Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Végül is, hűbb az eredeti címhez, de azért na... Itt elviselt volna a könyv egy műferdítést. :)

Igen. Ez megint az a helyzet, mikor a staféta nincs átadva, és olyanok készítik a magyar változatot, akik az "elődök" létezéséről sem tudnak..

De kit érdekel?! A lényeg, hogy VAN!

Hozzászólás ideje:

De kit érdekel?! A lényeg, hogy VAN!

Ott a pont! Remélem, hogy össze tudok annyit kaparni, hogy jövő hónapban megvehessem. Bár az ep7 nem kényeztetett el minket túl sok teljesen új, emlékezetes hajóval, alig várom, hogy szételemezhessem azt a gyönyörű Resurgence csillagrombolót. Na meg a T-70-es és az új TIE-okra is kíváncsi vagyok, a Csillagpusztítóról nem is beszélve.

Hozzászólás ideje:

Nekem is az lesz, majd. De a régieket lehet le kéne cserélni, mert nagyon sz*r állapotban vannak. Anno mindenhová magammal cipeltem őket (iskolába is, húúú mennyit kaptam emiatt a fejemre az osztálytársaktól...), állandó tartozékaim voltak és napi szinten forgattam mindet. Meg is látszik rajtuk, bár a belsejük szép, a borító már mindegyiken mocskos, némelyikről szó szerint szakad le.

Már gondolkodtam azon, hogy utána kéne járnom, hátha lehet még valahol (antikvárban) jó minőségben kapni, aztán azok mehetnek fel a polcomra.

Bár megjegyzem, a Minden ami Star Wars egyik lapján is már elszakítottam (ugyan a sérülés csak pár centis, szóval nem vészes) véletlenül - beleakadt a kezem lapozás közben.

De legalább látszik, hogy használatra és nem porfogónak vettem őket. :D

Hozzászólás ideje:

Már gondolkodtam azon, hogy utána kéne járnom, hátha lehet még valahol (antikvárban) jó minőségben kapni, aztán azok mehetnek fel a polcomra.

Vatera és jofogas. Az epI-es és a trilógiás általában hírdetve van.

3-5000/db körül szokott lenni. Van most is, utóbbin mindkettő. Az ep3-as már ritkább madár..

A Starkiller is benne lesz?

Nagyon remélem. Mert a sima enciklopédia szűkszavű volt vele kapcsolatban.

És ami leginkább fura, hogy a bolygók/helyszínek köztnsem volt felsorolva.

Itt biztos benne lesz, hisz ha valami, hát ez egy fantasztikus gépezet.. ;)

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Most megnéztem pár review-t, és azok alapján a Csillagpusztító pont nincs benne. :( Ezek lesznek benne:

• Stormtrooper Transport
  • Poe's X-Wing
  • Command Shuttle
  • Finalizer
  • Rey's Speeder
  • Tie Fighter
  • SF Tie Fighter
  • Quadjumper
  • Millennium Falcon
  • Han's Freighter
  • Resistance Transport
  • Snow Speeder

Nem szomorkodom, de azért a Csillagpusztító megérne egy misét. Az egyik legizgalmasabb aspektusa az ep7-nek.

Hozzászólás ideje:

És a Quadjumper? Az talán többet ért mint egy pillantás? :D

Jogos! Most nem jól gazdálkodtak azzal, hogy szerintük mire kíváncsi egy rajongó..

Hozzászólás ideje:

Egyetértek. Nagy kár! :( Úgy tűnik akkor az enciklopédiában ellőtték a Starkiller puskaport. :(

Megjegyzem, nagyon rányomta a béjegét az ep7 enciklopédiájára, hogy a premierhez ilyen közel adták ki. Annyira spoilermentes, hogy sok lényegi információ durván kimaradt belőle (Han halála, Kylo Ren kiléte). Szerintem a Csillagpusztítóba is ezért nem mentek bele.

Kár érte.

Baromira kihagyott ziccer.

Snowspeeder? -az kell ám! -főleg, hogy jóformán a filmből is kimaradhatott.. :facepalm:

Ne feledd el, hogy ezeket a könyveket még a végső vágás előtt készítik el és öntik formába. Amikor rányomták a "mehet" bélyeget, még senki sem tudta, hogy a snowspeeder csak egyetlen jelenetben lesz a háttérben látható. Mondjuk annyira engem nem zavar, színesítik az univerzumot és későbbi részekben még lehet hósiklónak szerepe (jó példa erre az ep2-ből kivágott szeparatista és klón járművek, amik mindegyike bekerült az ep3-ba).

