Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
26 perccel korábban, Bence1997 írta:

Ahogy olvastam, Rey, Finn és BB-8 megy majd a Jakkura, mert Rey még mindig nem tudja elengedni a régi gyerekkorát. A bolygón találkoznak majd egy fiatal lánnyal, aki éppen a családját akarja megmenteni.

Erre sem nagyon tudom azt mondani, hogy érdekesen hangzik.

Hozzászólás ideje:

Én annak örülök, hogy ennyire elővették a Folytatások karaktereit.

Poe főszereplő a Dark Horse képregényeiben,

Kylo a Marvel képregényekben.

Finn kapja az első Skywalker kora után játszódó történetet regény formájában,

és most Rey is megjelenik.

Ez a része tök jó. A történetek milyensége más lapra tartozik. Az Obi-Wan és Anakin hangoskönyvbe belehallagattam, az is egész jó volt. És hát azért Cavan Scott írta ezt is. Az ő neve nekem garancia, hogy jó lesz. D

Szerkesztve: - kdani20

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Minek? Mi van ott?

Nézzük csak... Rey egész múltja, hiszen a The Last Jedi idején nagyjából mennyi, egy hete jött el a bolygóról vagy még annyi sem? Ráadásul valami "maszkos kreatúra" azt találta mondani neki, hogy a közel két évtizeden át hazavárt anyu és apu valójában iszákos emberkék voltak, akik eladták őt afféle rabszolgának, és egy ideje már jelöletlen sírban fekszenek a Jakku sivatagjában. Szóval a traumák alá temetett emlékek mellett szerintem egy árva lánynak, aki ilyeneket hallott, az a jelöletlen sír is érdekes lehet. Ha másért nem, azért, hogy igazolhassa vagy cáfolhassa Kylo Ren Fővezér szavait. Gondolom én csak megnyugtatóbb lenne Rey számára tudni, hogy eladták-e egy üveg piáért vagy sem. És persze ott él valami Unkar Plutt, akinek van némi köze, ismerete és rálátása Rey családjának korábbi helyzetére, szóval talán őt is kérdőre lehetne vonni úgy, hogy Rey-nek már nem függ tőle a mindennapi túlélése, ellenben van két sugárvetővel felfegyverzett, harcedzett haverja, meg egy két méteres, kezeket szívesen kitépkedő szőrös pajtija. E három kedves lélekkel a háta mögött, na meg a felfokozott Erőképességeivel talán őszintén is lehetne beszélni Plutt úrral.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.