Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Jól hangzik és még igaz is Biztosan jó hangulatú lesz ez az év végi kvíz abban én is biztos vagyok. Folyik majd a pezsgő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Jól hangzik és még igaz is Biztosan jó hangulatú lesz ez az év végi kvíz Igyekszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Jól hangzik és még igaz is Biztosan jó hangulatú lesz ez az év végi kvíz Főleg, ha vicces kérdések is lesznek benne. Remélem, lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Főleg, ha vicces kérdések is lesznek benne. Remélem, lesznek. Jut eszembe vicces kérdések, remélem elláttátok Ody baját az R2-s kérdés miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. (szerkesztve) Jut eszembe vicces kérdések, remélem elláttátok Ody baját az R2-s kérdés miatt ezek?? Áááááá... sunyítottak csak. Nem mertek szólni. Szerkesztve: 2009. December 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. ezek?? Áááááá... sunyítottak csak. Nem mertek szólni. Gyáva népség HA ott lettem volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Gyáva népség HA ott lettem volna...Akkor mi lett volna? Egyel többen sunyítotok. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Nem-nem. Mi csupán megvárjuk míg jól felgyülemlik az a sok nyers erőszakra hajazó dolog és majd egy váratlan pillanatban lecsapunk :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Jut eszembe vicces kérdések, remélem elláttátok Ody baját az R2-s kérdés miatt Bakker, ezt tök elfelejtettem. Pedig fel akartam tenni egy kérdést Ody-nak ez ügybe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Nekem is kiment a fejemből, szóval itt sunyításról szó sem volt. Phobos, legközelebb szólj időben, vagyis 1-2 nappal a tali előtt, és akkor lesz nemulass Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. (szerkesztve) Remélem valami ütős kvízt csinálsz kolmilan. Ugye nem felejteted el? Már csak két nap. Szerkesztve: 2009. December 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Remélem valami ütős kvízt csinálsz kolmilan. Remélem nem felejteted el. Már csak két nap. Teljesen kiment a fejemből... De nyugi, nem marad el a kvíz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Teljesen kiment a fejemből... Így lett volna ám igazán ütős a kvíz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Így lett volna ám igazán ütős a kvíz Azt kellett volna kitalálni, miért nem volt kvíz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Teljesen kiment a fejemből... De nyugi, nem marad el a kvíz... Nyugi? Kvízelésről beszélünk, ott nincs nyugi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Teljesen kiment a fejemből... De nyugi, nem marad el a kvíz... Na nehogy már elmaradjon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Azt kellett volna kitalálni, miért nem volt kvíz. Nem. Azt kellet volna kitalálni, hogy a te büntetésed mellett mit kapjon Klomilan, hogy azért változatos maradjon a dolog... :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Nem. Azt kellet volna kitalálni, hogy a te büntetésed mellett mit kapjon Klomilan, hogy azért változatos maradjon a dolog... Az én büntetésem két rézangyal lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Fügyülős fenét, örülhetsz, ha agancsos kólát kapsz és nem vesszük a bikavéred Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Fügyülős fenét, örülhetsz, ha agancsos kólát kapsz és nem vesszük a bikavéred Nem félek én attól. A múltkor is mi volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Nem félek én attól. A múltkor is mi volt... Feledés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Az én büntetésem két rézangyal lesz. Rendben! Láttam is olyat Pesten. Majd jól a fejedre pottyantjuk. De szerintem abból elég lesz neked egy is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Ha jó nagy méret volt, akkor elég egy is, különben jöhet a kettő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. 10+1 kérdés lesz. Filmekből, TCW-ből vegyesen, de lehet számítani némi EU-s beütésre is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. 10+1 kérdés lesz. Filmekből, TCW-ből vegyesen, de lehet számítani némi EU-s beütésre is. Remek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Nagyon jó 20:30? Csak addig ki ne menjen a fejemből, mert agybajt is kapok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Nagyon jó 20:30? Csak addig ki ne menjen a fejemből, mert agybajt is kapok Igen. Ugye kolmilan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Igen. Ugye kolmilan? Természetesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Nagyon jó 20:30? Csak addig ki ne menjen a fejemből, mert agybajt is kapok Két óra alatt csak nem felejted el. Én itt leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Két óra alatt csak nem felejted el. Én itt leszek. Remélem, sokan leszünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.