És a Quadjumper? Az talán többet ért mint egy pillantás? :D

A Quadjumpernek örülök. Azzal úgy vagyok, mint a Gozanti hajóval az ep1-ből. Épp csak feltűnik, de beleszerettem. :) Remélem, hasonló karriert fog megélni, mint a Gozanti (de legalábbis készüljön el legóból :)).

Nem lennék meglepve, ha ezek megérnének egy újra kiadást, amik már nem fukarkodnak a spoileres infókkal sem.

Hozzászólás ideje:

Megjegyzem, nagyon rányomta a bélyegét az ep7 enciklopédiájára, hogy a premierhez ilyen közel adták ki. Annyira spoilermentes, hogy sok lényegi információ durván kimaradt belőle (Han halála, Kylo Ren kiléte). Szerintem a Csillagpusztítóba is ezért nem mentek bele.

Ne feledd el, hogy ezeket a könyveket még a végső vágás előtt készítik el és öntik formába. Amikor rányomták a "mehet" bélyeget, még senki sem tudta, hogy a snowspeeder csak egyetlen jelenetben lesz a háttérben látható. Mondjuk annyira engem nem zavar, színesítik az univerzumot és későbbi részekben még lehet hósiklónak szerepe (jó példa erre az ep2-ből kivágott szeparatista és klón járművek, amik mindegyike bekerült az ep3-ba).

Persze, nem is az a baj, hogy mi van benne, hanem, hogy mi nincs! Pedig akár a dupla kihajtható oldalt is megérdemelte volna a Starkiller!

Hozzászólás ideje:

Azt a Finalizer kapta. Szerintem annyira nem rossz csere. :)

Mondjuk azért a korábbi kiadványoknak is voltak erős hiányosságai. Halálcsillag II, Executor, szinte az egész lázadó flotta gépparkja (csak az Y-szárnyú és az X-szárnyú kapott helyet), stb.

Hozzászólás ideje:

Szerintem ők maguk sem tudják hogy, hogy működik a Starkiller. Csak jól kitalálták.

Ugyan! Ez nem lehet gond. Hisz a működéséről a filmben is esik szó.

És, hogy ne tudnának róla pár jó fantáziadús keresztmetszetet rajzolni az kizárt dolog.

Arról lehet szó, amit Dzséjt írt lejjebb:

"Lapzártakor" még kerülték a spoilereket ezeknél a könyveknél..

Mert biz, nagyon hiányzik a sima enciklopédiából is egy fél oldal Luke-ról és Snoke-ról, és ebből is hiányzik majd a Starkiller.. :(

Hozzászólás ideje:

Ugyan! Ez nem lehet gond. Hisz a működéséről a filmben is esik szó.

És, hogy ne tudnának róla pár jó fantáziadús keresztmetszetet rajzolni az kizárt dolog.

Arról lehet szó, amit Dzséjt írt lejjebb:

"Lapzártakor" még kerülték a spoilereket ezeknél a könyveknél..

Mert biz, nagyon hiányzik a sima enciklopédiából is egy fél oldal Luke-ról és Snoke-ról, és ebből is hiányzik majd a Starkiller.. :(

De hát ezen mi a spoiler. Az hogy létezik? Hát azt már az előzetesekből, meg a plakátból is tudtuk. Szerintem egy új kiadásra tartalékolják. Mint ahogy a karakter enciklópédiából is lesz egy bővített. Aztán az EP VIII, IX és a Rogue One után megin egy -egy újrakiadás. És ez így fog menni a véghtelenségig.

Hozzászólás ideje:

De hát ezen mi a spoiler. Az hogy létezik? Hát azt már az előzetesekből, meg a plakátból is tudtuk. Szerintem egy új kiadásra tartalékolják. Mint ahogy a karakter enciklópédiából is lesz egy bővített. Aztán az EP VIII, IX és a Rogue One után megin egy -egy újrakiadás. És ez így fog menni a véghtelenségig.

Nem tudok a marketingeseik fejével gondolkodni. Kint azthiszem a premier napján jött ki a sima és a kersztmetszetes enciklopédia is.

Valami okos úgy gondolta, hogy kevesebben nézik meg a filmet, ha bizonyos infókat kiadnak ezekben a könyvekben.

Rendhagyó eset volt ez azthiszem, hisz az enciklopédiák mindig később jöttek a premierhez képest és egy két apróságtól eltekintve azért elég jó képet adtak ellentétben a mostani helyzettel, mikor a főgonosz-nak és a főfegyvernek nem jut külön lap egyikben sem. Én is valami elfuserált titkolózás eredményeként fogom fel ezt.

Hozzászólás ideje:

Megjött a könyv...és mit ad isten? A szomszéddal vetettem át, mert dolgoztam este 8-ig..

