Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Köszi fiúk de ebből már csak holnapi nézés lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. (szerkesztve) Köszi Neki is láttam a Felirat égetés-nek 8 óra előtt fent is lesz Indavideó-n Szerkesztve: 2017. Január 23. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Köszi fiúk! :sor: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Úgy látom a fájl nevet Werebazs nem írta át Sötétkard-ra de a feliratban én mindenhol átírtam és ahogy látom úgy hagyta ezért ott elvileg nincs kavarodás. Werebazs először Árnykardnak fordította de úgy láttam hogy itt a fórumon és az interneten a Sötétkard az elfogadott megnevezése ezért átírtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. (szerkesztve) Aha, így már értem miért nem találta az SE az "Árnykard" kifejezést. Már lefeküdni készültem, mert ötkor kelek, ezért nem néztem nagyon bele a fájlba, csak simán a programmal próbáltam lecserélni Sötétkardra. Nem tudom, nekem a Sötétkard egész egyszerűen hülyén hangzik. A lightsaber-ből sem véletlenül lett fénykard, nem pedig fényszablya. Az egyik f*szán hangzik, a másik meg nem. Másrészt ott van amit te is mondtál Fulcrum: a sötét a fény ellentéte. És itt pont nem erről van szó. Itt szimplán arról van szó, hogy ennek a kardnak "sötét fényű" a pengéje. A harmadik pedig, hogy nálam a sötét az alapból formátlan, iránytalan, mindent beterít, a Sötét Oldalra ezért is illik. Az árnyék az aminek észlelhető formája van. Szerkesztve: 2017. Január 23. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. De talán a sötétkard jobban kifejezi ennek a fegyvernek a funkcióját és szerepét nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Nem tudom, szerintem nem. "Old sins cast long shadows" (azaz "régi bűnnek hosszú az árnyéka"). és ez a kard árnyékként vetül Mandalór történelmére. Most már persze nem fogom megváltoztatni, maradjunk következetesek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. A lightsaber-ből sem véletlenül lett fénykard, nem pedig fényszablya Létezik olyan szinkron, amiben fényszablya a lightsaber, és szerintem ez jobban is hangzik, mint az, hogy fénykard vagy lézerkard. Szóval, hogy mi hangzik jobban, az elég szubjektív. Én eddig mindig sötétkardoztam a részek nézése közben. Az jobban is passzol a fénykardhoz, hiszen a fény ellentéte a sötétség, a light-nak a dark. És azért ezt sem árt figyelembe venni. Különben is, ha a készítők árnykardot akartak volna, akkor shadow saber lenne a neve, ami meg már van a Power Rangersben és nem biztos, hogy jó lenne arra asszociálni, már csak a mű minősége miatt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. (szerkesztve) Létezik olyan szinkron, amiben fényszablya a lightsaber, és szerintem ez jobban is hangzik, mint az, hogy fénykard vagy lézerkard. Szóval, hogy mi hangzik jobban, az elég szubjektív. Én csak a legújabb szinkront ismerem, de akkor elnézést kérek. Az jobban is passzol a fénykardhoz, hiszen a fény ellentéte a sötétség, a light-nak a dark. És azért ezt sem árt figyelembe venni. Figyelembe is vettem, pont azt mondtam, hogy nem erről van szó. Az a penge nem sötétségből van, hanem sötét fényből, akármilyen hülyén is hangzik ez. Különben is, ha a készítők árnykardot akartak volna, akkor shadow saber lenne a neve, ami meg már van a Power Rangersben és nem biztos, hogy jó lenne arra asszociálni, már csak a mű minősége miatt is. Én például kedvelem a Power Rangerst, igaz leginkább nosztalgia, és az "Olyan szar, hogy már jó" kvalitásai miatt De mondom, most már marad Sötétkard. Szerkesztve: 2017. Január 23. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Aha, így már értem miért nem találta az SE az "Árnykard" kifejezést. Már lefeküdni készültem, mert ötkor kelek, ezért nem néztem nagyon bele a fájlba, csak simán a programmal próbáltam lecserélni Sötétkardra. Pedig beleírtam a szokásos jegyzettömbbe sorszámokkal együtt. Másrészt ott van amit te is mondtál Fulcrum: a sötét a fény ellentéte. És itt pont nem erről van szó. Itt szimplán arról van szó, hogy ennek a kardnak "sötét fényű" a pengéje. Igen, fénykardnak meg világos fénye szóval még mindig az ellentéte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. A Sötétkard-osok táborához csatlakozom! Ha már a szót a tárggyal együtt ízlelgetjük: a penge fekete, de a fénye fehér. Imádom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Star Wars Lázadók 3.évad 15.rész Mandalore Örksége WEBRip Angol Felirat Letöltés: https://mega.nz/#!sYxnkYCJ!A8wG2wqD86joxWgm6QmlQ3DQ-fXWu-kGpHwvhgiao10 Szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. THX! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Zsír! Majd írjatok, hogy mikorra várható a felirat! Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Bocsánat, észre sem vettem, hogy ilyen korán megjött, ebből csak holnapra lesz magyar felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Oké, várjuk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. (szerkesztve) Remek Előre is nagyon szépen köszönöm! Hamarosan küldöm majd a S03E15 Angol Felirat 1080p WEBRip-et is! Szerkesztve: 2017. Február 19. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Legacy of Mandalore web-dl angol felirat. S03E15 Legacy of Mandalore engsub.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Web-DL angolt felirat. Star.Wars.Rebels.S03E15.Legacy.of.Mandalore.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Lesz még ma felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Mikor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Zsír köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Most. 3x15 Mandalór öröksége.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Thanksssss. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.