Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Köszönöm mindenkinek a felajánlást, de persze legfőképp Dzséjtnek, akinek a nagylelkűsége nem ismer határt. Megtiszteltetés volt volt együtt kvízezni a "nagyokkal"! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Marha jókat szórakozok ezeken a kvízeken.Gratulálok a nyerteseknek. Egyszer játszhatnál Te is. Úgy még jobban szórakoznál. A többszöri 4 órás felkelés után már nem ártott aludni is. Hiába, a fáradtság nagy úr, akkor nem is lehet jól koncentrálni. De legalább kialudtad magad. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Pildi: Nem igazán lenne értelme játszanom.Mert ez nem sw-kvíz, hanem kereső tudás.Azaz nem a tudás számnít, hanem ki keres gyorsabban.Ezért lehetne pl kvíz az amerikai polgárháborúról is.Tökmindegy, mert ki lehet keresni a neten.Egy kútfőből való kvízen részt vennék. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Pildi: Nem igazán lenne értelme játszanom.Mert ez nem sw-kvíz, hanem kereső tudás.Azaz nem a tudás számnít, hanem ki keres gyorsabban.Ezért lehetne pl kvíz az amerikai polgárháborúról is.Tökmindegy, mert ki lehet keresni a neten.Egy kútfőből való kvízen részt vennék.Kútfőből való kvíz nincs a neten, csak élőben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Mert ez nem sw-kvíz, hanem kereső tudás.Azaz nem a tudás számnít, hanem ki keres gyorsabban. Nekem is vannak néha emiatt aggályaim, szóval megértem, ha emiatt nem játszol. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. No akkor Dzséjt! Kinek küldjem a lemezed? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Skynak.Akkor Sky írd meg a címedet nekem priviben. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Pildi: Nem igazán lenne értelme játszanom.Mert ez nem sw-kvíz, hanem kereső tudás.Azaz nem a tudás számnít, hanem ki keres gyorsabban.Ezért lehetne pl kvíz az amerikai polgárháborúról is.Tökmindegy, mert ki lehet keresni a neten.Egy kútfőből való kvízen részt vennék. Ez a része nekem is csalódás volt még az elején, amikor rájöttem, hogy a válaszok egy része így érkezik. De aztán megbékéltem vele három okból:1. Ennyi kvíz és ilyen tudású versenyzők esetén nagyon nehéz olyasmiket kérdezni, ami nem triviális egyből, de fejből lehet rá válaszolni. Így a kérdést feltevő próbál nehezebbet kérdezni. Persze, ha valaki fejből tudja a választ, az a legjobb és biztos, hogy így ő is lesz a leggyorsabb, szóval nem sérül az igazság. 2. Nem lehet mindent megkeresni a google-lal. Azt persze igen, hogy ki volt XY (pl. Han Solo korábbi barátnője), de azt már nem, hogy miben különbözik Boba Fett páncélja az Ep5-ben és az Ep6-ban, ahhoz jó megfigyelőnek kell lenni, vagy Boba Fett fan-nek. 3. Ahhoz is kell tudás, hogy tudjad, hol keressed a választ, ha már fejből nem megy. A pénteki kvízben pl. két olyan kérdés is volt, az egyik Oldie-é, a másik az enyém, amire a Jedi visszatér könyvváltozatát gyorsan fellapozva 2 percen belül megtaláltam a választ. Mert ismerem a történetet és a könyvet is nagyon jól. Szóval igenis kell tudás ezekhez a kvízekhez, és hogy lehet közben keresni, csak kiegészítő segítség. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Szóval igenis kell tudás ezekhez a kvízekhez, és hogy lehet közben keresni, csak kiegészítő segítség. Így van. Karrdenak magyarázd meg. Nehéz lesz. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. És valóban vannak olyan dolgok amikhez nem vagy csak idő igényesen lehet keresni. Ilyen volt pl. az én kvízemben is az utolsó (lényes) vagy a legutóbbiban a már említett Bobbás vagy a rendezős kérdés. Utóbbinál lehet keresgélni, de 36 részt végignézni, hogy ki rendezte őket, már húzósabb. Arra is fejből válaszoltam, mert emlékeztem, hogy legalább 1 van. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Ez a része nekem is csalódás volt még az elején, amikor rájöttem, hogy a válaszok egy része így érkezik. De aztán megbékéltem vele három okból:1. Ennyi kvíz és ilyen tudású versenyzők esetén nagyon nehéz olyasmiket kérdezni, ami nem triviális egyből, de fejből lehet rá válaszolni. Így a kérdést feltevő próbál nehezebbet kérdezni. Persze, ha valaki fejből tudja a választ, az a legjobb és biztos, hogy így ő is lesz a leggyorsabb, szóval nem sérül az igazság. 