Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Szerintem ez a 4000-es korszak az egyik legjobb ideje a Galaxisnak, legalábbis a KotOR után így gondolom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Képregény szagot érzek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Képregény szagot érzek. Nem csal a szimatod Ody Itt a Golden Age of the Sith sorozat befejező része: Boritó Készitők plusz Idővonal 1. oldal 2. & 3. oldal 4. oldal 5. oldal 6. oldal 7. oldal 8. oldal 9. oldal 10. oldal 11. oldal 12. oldal 13. oldal 14. oldal 15. oldal 16. oldal 17. oldal 18. oldal 19. odal 20. oldal 21. oldal 22. oldal 23. oldal 24. oldal 25. oldal Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Köszi Bomarr! Így a végén elmondható, hogy Naga Sadow személyében megismerhettük az első sith nagyurat, aki a galaxis feletti uralomra vágyott. Nagyon kíváncsi lennék a folytatásra. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Nagyon kíváncsi lennék a folytatásra. Pár nap múlva jön az is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Pár perce a végére értem, és nagyon kíváncsi vagyok én is a folytatásra. NS egy vérbeli Sith Lord, intrikus, pengeeszű, remek taktikus. Néha már komolyan sajnáltam szegény Ludot, bár azért őt sem kell félteni. Nem volt egy rossz gondolat Sadow-tól a fejlődés, mert Ludo újta csak az elkorcsosuláshoz vezetett volna hosszú távon. Ha a Sith-ek megmaradnak az eddigi keretek között, abban nincs fejlődés (vajon honnan olyan ismerős ez ), stb. Viszont a galaxis mennyivel rosszabbul jár. Szegény Daragonék, ők szabadítják öntudatlanul a galaxisra a Sith-eket. Kíváncsi vagyok rá, vajon végül Gavból Sith lesz-e. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Én is megállapítotam, hogy Sidiousnak volt kitől örökölnie. Ludo Kreshh abból a szempontból rokonszenves volt, hogy inkább a sith birodalom tradíciói miatt aggódott, és talán ezért se akarta a hódításokat. Gav sorsa nálam is hatalmas érdeklődésre tart számot. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Az igaz, de Sidious jobban csinálta, mert sikerült ideiglenesen meghódítania a galaxist. Szerintem Sadow-nak nem fog, de ez még előttünk áll Sidi már művészi szintre fejlesztette az elődök módszereit, bár neki még ott volt a "segítség" is (vagyis elavult Jedi Rend, korrupt szenátus, és a többi). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. "Csupán" pár ezer év választja el őket. Merőben más helyzet volt a kettő, de én is kíváncsi vagyok, miként hódít majd Naga Sadow. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. (szerkesztve) Egyébként érdekes, hogy a Sith Birodalom kinézetre is egy kissé begyöpesedett világnak tünik. Az ősrégi templomaikkal, meg a fém-kardjaikkal... mintha egykoron sikerült volna egy magas szintet elérniük és attól évszázadok óta nem akarnának továbblépni, csak őrzik a hagyományaikat. Ilyen szempontból is hasonlónak tünnek az egyiptomiakhoz. Talán épp ezért Naga Sadow egyfajta reformernek tünik, akinek elege van abból, hogy süttetik a hasukat a galaxis peremén... Szerkesztve: 2006. Március 19. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Naga Sadow a reformer sith. Vérbe borítja a galaxist. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Nézőpont kérdése az egész A saját népe szemében reformer volt. Egyébként pedig más reformerek is vérbe borították a világukat, és nem kell messzire menni példáért, csak fel kell lapozni egy töri könyvet. Ha valaki az újításaival szembe ment a fennálló renddel, vagy épp rendet akart csinálni a káoszban, akkor az vérrel járt többnyire. Bomarr, ez nekem fel sem tűnt, de most, hogy említed, kiszúrja a szemem Pedig a régi egyiptomiakat bírom. Érdekes, hogy más történetekben is előfordul ez a motívum (pl. GYU). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Jaja... a reformer az nem csak pozitiv töltetü lehet... Naga Sadow pedig kétség kivül a szó legnegativabb értelmében az Hogy pontosan mit is ügyködik a galaktikus status quo felrugása érdekében azt a ma este jövő képregényből bővebben is megtudhatjátok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Már alig várom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Csak reménykedhetek benne, hogy nem lesz túl későn, mert különben holnapra marad az olvasás. De akkor is tökéletesen jó lesz Ezúttal igyekszem lépést tartani. