Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Obi, csak akart lenni, cask gyorsan gépeltem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. ÍÍÍÍÍj de ciki!!!!!!!!!! Na ez van, ha Thrawn trilógia olvasás után vagyok itt. Sajnálom a nick-kavarást! Nem ciki, csak elnézted Amúgy Marának erősen köze van a név eredetijéhez, szóval ez kavarhatott még be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. B***meg, nekem fel sem tűnt a kérdésfeltevésnél ez az elírás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Hát igen, van egy kis köze Mr.Karrdehoz. És elnézést a csakos elgépelésért mindenkitől! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Hát igen, van egy kis köze Mr.Karrdehoz. És elnézést a csakos elgépelésért mindenkitől! Részemről nem történt semmi, mert fel sem tűnt az elgépelés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Gratulálok ismét! igazoltan hiányoztam, ugyanis nem tudtam ellenálni az EPIII-nak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Gratulálok ismét! igazoltan hiányoztam, ugyanis nem tudtam ellenálni az EPIII-nak. Igazolás elfogadva, én AOTC-t néztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Mikor lesz a következő forduló? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. A BL meccsekre tekintettel javasolhatom a csütörtök este nyolc órát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Felőlem mehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Csütörtök este nyolc óra pont megfelelő egy Stargate SG-1 és egy Dr. House között van pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Ok, jöhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Nekem is ok (bár ezen a héten nem lesz BL forduló, de lesz más szerdán, szal a csütörtök tökéletes ) Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Csütörtök 8 óra jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Oksi nekem is jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hm. Van itt valaki vagy mindenki forradalmasdit játszik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Szerintem mindjárt kezdődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Itt vagyunk, csak jöjjön a játékmester is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Játékra készen állunk, kvízmestert várjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. No kész vagyok. Indítom a topicot, ha kész, mindenki azt lesse már csak. 4 villámkérdés és a nagykérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. No gondolkozzatok még, és elevenítsétek fel emlékeiteket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Bocsi srácok, de ma meccsen voltam, és belekönyököltek az arcomba, és sebészetre kellett mennem, így nem tudtam lenni. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Jó volt coce! Főleg a Bespines beugratós kérdés. Ki volt a leggyorsabb privis? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Az Anakinos azt hittem beugratósabb lesz, de látszik, hogy SW-n edzett társaság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Bocsi srácok, de ma meccsen voltam, és belekönyököltek az arcomba, és sebészetre kellett mennem, így nem tudtam lenni. Donát Mihamarabbi gyógyulást!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Ki volt a leggyorsabb privis? Én még a múltkorit sem tudom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Donát, gyógyulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Én még a múltkorit sem tudom AZ az én hibám. Elfelejtettem összesítést írni 3 nappal később. 10 perc és pótolom a hiányt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Köszi, szerencsére nem súlyos, csak felrepedt a szám, össze kellett varrni, de túlélem. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. AZ az én hibám. Elfelejtettem összesítést írni 3 nappal később. 10 perc és pótolom a hiányt. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.