Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Hát a tiédet meg az enyémet nagyon nehéz lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Az enyém csak bizonyos körökben közismert, de azért ismert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Sok sikert kívánok minden játékosoknak! Ősszel (is) többször elő fog fordulni, hogy eltűnök egy-egy hétre, és nem lesz időm benézni a fórumba. Így ebből inkább kimaradok, de azért majd igyekszem szemmel tartani a mezőnyt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Rendben! De majd azért az ősz második felében szívesen látnálak. No többiek, akkor várjunk még, vagy tűzzünk ki egy kezdési időpontot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. (szerkesztve) Részemről lehet. Szerkesztve: 2006. Augusztus 14. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Tűzzünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Részemről is. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Mehet. Remélem rá fogok érni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Hajrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Rendben. Szerda este 20:00-kor? Vagy az még korai? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Nekem jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Felőlem mehet. Most még... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Oldfighter standing by. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Oldfighter standing by. Pár kanyar sörre? Na majd egyszer iszunk valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Pár kanyar sörre? Na majd egyszer iszunk valamit. Lehet páratlan kanyar is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Rendben. Szerda este 20:00-kor? Vagy az még korai? Szerda este 20.20-tól én a válogatott ausztriai leégését tekintem meg tv-ben. De körvonalazhatnánk, hogy milyen típusú lesz a kvíz? Időre megy majd, vagy milyen formában? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Ajánlom figyelmedbe a szabályzatot. Abban szerintem körvonalazódik a játék. Szerintem 20:20-ig lesz időd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Ajánlom figyelmedbe a szabályzatot. Abban szerintem körvonalazódik a játék. Szerintem 20:20-ig lesz időd. Oksi! Már emlékszem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Hol olvashato a szabályzat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=160 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. (szerkesztve) Már várom! Külön topikokban zajlik majd a játék? Szerkesztve: 2006. Augusztus 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Igen, majd csinálok neki külön topicot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. (szerkesztve) Nekem jó a holnap, de az fix, hogy NEM én fogok nyerni (csak a miheztartás végett) Donát Szerkesztve: 2006. Augusztus 15. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Csatlakozom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. (szerkesztve) Programom csúszott be ma estére! Nem lehetne holnapra halasztani a játékot? Ha nem, akkor megpróbálom behozni majd a hátrányomat. Szerkesztve: 2006. Augusztus 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Ma én se tudok játszani, mert ma van az utolsó rész a Columbo-ból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Jól van, akkor halasszuk, nekem mindegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Akkor mindenki ma még meccsezze, columbozza, programozza, pihenje ki magát, és akkor legközelebb ha több embernek is még jó, akkor már holnap este következhet a forduló! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Nekem is mindegy, jó a holnapi nap is Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Roger, roger. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.