És mit ad isten: Lábnyom a borítékon! És belül a keményfedél felső élén elő- és hátlap tekintetében beszakadva felülről..

Ace Ventura volt a futár?? :fuckoff:

Holnap "lesz pár köröm" telefonon..

Más is szokott így járni?

Legutóbb, mikor új ágyat rendeltünk, 10 centivel keskenyebb érkezett és még egy hónapot kellett várni..és még sorolhatnám...

Tele van a fa...m!!

Van valaki ebben az országban aki nem dilettáns és normálisan el tudja végezni a munkáját??!!

Úgyhogy Ody, késik az élménybeszámoló, mert belelapozni sincs kedvem..

Hozzászólás ideje:

Megjött a könyv...és mit ad isten? A szomszéddal vetettem át, mert dolgoztam este 8-ig..

És mit ad isten: Lábnyom a borítékon! És belül a keményfedél felső élén elő- és hátlap tekintetében beszakadva felülről..

Ace Ventura volt a futár?? :fuckoff:

Holnap "lesz pár köröm" telefonon..

Más is szokott így járni?

Legutóbb, mikor új ágyat rendeltünk, 10 centivel keskenyebb érkezett és még egy hónapot kellett várni..és még sorolhatnám...

Tele van a fa...m!!

Van valaki ebben az országban aki nem dilettáns és normálisan el tudja végezni a munkáját??!!

Úgyhogy Ody, késik az élménybeszámoló, mert belelapozni sincs kedvem..

Ez nagyon, nagyon, nagyon gáz, de benne van a pakliba. Én utálom a postai küldést (posta hozta egyáltalán?), inkább futárral kellene hozatni, de ő is megtaposhatta, vagy a szomszéd. Kiváncsi vagyok valaki kártérit-e. Ha nem, akkor én vennék egy másikat ezt meg fél pénzért elpasszolnám valahol. Mondjuk nekem heppem hogy a könyveim minnél hibátlanabbak legyenek. Én is megrendeltem a Librinél, meg is jött, de még nem vettem át. Az biztos hogy percekig vizsgálgatni fogom a példányomat, hogy hibátlan-e.

Hozzászólás ideje:

Ez nagyon, nagyon, nagyon gáz, de benne van a pakliba. Én utálom a postai küldést (posta hozta egyáltalán?), inkább futárral kellene hozatni, de ő is megtaposhatta, vagy a szomszéd. Kiváncsi vagyok valaki kártérit-e. Ha nem, akkor én vennék egy másikat ezt meg fél pénzért elpasszolnám valahol. Mondjuk nekem heppem hogy a könyveim minnél hibátlanabbak legyenek. Én is megrendeltem a Librinél, meg is jött, de még nem vettem át. Az biztos hogy percekig vizsgálgatni fogom a példányomat, hogy hibátlan-e.

Szerintem elpasszolni esélytelen, akit kicsit is érdekel annak hibátlan példány kell, akit meg nem érdekel az még féláron sem veszi meg.

Hozzászólás ideje:

DPD futár.

Szívesen megvenném személyesen, de Mohácson, csak Alexandra van, náluk meg egyelőre nincs..

Az x-pressen drágább volt, így rámentem a maikönyv.hu napi akciójára..

Na mindjárt elkezdek telefonálgatni, meglátjuk megszánnak-e.

Hozzászólás ideje:

Nem akarom elkiabálni, de talán vannak még csodák..

Nagyon kedves és megértő volt a hölgy a maikönyveknél.

Ki volt akadva és azt mondta, hogy mindenképp kapok egy újat ingyen és le fogják verni a dpd-n ezt a malőrt.. :o

Úgy legyen! El kellett neki küldenem a képeket. Berakom nektek is :)

1.JPG

2.JPG

Hozzászólás ideje:

Fantasztikus keresztmetszetek: Megvan, elhoztam, átnéztem. Nekem nagyon tetszik. Ezek az új digitális metszetek teljesen elbűvöltek. Nagyon részletes, kimunkált, összeszedett. Nem is gondoltam hogy a nagy kapkodásban van ideje a háttércsapatnak így kidolgozni a részleteket. A Starkiller egy külön kötetet megérdemelne, amennyi külső, belső helyszín van. Az is így ki lenne dolgozva, hogy hogyan , miként működik teljesen nyugodt lennék, bár az tudjuk, hogy az a technológia a legeslegújabb, legelvetemültebb gondolat a saga történetében. Nagy kihívás lesz a hihetővé tétele, de nem aggódok, jó kezekben látom az epizódok technikai részét.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.