Ugrás a kommentre

Kantin

Coce_Plant

Ajánlott hozzászólás

Jó ez a kvíz, csak sokáig tart, én meg sietnék :lol:

Tudtam, hogy Williamsnek három neve van, de az istenért nem jutott eszembe a középső, de legalább tudtam, hol keressem. Azonban Dzséjt még így is megelőzött egy hajszállal.

Ezt az I have... mondatos kérdést jól félrenéztem, azt láttam, hogy a 6. vagyis a hatodik részben.

Kész vagyok mára :lol:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Tudtam, hogy Williamsnek három neve van, de az istenért nem jutott eszembe a középső, de legalább tudtam, hol keressem. Azonban Dzséjt még így is megelőzött egy hajszállal.

Imdb? :lol:

Ez jó kvíz volt, öt-ből három kérdés megfogott, és majdnem a nagykérdés is (bakker, ezekből a legegyszerűbb is megfog mostanában valamiért. Pedig ezt a mondtatot csak százszor mondtam el, miután hallottam angolul a filmet, mert a személy hangján nagyon jól hangzott.)

A hozzászólás linkje

Nekem meg végképp.

Most nem azért, de a karbonitos dolog azért lett kipróbálva Han-on, hogy Luke-ot bele merje-e teeni. Szerintem az én válaszom pontosabb volt.

Igen, hogy túlélhető e a fagyasztás.Nem tudom hogy miben pontosabb az.

A hozzászólás linkje

Igen, hogy túlélhető e a fagyasztás.Nem tudom hogy miben pontosabb az.

Luke miatt pontosabb, hisz nem csak azért próbálgatta, mert éppen nem volt jobb dolga. :lol:

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje

Igazából én bujtottam fel Ody-t. Mint külső szemlélő mondtam neki, hogy szerintem a fagyasztó-tesztelésnél a hangsúly elsősorban azon van hogy Luke-nak jó-e. Mert ugyebár önmagában miért érdekelné az Uralkodót, hogy egy tőle fényévekre lévő fagyasztó ől-e élőlényt vagy sem. Ezért a Luke-os válasz pontosabbnak tünik. De nagyon rosszul érezném magam, ha valakitől emiatt vennének el pontot, ugyhogy csak megjegyeztem :lol:

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.