Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 19. (szerkesztve) Itt olvashatók részletek a Spark of Rebellion DVD -ről. Egyelőre úgy tűnik csak DVD -n jön ki ami igen csak elriaszt a vásárlástól. A kevés extra -t még kibírnám, de jöjjön BD -n is! Szerkesztve: 2014. Augusztus 19. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 19. Szerintem ez az első évad-pakjjában is meglesz majd (bd-n is). Tök fölösleges megvenni. Olyan kb, mintha megvettél volna egy pl.: TCW Darth Maul Returns dvd-t. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 19. Én erre egyelőre úgy tekintek mint a TCW pilotra ami moziban volt. Jó lenen ha kiadnák BD-n az első évaddal, de erre nem vennék mérget. Egyébként arra sem, hogy kiadják majd az évadokat BD -n. Nem tudom mennyire jellemző ez a Disney sorozatoknál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Most, hogy lassan vége az első évadnak jöhetnének a BD megjelenés részletei. Nem tudom a Disney mennyire szokott bőkezűen bánni a sorozataival de remélem nem lesz visszafogott és legalább egy TCW szintet hoznak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Nem úgy volt, hogy a Disney nem ad ki Magyarországon semmit sem Blu-Rayen a torrentezés miatt? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Szerinted a TCW BD -k itthonról vannak? A hazai megjelenés a legkevésbé se érdekel. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Ja, hogy most az a kérdés, hogy a világon lesz-e BR megjelenés? Szerintem ez tuti. Egyébként pedig tudom, hogy nem itthonról vannak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Szerintem Ody-t inkább az foglalkoztatja, milyen lesz a BD minősége. Mert a megjelenés ezer százalék, ebben szvsz senki sem kételkedik. Az extrák mennyisége és minősége, na az a jó kérdés. Disney-sorozatokkal kapcsolatban nincsenek tapasztalataim, de a filmek terén ez elég siralmas. A Guardians of the Galaxy BD-m külföldről van, de az sem volt jobban elhalmozva, mint az eddigi MCU-film BD-im. De azért remélem, hogy kapunk pár anyagot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Igen, arra gondoltam, hogy a világ más tájain megjelenik-e. Szélesvásznú kiadást várnék el! Volt egy Disney XD sorozat a Tron uprising. Azt nem hogy BD -n nem adták ki, de még DVD -n se. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. De a Tron a közelébe sincs a Star Warsnak, az Uprisingot meg a kutya sem nézte. Eléggé meglepődnék, ha nem lenne semmilyen kiadvány a Rebelsből, pláne, hogy a franchise-t nem aprópénzért vették meg. Azért valaminek termelnie is kell, és a DVD/BD kiadványok bizony tudnak a konyhára hozni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Mélyen belül én se igazán aggódok. Már a pilot részt is kiadták, igaz csak DVD -n. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Én azért egy hazai megjelenésben is reménykedek..Akkor se baj, ha csak dvd lenne.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. A németeknél szeptember 10 -én adják ki az első évadot BD-n (45 EUR)!!! Amcsiban tehát lehet, hogy még előbb jön. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. jöhet a hülye kérdés? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. Szerintem kár feltenni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Még előtt ebe kell szereznem a TCW 6. évadot. A Rebelst azért nem akarom addig húzni, mint a TCW-t (bár a gyűjtői doboz miatt azért megérte). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Én a hivatalos bejelentésre várok. Szerintem június 20 -ig meg lesz az is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Megvan!!!! Az amcsiknál szeptember 1 -én jön az első évad BD -n! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 8. (szerkesztve) Jöhetne már egy trailer róla, plusz a specifikációk. Ráadásul ahogy nézem elég nagy szó, hogy kiadják BD -n. A Disney -nek ez lesz az első sorozata amit kiad így. Jó számokat hozhatott az első évad. Szerkesztve: 2015. Június 8. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 10. Íme a borító. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 10. Hozzászólás ideje: 2015. Június 10. Végre egy jól eltalált borító. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 10. Hozzászólás ideje: 2015. Június 10. "Áldom az eszét", aki Hera-t lehagyta a borítóról! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 10. Jézusom tényleg! Hera! Remélem ez csak egy fan cucc. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 10. Hozzászólás ideje: 2015. Június 10. "Áldom az eszét", aki Hera-t lehagyta a borítóról! Akkor mégsem jól eltalált borító... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Így biza nem az igazi. Plusz a Ghost-ot is hiányolom róla. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Szerintem a jövőhéten lesz bejelentés ez ügyben. Nagyon amatőr lenne egy ilyen borítóval előállni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Nagyon szép, hangulatos kompozíció. Ezen kívül más nem nagyon kell. Az ember úgyse nagyon nézegeti. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 12. Hozzászólás ideje: 2015. Június 12. Így biza nem az igazi. Plusz a Ghost-ot is hiányolom róla. Azt éppen Hera elvitte. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.