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. S ime a 'Fall of the Sith Empire' első része, ami közvetlen folytatása az előzőeknek: Boritó Készitők plusz Idővonal 1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal 5. oldal 6. oldal 7. oldal 8. oldal 9. oldal 10. oldal 11. oldal 12. oldal 13. oldal 14. oldal 15. oldal 16. oldal 17. oldal 18. oldal 19. odal 20. oldal 21. oldal 22. oldal 23. oldal 24. oldal 25. oldal Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Szegény Jori és Gav. Pácban vannak rendesen. Kíváncsi vagyok, vajon Jori hogyan fogja megúszni. Azt hiszem, én úgy csinálnám, hogy Aarrba elmegy Teta uralkodónőhöz, azok meg összerakják az egyet meg a kettőt Egek, de jó kis rajzok vannak Gavról Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Sajnos a ma esti program nagyon elcsúszott, így én csak holnap valamikor tudom megtekinteni a folytatást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Jorit valahogy jobban sajnálom....báááár amikor Sadow felrobbantatta Gav-el Ludo Kreshh hajóját, az se lehetett kellemes. Közeleg a támadás. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Gavot azért lehet jobban sajnálni (esetleg), mert lelkileg van nagyon veszélyben, inkább hosszútávú pázban van. Remélem, hogy Jori valami kalandos (vagy kaland nélküli) úton megmenekül, még ha most nagyon nehéz is neki, hogy hazugnak tartják. Arra számítok, hogy az ő problémája előbb megoldódik, és akkor neki ott lesz az ismerős közeg, és az ismerős személyek. Ha mégsem, akkor tévedtem. Még az is lehet, hogy a tárgyalás közben éri őket a támadás Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Itt az új rész: Boritó Készitők plusz Idővonal 1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal 5. oldal 6. & 7. oldal 8. oldal 9. oldal 10. oldal 11. oldal 12. oldal 13. oldal 14. oldal 15. oldal 16. oldal 17. oldal 18. oldal 19. oldal 20. oldal 21. oldal 22. oldal 23. oldal 24. oldal 25. oldal Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Köszi Bomarr! Nagyon jó volt. Végre eljutott Jori a királynőhöz és a Jedikhez, akik legalább már hisznek neki, így a támadás se fogja váratlanul érni őket. Gav pedig a zászlós hajó kapitánya lett, magyarán ő vezeti a támadást. Érdekes, hogy Gav abszolút nem sith, és örökké kétejek gyötrik. Nem tudom mi célja lehet vele Sadownak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. És legalább a számításom kis részben bejött, mert kalandosnak kalandos volt Jori szabadulása, és a királynő elé való kerülése A kihasználáson kívül én sem sejtem, hogy miféle céljai lehetnek Sadow-nak Gavval. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. A kihasználáson kívül én sem sejtem, hogy miféle céljai lehetnek Sadow-nak Gavval. Hát igen, főleg úgy, hogy még nem is sith a srác. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Végül is Gav az egyetlen kapcsolat a Köztársaság felé, meg kell becsülni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Végül is Gav az egyetlen kapcsolat a Köztársaság felé, meg kell becsülni És még jól is jöhet mint "érzelmi tényező". Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. (szerkesztve) Fall of the Sith Empire 3. rész (Végre kezdetét veszi a háború ) Képregény Szerkesztve: 2006. Március 26. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Ez volt eddig a legakciódúsabb epizód! Kitört a háború. Sith hordák lepik el Coruscant egét. Jó ezt látni, mégha EU és képregény, akkor is. Tényleg olyan érzésem van, mintha a kezdeteket látnám. Ráadásul jól meg is van írva a dolog. Tetszett ahogy Jori a fivére ellen fordult. És persze Naga Sadow tudta, hogy így lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. Egy kicsit elhamarkodottnak érzem, hogy egyből rátámadt Gavra. Igaz, hogy a végkifejletre ért oda, amikor Aarrba már meghalt, de ebből leszűrni, hogy Gav megváltozott, nem lehet. Nem is beszélnek semmit, amióta elváltak, most látja először. Épp úgy bánt most ő Gavval, mint vele bántak, mikor visszatért a Sith Birodalomból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. Szerintem is elhamarkodott, de ezt az EU számlájára írom, ami ugye nem tökéletes. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.