Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Köszönöm a válaszokat. Azért is kérdezem, mert meglepetésemre, engem megkerestek ezzel a recenzió írással.

Na de milyen platformon? Hol tennéd közzé? Szeretnének ők is olyan blog oldalt indítani, mint ami a Szukitsnál volt? Mert akkor értem, de egyébként meglehetősen fura, hogy nem sajtóorgánumokat keresnek meg ezzel kapcsolatban. Lehet, hogy nem jól látom, de nekem úgy tűnik, hogy ilyen kommunikációs és/vagy marketingben nem nagyon van gyakorlata ennek a kiadónak. Az eddig kiadott köteteik alapján valszeg eddig sose irányult rájuk ekkora figyelem, és kicsit mintha felkészületlenek lennének. Nyilván az elsődleges szempont az, hogy a kiadványok jó minőséget képviseljenek, de azért ez kicsit fura :D

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Rixon írta:

Na de milyen platformon? Hol tennéd közzé? Szeretnének ők is olyan blog oldalt indítani, mint ami a Szukitsnál volt? Mert akkor értem, de egyébként meglehetősen fura, hogy nem sajtóorgánumokat keresnek meg ezzel kapcsolatban. Lehet, hogy nem jól látom, de nekem úgy tűnik, hogy ilyen kommunikációs és/vagy marketingben nem nagyon van gyakorlata ennek a kiadónak. Az eddig kiadott köteteik alapján valszeg eddig sose irányult rájuk ekkora figyelem, és kicsit mintha felkészületlenek lennének. Nyilván az elsődleges szempont az, hogy a kiadványok jó minőséget képviseljenek, de azért ez kicsit fura :D

Ők is kérdezték, hogy van-e olyan platfrom, amin közzéteszek Star Wars-os tartalmakat, és hogy lenne- kedvem recenziókat írni. Csak ennyi volt, nem több. Mondom, engem is meglepett. Azután kezdtem el gondolkodni a dolgon.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Ők is kérdezték, hogy van-e olyan platfrom, amin közzéteszek Star Wars-os tartalmakat, és hogy lenne- kedvem recenziókat írni. Csak ennyi volt, nem több. Mondom, engem is meglepett. Azután kezdtem el gondolkodni a dolgon.

Hát érdekes megközelítés mindenesetre a kiadó részéről :D

Hozzászólás ideje:

Megkaptam a csomagot! Tetszik, hogy a képregény, a normál és a keménytáblás könyv külalakban egyaránt 100%-ig passzol a Szukitsnál kiadottakhoz. Nem csak méretben, de stílusban is. Ha nem lenne ráírva, hogy más kiadó, meg se lehetne állapítani. Remélem, a beltartalommal se lesz gond. 

Hozzászólás ideje:

Várom már, hogy én is kézbe vegyek egyet. Most viszont anyagi és logisztikai okok miatt is szelektálnom kell, hogy mit veszek meg. Jelenleg A sötétség szeme, ami a legjobban érdekel, azt beszerezném. De mivel a KF és a ÚJR is jön, bízom benne, hogy hamar össze fog gyűlni annyi cím, amiből már tudok rendelni.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Megkaptam a csomagot! Tetszik, hogy a képregény, a normál és a keménytáblás könyv külalakban egyaránt 100%-ig passzol a Szukitsnál kiadottakhoz. Nem csak méretben, de stílusban is. Ha nem lenne ráírva, hogy más kiadó, meg se lehetne állapítani. Remélem, a beltartalommal se lesz gond. 

Ma akarok a tudnivalókról egy részletesebb videót készíteni, hivatkozhatok rád a külalak kapcsán? Illetve, esetleg illusztrációként tudnál küldeni mindegyikről egy-egy képet egy ugyanabba a kategóriába tartozó Szukits könyv mellé téve? Nagyon megköszönném!

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
4 órával ezelőtt, Rixon írta:

Pisti hétvégén írt a salesesüknek, illetve hétfőn egy emailben is kerestük a kiadót partnerséggel, illetve interjúval kapcsolatban. Azt a választ kaptuk, hogy a Disney jelenleg vizsgálja a potenciális partnerek listáját, ez akár 1-2 hónapot is igénybe vehet, addig egy kérdésre se válaszolhatnak. Ha esetleg tudunk többet, akkor jelezzük majd.