2. Nem lehet mindent megkeresni a google-lal. Azt persze igen, hogy ki volt XY (pl. Han Solo korábbi barátnője), de azt már nem, hogy miben különbözik Boba Fett páncélja az Ep5-ben és az Ep6-ban, ahhoz jó megfigyelőnek kell lenni, vagy Boba Fett fan-nek. 3. Ahhoz is kell tudás, hogy tudjad, hol keressed a választ, ha már fejből nem megy. A pénteki kvízben pl. két olyan kérdés is volt, az egyik Oldie-é, a másik az enyém, amire a Jedi visszatér könyvváltozatát gyorsan fellapozva 2 percen belül megtaláltam a választ. Mert ismerem a történetet és a könyvet is nagyon jól. Szóval igenis kell tudás ezekhez a kvízekhez, és hogy lehet közben keresni, csak kiegészítő segítség. Végülis igazad van.Talán az egyiken majd játszom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Így van. Karrdenak magyarázd meg. Nehéz lesz. Aranyom, egyrészt ne provokálj, másrészt neked lila gőzöd sincs, hogy mit csinálok a monitorom mögött, minden régi kvízen keresgéltem (csak vissza kéne nézni a régi kvízeket, ahonnan kiderül sok minden), csak most nem volt hozzá kedvem De végül is a Te bajod, hogy beképzelsz magadnak nem létező dolgokat velem kapcsolatban De ha továbbra is teszed a megjegyzéseket, akkor soha többé nem fogok egyetlen kvízben sem játszani, elrontod a kedvem hozzá Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Majd valamikor szeretnék megint rendezni egy klasszikus trilógiás kvízt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Majd valamikor szeretnék megint rendezni egy klasszikus trilógiás kvízt Benne vagyok. Úgy hallottam Pilid is tervez ilyesmit. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. (szerkesztve) Benne vagyok. Úgy hallottam Pilid is tervez ilyesmit. Köszi Mikor legyen?(kérdések ki vannak dolgozva, csak össze kell állítani őket) Szerkesztve: 2010. Március 1. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Köszi Mikor legyen?(kérdések ki vannak dolgozva, csak össze kell állítani őket) Amikor akarod, és a többieknek is jó. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. (szerkesztve) A mostani péntek 20:30 jó lesz? Szerkesztve: 2010. Március 1. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. A mostani péntek 20:30 jó lesz? Nekem jó. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Nekem is jó. Főleg ha Dzséjtnek nem :D Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Nekem is jó. Főleg ha Dzséjtnek nem Ugyan már, Dzséjt az előzőtől is megijedt, szerintem ettől is Meg amúgy is, az előzőmet te nyerted, nem kell félned, jó esélyekkel indulsz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Ugyan már, Dzséjt az előzőtől is megijedt, szerintem ettől is Meg amúgy is, az előzőmet te nyerted, nem kell félned, jó esélyekkel indulsz Most én akarok nyerni. Nehéz lesz... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Ugyan már, Dzséjt az előzőtől is megijedt, szerintem ettől is Halálra rémültem Oldi, miért félsz tőlem ennyire? Tény, hogy mindenben jobb vagyok, de azért kettőnk közül nem én vagyok a rémisztőbb alak Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Nem lehetne inkább jövő héten? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Nem lehetne inkább jövő héten?Hát... végülis...De mi lehet fontosabb dolog, mint az én általam készített kvíz? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Végül is Egyébként csak kérdeztem, nem megyek el itthonról, vagy ilyesmi, szóval most is lehet, ha én vagyok az egyetlen, aki kéri Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Nekem mindegy mikor van. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. (szerkesztve) Egyébként csak kérdeztem, nem megyek el itthonról, vagy ilyesmi, szóval most is lehet, ha én vagyok az egyetlen, aki kéri Na akkor döntsd már el mit akarsz. Látszik, hogy nőből vagy Na szóval akkor felvetődött a jövő7i időpont, lehet egyezkedni Szerkesztve: 2010. Március 1. - Darth_Phobos Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Nekem bármelyik nap bármelyik hete jó Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Halálra rémültem Oldi, miért félsz tőlem ennyire? Tény, hogy mindenben jobb vagyok, de azért kettőnk közül nem én vagyok a rémisztőbb alak Én félni? Ugyan már. Csak meg akarlak kímélni egy döntetlentől. Gondoltam azt a menetet most én vinném el Ja, nőket meg meg ne próbáljatok megérteni, hogy mit, miért. Különcködik, ennyi :P Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.