyok, hogy a fentebbi lista a kiadási sorrend lesz-e és mindig 3 Star Wars tartalom érkezik. Csak azért, mert A Névtelen könnyei ott veszi fel a fonalat, ahol Az Erő kísértése végetér. Utóbbi egy cliffhangerrel fejeződik be, aminek a folytatása előbbiben történik meg. Persze ellehet így is olvasni őket, így viszont ellövik a felnőtt könyv végét. :hmm:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.