Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Még picit várjunk, mert nem vagyunk sztem még elegen. Nem azért, de ha fél kilencre nincsen itt mindenki, akkor már nem jönnek a közeljövőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Nem azért, de ha fél kilencre nincsen itt mindenki, akkor már nem jönnek a közeljövőben. Szerintem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Szerintem is. Szerintem megvan a részvételi minimum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Jó, csak a múltkor a minimum 6 játékos szituációt beszéltük meg, és most még játékosokból nincs 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Jó, csak a múltkor a minimum 6 játékos szituációt beszéltük meg, és most még játékosokból nincs 6. Akkor várunk? Nekem 8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Jó, csak a múltkor a minimum 6 játékos szituációt beszéltük meg, és most még játékosokból nincs 6. Hát jah...öten vagyunk. Beszállsz tartaléknak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. 50ig várjunk szerintem, és akkor úgy ahogy vagyunk elkezdjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Rendben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. 50ig várjunk szerintem, és akkor úgy ahogy vagyunk elkezdjük. Oké!Donát félre mondta érkezését, Dzséjt meg nem írt semmit se asszem.Remélem még beérnek, mert minnél többen vagyunk annál izgalmasabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Ha nem jönnek meg a favoritok, végre lenne esélyünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Ha nem jönnek meg a favoritok, végre lenne esélyünk Nem utolsó szempont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megcsinálom a topicot, kezdünk! Mostmár mindenki majd azt nézze! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Ööö, skacok, ez már nekem is eszembe jutott A többiektől bocsánat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Oké!Donát félre mondta érkezését, Dzséjt meg nem írt semmit se asszem.Remélem még beérnek, mert minnél többen vagyunk annál izgalmasabb. Velem ezerrel forog a világ, szétrobban a fejem és visszafordul a kajám, úgyhogy inkább most nem játszok, hanem haldoklom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Velem ezerrel forog a világ, szétrobban a fejem és visszafordul a kajám, úgyhogy inkább most nem játszok, hanem haldoklom... Jobbúlást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Oké!Donát félre mondta érkezését, Dzséjt meg nem írt semmit se asszem.Remélem még beérnek, mert minnél többen vagyunk annál izgalmasabb. Nem félre mondtam az érkezést. Késett az a KIBASZOTT K***A vonat... Most értem ide. Kilenc óra van... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Nem félre mondtam az érkezést. Késett az a KIBASZOTT K***A vonat... Most értem ide. Kilenc óra van... Donát Mármint félre, mint fél kilencre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Ja... bocsi. Szóval félre mondtam, de késett ez a szar. :D Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Jobbúlást! Köszi. Igyekszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. (szerkesztve) Szintén jobbulást kívánok, Dzséjt. Én is jobbulást kívánok! - Coce_Plant Mara-n keresztül üzenek! Szerkesztve: 2006. Szeptember 14. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Dzséjt nagyságodat bizonyítja, hogy még így is képes vagy fordulót nyerni! Grat! Ez az utolsó kérdés tetszett. Formabontó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Jobbulást Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Mara-n keresztül üzenek! A kin keresztül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Akkor itt kérdezem: Mi a fene az a cask? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. (szerkesztve) Kössz pajtosok. Obi1: szerintem az csak akart lenni. Szerkesztve: 2006. Szeptember 14. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Amúgy ahogy az aktív felhasználókat néztem, pont 6 játékos volt, mikor elkezdtük a fordulót. Szóval semmi kivetnivaló nem lehet. Villámkérdéseken szerzett pontok: Dzséjt: 1 pont Obi1: 2 pont Oldfighter: 1 pont De hova tünt Loki Medvés kommentje? Azon bizz Isten beröhögtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. (szerkesztve) Ez az utolsó kérdés tetszett. Formabontó. Nekem is tetszett,de addig vacilláltam a válasszal, hogy inkább be sem írtam végül Pedig nekem rémlett ez a cask szó valahonnan Szerkesztve: 2006. Szeptember 14. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Akkor itt kérdezem:Mi a fene az a cask? csak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. A kin keresztül? ÍÍÍÍÍj de ciki!!!!!!!!!! Na ez van, ha Thrawn trilógia olvasás után vagyok itt. Sajnálom a nick-kavarást! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Please többször ne legyen a kérdésben hiba, mert azthittem hogy melyik jelenetben látható a Cask.... Pedig tudtam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.