Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Jut eszembe, én lehet mégis csak kihagyom a fordulót, mert amint kijön a Lost angol felirata, ezerrel fogunk feliratot fordítani, szóval... Na de mindegy Nélkülem is teljes lesz a csapat Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Jut eszembe, én lehet mégis csak kihagyom a fordulót, mert amint kijön a Lost angol felirata, ezerrel fogunk feliratot fordítani, szóval... Na de mindegy Nélkülem is teljes lesz a csapat Donát Örülnék ha Dzséjtet is elhívnád feliratokat fordítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Ne panaszkodj, eddig is mi elég sok fordulót hagytunk ki mi ketten (Dzséjttel) Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. (szerkesztve) Coce! Majd lehetne hogy sorrendben írd ki az állást legközelebb? Úgy jobban átlátni az erőviszonyokat. Szerkesztve: 2006. Október 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Dzséjt: 27 pont Csabai Donát: 24 pont lokatelli: 17 pont Ody Mandrell: 17 pont Obi1: 16 pont MissKarrde: 13 pont Rog Ertay: 10 pont Oldfighter: 9 pont Darth Fuge: 0 pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Örülnék ha Dzséjtet is elhívnád feliratokat fordítani. Egyetértés (bocsi az érintettektől) A netem nem a legjobb mostanság, de max. a privis kérdésre tudok majd válaszolni ismét. Persze nem elsőnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Köszi coce. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Örülnék ha Dzséjtet is elhívnád feliratokat fordítani. Egyetértés BEEEE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Dzséjt, távollétemben csak azért is mutasd meg nekik Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Dzséjt, távollétemben csak azért is mutasd meg nekik Sir, yes, sir Helyetted is szerzem majd a pontokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Helyetted is szerzem majd a pontokat Csak ne olyan gyorsan... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Oksa Dzséjt, akkor amiket pontokat szerzel, azt elfelezzük és a másik felét Donátnak írjuk át... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Oksa Dzséjt, akkor amiket pontokat szerzel, azt elfelezzük és a másik felét Donátnak írjuk át... És ha nem szerez semmit akkor mindkettőjüktől levonunk 5 pontot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Ej de megy itt az ármánykodás ellenünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Nah..kezdjünk má', kezdjünk má'! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. A játékmesternek még ide kell érnie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Ha nincs itt, elkezdjük nélküle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Go baby, go! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Itt vagyok, csak berktam magamnak egy kis SW zenét. Az mindigg megadja a kvízhez a hangulatot nálam. 1 perc múlva megcsinálom az új forduló topicját, onnantól azt figyelni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Nah. Tőled már két pont levonás :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. ÉN is vagyok, csakhogy ne örüljetek Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. No lám, látom Donát se nagyon a Lostot fordítja... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Már lefordították... kib@szott Tablóbáli tánc! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Akkor már nem is kezdek el játszani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Dzséjt nem kapta meg a heti House adagját, meg leterhelte magát az adatbázissal, így most az Aliens-t sem szinkronizálgatja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Na ez rohadt jó forduló volt! A Dagobah jól megtéevszetett, és alig akarom elhinni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Fúú, ma nagyon béna voltam. De legalább a nagykérdést tudtam.Sikerült elösszőr elküldenem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Én nem akarok panaszkodni, de az nem a Dagobah, hanem a Hoth. Pont ugyan az a kép áll most a moniromon, és itt Luke száll fel a Hoth bolygóról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Én lettem az első Obi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Beszarok, ha megint tévedtem, tökön szúrom magam. Megnézem megint... A legelső nagy kérdéses Ody volt amúgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.