Hozzászólás ideje: 2017. Január 8.8 éve Nem én vagyok a főnök, Werebazs-nál van a kész felirat. Én csak vissza küldöm a javítással, és az észrevételekkel amit még ő elbírál. Felőlem kimehet ha ennyire kell mert a 2. részre még várni kell. Szerkesztés, lektorálás, ellenőrzés nem 10 perc.
Hozzászólás ideje: 2017. Január 8.8 éve Jó szórakozást mindenkinek az első részhez! 3x11 Geonosis Szellemei 1. rész.zip
Hozzászólás ideje: 2017. Január 8.8 éve Köszi, de én megvárom a 2. részt. Nagyon türelmes vagyok mostanság..
Hozzászólás ideje: 2017. Január 8.8 éve Nagyon jól tudom Fulcrum, csak azért kérdeztem mert Werebazs az írta hogy 14 órakor oda adta neked Szerkesztve: 2017. Január 8.8 éve - TheMilkyWay
Hozzászólás ideje: 2017. Január 12.8 éve Köszi a feliratot srácok! Két apróságot szeretnék csak kiemelni: 6:51-nél a "Kanan, what is your position?"-ből ---> "Kanan, te mit gondolsz?" lett 21:28-nál "Egyenlőre legyen elég ennyi"---> amire ti gondoltok, az az egyelőre és nem az egyenlőre. De ezekkel együtt is jó lett nagyon a felirat, köszönet érte.
Hozzászólás ideje: 2017. Január 13.8 éve "6:51-nél a "Kanan, what is your position?"-ből ---> "Kanan, te mit gondolsz?" lett" Ez a én saram. Ezt jól benéztem. Pedig erre emlékszem csak az ellenőrzésnél több szakaszban néztem ezt a jelentett és úgy jött le a végén ahonnan néztem hogy Hera is hallotta az egészet. Nem is értem. Sima szövegkönyvből ez meg sajnos nem jön ki csak ha vissza nézi. Köszi hogy szóltál.
Hozzászólás ideje: 2017. Január 15.8 éve Még nincs WEB-DL. Szerkesztve: 2017. Január 15.8 éve - Fulcrum
Hozzászólás ideje: 2017. Január 15.8 éve Elkészült a fordítás, át is küldtem Fulcrumnak. Pffúú, ezért utálom a Web-rippel kezdeni. Most is úgy jártam, hogy csak miután befejeztem vettem észre, hogy közben megjött a másik, és egy óra ráment, mire Ctrl+C Ctrl+V-vel soronként átmásoltam a szöveget. Nem tudja valaki, van olyan feliratozó program, amivel át lehet importálni egyik fájlból a másikba vagy csak a szöveget, vagy csak az időzítést?
Hozzászólás ideje: 2017. Január 15.8 éve Igen. Kerestem, hogy hol lehet, de nem találom. Pedig rémlik, hogy tavaly egyszer már sikerült...
Hozzászólás ideje: 2017. Január 15.8 éve Szerző Pedig abban biztos van, viszont én évek óta nem használtam. Esetleg a FAQ-ban nézd meg, hátha ott...
Hozzászólás ideje: 2017. Január 15.8 éve Lassan jöhet, vagy másba kezdek! -igen fenyegetés! Dehogy, csak nyugodtan!
Hozzászólás ideje: 2017. Január 15.8 éve Bocs, hogy ilyen későn, de jó szórakozást! 3x13 Robbanófej.zip
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.