Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Ma lesz a foruló?Jó hogy pont most tévedtem ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hehe, vagyok és a neten más nem megy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Látom már mindenki itt van, hamarosan nyílik a topik és hajrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Most pont az EPIII nyitótételét hallgatom. Mintha csatába mennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hopsz nem tudok témát nyitni! Kérem valamelyik főnököt, hogy tegye meg helyettem :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Jé, pont ez jutott eszembe... hogy emiatt gondod lehet. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hopsz nem tudok témát nyitni!Kérem valamelyik főnököt, hogy tegye meg helyettem :) Adok jogot lokatelli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Adok jogot lokatelli. oké! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (szerkesztve) Hajrá hajrá! A gyorsaság kedvéért gyorsan nyithatok egyet neked Lok, ha gondolod. De Ody már csak megcsinálja. Szerkesztve: 2006. Október 26. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. oké! Mehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Adok jogot lokatelli. Jogában áll kérdezni. Bármi, amit kérdez, arra jogában áll választ kapni és azt felhasználni a pontozás dorán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. vihar előtti csend. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Mehet. Megjelent ez a moderátor CP, de ott hol kell ? :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megjelent ez a moderátor CP, de ott hol kell ? :) Fő oldalon 'új topik" . Nincs ilyen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Fő oldalon 'új topik" . Nincs ilyen? De, de ugyanúgy nem engedi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Lok, huzzál a topicodba, és csináld meg a fordulót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. A mester közbelépett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Jó ez a kvíz, csak sokáig tart, én meg sietnék Tudtam, hogy Williamsnek három neve van, de az istenért nem jutott eszembe a középső, de legalább tudtam, hol keressem. Azonban Dzséjt még így is megelőzött egy hajszállal. Ezt az I have... mondatos kérdést jól félrenéztem, azt láttam, hogy a 6. vagyis a hatodik részben. Kész vagyok mára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Nekem is túl lassú volt ez a mostani. Tanulnom is kéne még ma Nekem sem ment túl jól... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Bocs a nagykérdésért, úgyis rosszat írtam így utólag. THX Lok a fordulóért, jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Nekem meg végképp. Most nem azért, de a karbonitos dolog azért lett kipróbálva Han-on, hogy Luke-ot bele merje-e teeni. Szerintem az én válaszom pontosabb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Tudtam, hogy Williamsnek három neve van, de az istenért nem jutott eszembe a középső, de legalább tudtam, hol keressem. Azonban Dzséjt még így is megelőzött egy hajszállal. Imdb? Ez jó kvíz volt, öt-ből három kérdés megfogott, és majdnem a nagykérdés is (bakker, ezekből a legegyszerűbb is megfog mostanában valamiért. Pedig ezt a mondtatot csak százszor mondtam el, miután hallottam angolul a filmet, mert a személy hangján nagyon jól hangzott.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Elnézést a sebességért, a gyakorlatlanságom miatt volt. De ezzel együtt én nagyon élveztem remélem Ti is. Ne kíméljetek, nyugodtan tessék megmondani a kritikát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Nekem meg végképp. Most nem azért, de a karbonitos dolog azért lett kipróbálva Han-on, hogy Luke-ot bele merje-e teeni. Szerintem az én válaszom pontosabb volt. Igen, hogy túlélhető e a fagyasztás.Nem tudom hogy miben pontosabb az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Imdb? Nem, egy filmzenés, de sajna abból is a második lett jó. Na szóval keresgélnem kellett rendesen. Érdekes, az imdb eszembe sem jutott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (szerkesztve) Igen, hogy túlélhető e a fagyasztás.Nem tudom hogy miben pontosabb az. Luke miatt pontosabb, hisz nem csak azért próbálgatta, mert éppen nem volt jobb dolga. Szerkesztve: 2006. Október 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Igen, hogy túlélhető e a fagyasztás.Nem tudom hogy miben pontosabb az. Én annál a kérdésnél két dolgot figyeltem: 1 próba volt ennek a szónak jelentésének megfelelő változat. 2 túlélés. Obinál ez megvolt sorry Ody. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. A Yavinosnál viszont beugrottam, az első beszólásnál 30 percet mod a birodalmi figura... na, onnantól valóban 15 perc. Míg lokatelli a Lázadó bázison csacsogó muksitól kérdezte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. De a Luke nem, pedig az a leglényegesebb. Na mindegy... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Igazából én bujtottam fel Ody-t. Mint külső szemlélő mondtam neki, hogy szerintem a fagyasztó-tesztelésnél a hangsúly elsősorban azon van hogy Luke-nak jó-e. Mert ugyebár önmagában miért érdekelné az Uralkodót, hogy egy tőle fényévekre lévő fagyasztó ől-e élőlényt vagy sem. Ezért a Luke-os válasz pontosabbnak tünik. De nagyon rosszul érezném magam, ha valakitől emiatt vennének el pontot, ugyhogy csak megjegyeztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.