Mi is ezt a választ kaptuk (Cliffhanger.hu), egyébként ez az eljárás is meglepett, soha hasonlóval nem találkoztam még, mióta publikálok recenziókat. Képzelem, ahogy a Disney egyik illetékese egy apró ország maroknyi bloggerét vizsgálja felül, akik Star Wars-könyvekről szeretnének publikálni :D 

Egy másik kommentben – ahol a masszívabb online marketinget javasolta valaki a kiadónak – szintén azt írta a Maxim, hogy jelenleg a Disney jóváhagyására várnak az online anyagok kapcsán. Nem lepne meg, ha a Kolibri után a Szukitsnál is találtak volna valamilyen kivetnivaló tevékenysége(ke)t, ami miatt most már komolyabban ellenőrzik ezeket a dolgokat. De az is lehet, hogy éppen a Maxim akar elébe menni, hogy nehogy később valami miatt büntetést szabjanak ki rájuk. De remélhetőleg belehúz a Disney a jóváhagyásokkal, mert ha minden hónapokat vesz igénybe, már év vége lesz, mire egyáltalán az első megjelenéseket elkezdheti marketingelni a Maxim, vagy mire az első recenziók megjelenhetnek (persze én sem fogom megvárni a Disney-t, amint lehet, szeretném olvasni az újdonságokat és írni is róluk:)

Mindenesetre kicsit szokatlan dolgok ezek, de talán majd kialakul a rendszer. Az szerintem biztos, hogy radikálisan más lesz a Star Wars-könyvek online marketingje, mint amire korábban volt példa. 

Szerkesztve: - niitoou
Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, niitoou írta:

Mi is ezt a választ kaptuk (Cliffhanger.hu), egyébként ez az eljárás is meglepett, soha hasonlóval nem találkoztam még, mióta publikálok recenziókat. Képzelem, ahogy a Disney egyik illetékese egy apró ország maroknyi bloggerét vizsgálja felül, akik Star Wars-könyvekről szeretnének publikálni :D 

Egy másik kommentben – ahol a masszívabb online marketinget javasolta valaki a kiadónak – szintén azt írta a Maxim, hogy jelenleg a Disney jóváhagyására várnak az online anyagok kapcsán. Nem lepne meg, ha a Kolibri után a Szukitsnál is találtak volna valamilyen kivetnivaló tevékenysége(ke)t, ami miatt most már komolyabban ellenőrzik ezeket a dolgokat. De az is lehet, hogy éppen a Maxim akar elébe menni, hogy nehogy később valami miatt büntetést szabjanak ki rájuk. De remélhetőleg belehúz a Disney a jóváhagyásokkal, mert ha minden hónapokat vesz igénybe, már év vége lesz, mire egyáltalán az első megjelenéseket elkezdheti marketingelni a Maxim, vagy mire az első recenziók megjelenhetnek (persze én sem fogom megvárni a Disney-t, amint lehet, szeretném olvasni az újdonságokat és írni is róluk:)

Mindenesetre kicsit szokatlan dolgok ezek, de talán majd kialakul a rendszer. Az szerintem biztos, hogy radikálisan más lesz a Star Wars-könyvek online marketingje, mint amire korábban volt példa. 

Igazából én hallottam olyat Szukitsos körből, hogy részben a megnövekedett adminisztracios teher is hozzájárult ahhoz, hogy az SW leállítása mellett döntöttek. Simán lehet, hogy ez egy újabb direktíva, amit a Szukits már nem akart a nyakába venni.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, niitoou írta:

Én is hallottam arról, hogy komolyabb, centralizáltabb marketinget akar a Disney.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Rixon írta:

Ma akarok a tudnivalókról egy részletesebb videót készíteni, hivatkozhatok rád a külalak kapcsán? Illetve, esetleg illusztrációként tudnál küldeni mindegyikről egy-egy képet egy ugyanabba a kategóriába tartozó Szukits könyv mellé téve? Nagyon megköszönném!

Természetesen hivatkozhatsz. :) Lőttem 3 összehasonlító fotót mindhárom kiadványról, remélem, jók lesznek illusztrációnak (spoiler mögé teszem, hogy ne foglaljon annyi helyet):

Spoiler

rhNfGcG.jpeg

Sb59Q7Z.jpeg

vEBGR8i.jpeg

xTWYDAL.jpeg

RSuIuQa.jpeg

R0Dxjpj.jpeg

nNbXTyq.jpeg

5NveQCz.jpeg

WMxiOlJ.jpeg

Hozzászólás ideje:
13 minutes ago, Darth Sky said:

Természetesen hivatkozhatsz. :) Lőttem 3 összehasonlító fotót mindhárom kiadványról, remélem, jók lesznek illusztrációnak (spoiler mögé teszem, hogy ne foglaljon annyi helyet):

Hide contents

rhNfGcG.jpeg

Sb59Q7Z.jpeg

vEBGR8i.jpeg

xTWYDAL.jpeg

RSuIuQa.jpeg

R0Dxjpj.jpeg

nNbXTyq.jpeg

5NveQCz.jpeg

WMxiOlJ.jpeg

Mondjuk ezek nagyságrendekkel jobb képek mint amiket én küldtem @Rixonnak. 

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Spoiler elrejtése

rhNfGcG.jpeg

Sb59Q7Z.jpeg

vEBGR8i.jpeg

xTWYDAL.jpeg

RSuIuQa.jpeg

R0Dxjpj.jpeg

nNbXTyq.jpeg

5NveQCz.jpeg

WMxiOlJ.jpeg

Szuper! Köszi a képeket. Ugyan a videóban már azokat használtam fel, amit Bálint küldött, valamely későbbi anyagban még jól jöhet szemléltetésnek :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.